Bazen en güçlü yanlarımız en derinde saklıdır. Kendimizi tanımlarken bile dile getiremediğimiz özelliklerimiz olabilir. Sizi siz yapan ama dışarıdan fark edilmesi zor olan bu özel yönünüz nedir? Dürüst ve samimi cevaplarınızı bekliyorum.

Bazen en güçlü yanlarımız en derinde saklıdır. Kendimizi tanımlarken bile dile getiremediğimiz özelliklerimiz olabilir. Sizi siz yapan ama dışarıdan fark edilmesi zor olan bu özel yönünüz nedir? Dürüst ve samimi cevaplarınızı bekliyorum.

Soğukkanlıyım dirençliyim sabırlıyım sonra premonisyon önsezi yeteneğim var bana tuzak kuranları seziyorum sonra durugörü yeteneğim var metitasyonla keşfettim tavsiye etmem çünkü çok korktum Allah'a dualar ettim yetenekler oldu o durum sezgilerim çok kuvvetlidir önsezim kuvvetlidir yüz hafızam iyidir eski anı canlandırabiliyorum eskileri hatırladım olaydan sonra sonra başıma gelecekleri hayal ettim gerçek gibi sonra insanlara bakıp sezersem birşeyler rüyada görebiliyorum olay düşünce yer sezebiliyorum rüyalar görüntüler semboller vizyonlar renkler aracılığıyla sezgisel bilgiler alıyorum şüphelerim çıkar dediklerim çıkar rüyalarım çıkar
Başıma gelen olayları kimseye anlatmam ne kadar acı şeyler yaşasamda. Çünkü kendim başa çıkabiliyorum. Ve bu beni daha da güçlü yapıyor. Karşımdaki insanların teselli etmesi de bir yere kadar bunun bilincinde olmakta var tabi
Cevap
3Cevap
Karakterim tabi ki de..
Karakter önemli her insana nasip olmuyor
Merhaba ve şefkat sahibi olmam gadası
Kimselere anlatamazken burada nasıl bahsedeceğiz peki? :D
Gizli kullanıcı olursun diye düşünmüştüm ama gizliye de kapatmışım 😃
Neyse demek ki senin de söyleyemeyeceğin şeyler varmış
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?