Gizli Üye(25-29)1 yılEskiden çok daha hayal kurardım açıkçası son 1 yıldır modum çok düşük. Boğazımda bir yumru var yerini hep hissettiren türden. Dünyayı gezmek isterdim, kitaplar okuyup kendimi geliştirmek isterdim, birini sevebileceğime dair inancım çok yüksekti ama gördüm ki ne hevesim var artık ne de şimdiye kadar o adımda ilerleyebiliyorum.
07 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÖyleyim de zaten. Ayaklarım her gün mezar taşıyor
Cevap sahibi1 yılYapacak bir şey yok bu düzenin artık içindeyim. Kendi başıma bir mücadeleye girdim. Çalışıyorum gidiyorda bir şekilde ele geçen para. Artık bu yalnızlık halimi kabullendim
Cevap sahibi1 yılYani pes ettiğim bir durum yok. Açıkçası benimkisi seçilmiş bir yalnızlık. Sevdiğim insanlar uzakta ama bir problem yok aramızda. Ama insan bazen sevdiği, yaslandığı bir çift göz arıyor
En İyi Cevaplar
1 yılAslında uzun zamandır yapmayı hayal ettiğim, beni heyecanlandıran spesifik bir şey yok. Hayallerim ve hedeflerim zamanla değişebiliyor, bu yüzden şu an için daha çok anı yaşamaya ve mevcut durumda kendimi geliştirmeye odaklanıyorum. Eskiden büyük hayallerim vardı—bir yerleri keşfetmek, yeni şeyler denemek ya da belirli bir alanda uzmanlaşmak gibi. Ama zamanla fark ettim ki hayat, planladığımız gibi gitmeyebiliyor ve bazen hayaller yerine fırsatları değerlendirmek daha anlamlı olabiliyor.
Bu yüzden şu an hayatımda beni mutlu eden küçük detaylara odaklanıyorum. Mesela, sevdiklerimle kaliteli zaman geçirmek gibi basit şeyler bana daha fazla tatmin veriyor. Hayal etmek elbette güzel ama bazen sadece akışa bırakmak ve fırsatların bizi nereye götüreceğini görmek de heyecan verici olabiliyor.
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılUzun zamandır yapmayı hayal ettiğim şey, içimdeki en derin duyguları, kelimelere dökebileceğim bir dünyada kaybolmak. :D
Hayalini kurduğum bir yerde, her şeyin sessizce birbirine bağlı olduğu, zamanın anlamını kaybettiği bir anı yaşamak.

O an, sadece var olmak, dünyayı anlamadan, sadece hissederek, kalbimle düşünmeden, ruhumla yaşamayı deneyimlemek isterdim.
Belki de asıl hayalim, kendimi bulduğumda, her şeyin daha da derinleştiğini fark etmektir kapitanoo.
22 Yorumla- 1 yıl
Tesekkurler tesekkurler :D
- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba. Özel eğitim öğretmeni olupta bu siteden giden güzel yürekli arkadaşımla bir hayalimiz var inşallah. Özel eğitimli çocuklar için dernek kurmak gibi. Onun dışında kariyer anlamında idealler ve niceleri 😊
14 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederiz inşallah 😊Umarım sizinde hayaliniz en güzel zamanda gerçekleşir 😊
- 1 yıl
Rica ederim 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılHayal ettiğim şeyi uzun zamandır yapıyordum ama ehliyetsiz olarak. Bu hafta sonu onu da tamamladım.
13 Yorumla- 1 yıl
Arabam 2011 den beri var. Motosiklet.
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aslında bunu burada paylaşmak garip hissettiriyor. Var yapmak istediğim çok şey var.
1 - türkiye ve dünyadaki tüm müzeleri gezmek istiyorum.
2 - türkiye ve dünyadaki tüm tarihi mekanları gezmek.
