Evet negatif insanları etrafımda tutmuyorum onlar uzaklaşmıyosa ben hayatımdan çıkarıyorum bulundukları ortamlarda bulunmamaya çalışıyorum. Tam olarak enerji emici insanlar bütün gücümü çekiyolar sanki kötü hissetmeme sebep oluyolar psikolojik ve fiziksel olarak.
2
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Bende. En güzeli, kendi enerjinize verip seni güçlü kılar.💓
Ben enerjiye çok inanırım ve enerjinin geçici olduğunu düşünüyorum oyuzden de negatif enerjisi düşük karamsar insanlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum çünkü olumsuz yönde etkiliyor beni ve benim modumu düşürüyor
Kaçıyorum 🤭🤣🙏 emiyorlar resmen kan emici sülük gibi.. o enerjiyi hissettiğim an ben yokum gidiyorum 😄.. gidemediğim maruz kaldığım zamanda doğaya atıyorum kendimi..
Negatif ya da pozitif olması fark etmez enerjinin tutmadı insanlardan uzak dururum Bu kadar basit insanlara bu kadar anlam yüklemem ölümlü dünyada insan bugün var yarın yok insan dediğin nedir ki
Mümkünse benden uzak dursunlar negatif ve olumsuz düşünen İnsnaları sevmiyorum tamam her şey istediğimiz gibi değil olmayacakta ama bunu sürekli söylemenin bir anlamı yok.