3 - tüm yemekleri en az bir defa da olsa tatmak
4 -yeni bir icat yapmak , ya da var olanı geliştirmek (ki bu kısma çok yaklaştım sadece nasıl patent alacağım o sorun )
5 - bu da bana kalsın12 Yorumla
1 yılEn son hayal kurduğumda Bajaj pulsar sıfır fiyatı 12 bin tl idi.
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uzun zamandır hayal ettiğim şey karşıma yakışıklı boylu poslu bir beyefendi çıkması güzel kalpli insanların karşıma çıkmasını çok istiyorum Bir de memleketimde yayla almak istiyorum inşallah olursa göçerim buralardan bize her yer Trabzon❤️💙
15 Yorumla
1 yılUzun zamandır yapmayı hayal ettiğim bir şey var aslında; hayalini kurduğum şeyi gerçeğe dönüştürmek, ama buna bir türlü fırsat bulamıyorum. Belki de biraz cesaret eksikliği, belki de doğru zamanı beklemek. Ama her geçen gün o hayali bir adım daha yakın hissediyorum. Kendime bu konuda güvenmek gerek.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 927 cevap paylaştı.
1 yılSeneye bir İran turu yapmayı plânlıyorum. Tahran, Nişabur, İsfahan, Tebriz, Şiraz, Hemedan, Kirman ve Kazvin şehirlerini gezmek istiyorum.
110 Yorumla- 1 yıl
Yorumlarda İran turu yapmayı isteyen birini görmek ne güzel. Ortadoğu deyince herkesin buz kesen bir kalbi var zira. Tabi bir turana yolculukta fena olmaz sanırım. Umarım öyle bir imkanınız olur. Tabi bana da nasip olursa değmem keyfime 😌
- 1 yıl
@Ötedebekleyen Türkistan turu daha ileride. Umarım sen de gidersin :)
- 1 yıl
Yaa çok iyi yaa 🥲🥲🥲 imrendim gerçekten benim gezmeyi planladığım bütün arkadaşlarım artık eşleriyle o planın hayalini kuruyor. Gezecek arkadaşım kalmadı ortada 🥲 ama kesinlikle kafaya koydum bir şekilde gezmek istiyorum hem Ortadoğu hem de Türkistan için
- 1 yıl
Yok ya ilgimi çekti sadece benim burada farklı niyette bulunma gibi bir niyetim yok yanlış anlaşılmasın. Uygulamayı genelde işten sonra kafam dağılsın öyle yorumlara bakıp yazmak için kullanıyorum.
- 1 yıl
Hii yok bende biraz manasız birinin yorumuna yorum yaptım ondan şimdi açıklama gereği duydum
- 1 yıl
Bende biraz manasız bir şekilde** birinin yorumuna yorum yaptım.
Hayır yapmayı hayal ettiğim bişey yok tek bişey var o da hayal etmekle kalmayıp gerçek olucak inanıyorum hayalden saymıyorum onu.
14 Yorumla
1 yılDeniz kıyısında bir evde 3 ay tek başıma yaşamak
13 Yorumla- 1 yıl
Aga, masam olacak tam kapı önünde, ateş yakarak izlerken radyo da türkü çalacak 1970 lerden... Karışmayın be
1 yılOlmaz olur mu grupça ünlü şarkıcı olmak istiyorum jsksks
12 Yorumla- 1 yıl
Tabikisi 💅🏻
1 yılDünya turu yapmak. Hayal olarak kalacak gibi. Para yok 😄
11 Yorumla
1 yılay sorun sayesinde şöyle bir düşündüm hiç hayalim yok resmen yıkık mıyım ne jsjsjsjsj
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİşten çıkmak istiyordum. Bir ay sonra kapatacaklarını öğrendim. Yeni bir konseptle yeni bir yer açacaklarmış. Bir rahatlama geldi.
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYeyyy Harleyyy
Uzun bir Mavi yolculuğa çıkmak
Kız çocuğu
18 Yorumla
Cevap sahibi1 yılMavi Tur 🙃 aaa paha biçilmez
Cevap sahibi1 yılBende kız anası bdndjdjdjd
Cevap sahibi1 yılBilemenko 🤓
Cevap sahibi1 yılTschüsss…
Kişilik & Karakter konusunda 317 cevap paylaştı. Canlı müzik yapmak istiyorum bayağı, mekan arıyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Dünyayı gezmek ve tatile çıkmak isterim planlarım var zamanı bekliyorum.
10 Yorumla
1 yılMotor veya bi tane Nissan Skyline GTR34 uff anlatırken eridim resmen 🤤
13 Yorumla- 1 yıl
Sırf sunun için yaşıyorum bi bilsen..
Paraşütle atlamak istiyorum da aksilik ya açılmazsa😂
11 Yorumla
1 yılVar. Uzaya çıkmak istiyorum, ve sonra ayni hizda dünyaya çakilmak. 😀
01 YorumlaVar var olmaz mı 😌
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayalimin olmaması çok kötü jsnfx
14 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 16,2b cevap paylaştı. Pek kalmadı ama bakalım
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılÇok şey var ama olmayacak bir tanesi bile
11 Yorumla
1 yılAa aynı valla. Motor almak istiyorum ben de
16 Yorumla- 1 yıl
Harley davidson modellerini genel olarak seviyorum
- 1 yıl
Sen ne almak isterdin asdfsa
- 1 yıl
Alırsın umarım xD
Uzun bir kiş tatili istiyorum🎀🎀
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 860 cevap paylaştı.
1 yılGezmek yemek içmek
10 Yorumla Japonya'yi ziyaret etmek
10 Yorumla
1 yılEvet var sanırım bi 5 yılı bulucak. d
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
1 yıldünyayı gezmek
planlarım hazır10 Yorumla
1 yılParaşütle atlamak
Dünyayı gezmek
Araba almak10 Yorumla
1 yılvar bikac sey yaa bakalım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılAkşama kadar uyanıp uyanıp yatmak 😂
10 Yorumla
1 yılUçurumran paraşütle atlamak istiyorum
13 Yorumla- 1 yıl
Bende ondan atlamayıp hayal ediyorum 😅
Tüm Avrupa ve Asya'yı gezmek
11 Yorumla
1 yılVar elbette 😄
15 Yorumla- 1 yıl
Hem kariyer planları diyeyim hemde özel başka düşünceler. Söylenirse hayal gerçek olmaz ya. Yani öyle derler.🙂
- 1 yıl
Evet dilekte öyleydi haklısın 🙂
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Var varr 😄
13 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBazı ülkelere gidip gezmek var.
10 Yorumla
1 yılhayal ediyorum ama yapamiyorum
01 YorumlaŞöyle 3 gün bir tatil
20 Yorumla
1 yıl7 katlı yaş pasta yapabilmek
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılVar Ocak ve sonrasında
Var bi hayalimiz😎02 Yorumla- 1 yıl
Seninde inş hocam Saol 👍
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılEvet 😄
10 Yorumla
1 yılEvet var,
10 Yorumla
1 yılVar bi kaç tane
10 Yorumla
1 yılEvet
10 YorumlaVar..
10 Yorumla
1 yılCello çalmak
16 Yorumla- 1 yıl
*çello
- 1 yıl
Çello, violin, keman zaten benzer bunlardan birini mutlaka çalmayı öğrenicem kurslarina gidipte :) üzerine piyano dersleride istiyorum bakalim teşekkür ederim
- 1 yıl
Umarım sende bu hayallerinin peşinde düşüp gerçeğe çevirirsin✨ iyi geceler 😊
Gizli Üye(25-29)1 yılYurt dışı seyahati
20 Yorumla
1 yılHayır yok
00 Yorumla
1 yılEvet wuhuu
00 Yorumla
1 yılHayır yok
00 YorumlaYok..
10 Yorumla
1 yılEvet