Arabanın içinde ağlamıştım o zamanlar 10 yaşında ya varım ya yokum, uyuya kalmışım kdkdkdkd sanırım bi 10 dakika falan yatmıştım. Ve hiçkimse benim nerde olduğumu merak etmemişti püğğğğ kdkfkfkf

Arabanın içinde ağlamıştım o zamanlar 10 yaşında ya varım ya yokum, uyuya kalmışım kdkdkdkd sanırım bi 10 dakika falan yatmıştım. Ve hiçkimse benim nerde olduğumu merak etmemişti püğğğğ kdkfkfkf

Küçükken ne kadar bağırsam etsemde ciddiye alınmayacağımı bildiğimden bir odaya gider ağlardım. Belki de ondan kalma alışkanlıktır şimdilerde de üzüldüğüm anlarda yalnız kalmayı yeğliyorum. Tek başına ağlayıp, kendimi teselli edip içsel konuşmamı bitirdikten sonra rahatlıyorum.
Bu arada senin yaşadığına benzer bir olay yaşamıştım. Yine senin yaşlarına yakın yaşlarda evdekilere kızıp çatıya çıkıp ağlamıştım. Merak etsinler diye 1 saatten fazla oturmuştum. Artık kimsenin gelmeyeceğini anladığımda eve gitmiştim. Herkes hayatına normal bir şekilde devam ediyordu sjsjjs
Küçükken üzüldüğümde genelde ya bir köşeye çekilir ağlardım ya da kendimi oyunlara verirdim. Sanki o anki hisleri bastırmaya çalışır, başka bir dünyada kaybolarak teselli bulurdum. Küçük şeyler bile içimi paramparça ederdi, ama bir sarılmayla, bir güzel sözle hemen geçerdi.
Şimdi üzüldüğümde daha farklı. İçime dönüyorum, neden üzüldüğümü anlamaya çalışıyorum. Bazen yürüyüşe çıkarım, müzik dinlerim ya da yazı yazarım. Çocukken hissettiğim o "geçmez" duygusu hala var, ama artık biliyorum ki her şey geçiyor. Kendimi dinlemeyi öğrendim; belki de büyümek biraz da bu demek.
Ağlamak kadar güzel bir şey bilmiyorum
Küçükken ota boka üzülür ağlardım şimdi ise üzgünsem sessizlesiyorum biri benimle konuşurken de belli etmemek için mutluymusum gibi yapıyorum genelde de anlamıyorlar üzgün olduğumu sanırım yetenekliyim ya da ben öyle düşünüyorum
Farkedilmek isterdin bence
Fark edilsem daha kötü kendimi tutma şansım yok o zaman birinin önünde ağlamak istemem
Ağlamak güçsüzlük değil ki
Birinin önünde ağlamak benim için güçsüzlük erkeğim sonuçta
Değil ne alaka
Öyle sen anlamazsın sksklz
Erkek olmadığım için normal ya hani
Evet iyi ki değilsin
Niye
He doğru dkkdkdkd
Kdjskzkz
Cevap
13Cevap
küçükken ağlardım şimdi de sigara içiyorum sadece
Küçüklük yıllarımda sanırım yatağımın içinde ağlardım gadası
Aklımda öyle birşeyler kalmış
Şimdi içime atıp sonra gülümseyip yoluma devam ediyorum
İçine atmak kötü bişey ama
Öyle alışmışım
Günlük tut gadası
Bu aralar gezmeye merak sardım spora da başlamayı düşünüyorum o zaman aklımda kalmaz öyle şeyler
Umarım
Sağolasın
🫂
Eski evimizde benim odam çatı katındaydı, pecereye çıkıp oturup ağlıyordum pencereden de gelen geçene sövüyordum el kol yapıyordum ama sonra abim gelirdi hep saçımı çekiyordu ağlamayayım diye, sonra kavga ediyorduk şu an aynı sadece yerler farklı ha birde küfür etmiyorum😸
Değişiyor. Bazen ağlıyorum, bazen kitap okuyorum, bazen müzik dinliyorum, bazen film izliyorum, bazen de oyun oynuyorum.
Sağım solum belli olmaz hiç🙃
Ama genellikle kendi kabuğuma çekiliyorum. Her şeyden ve herkesten istemsizce kopuyor ve sadece yalnız kalmak, düşünmek istiyorum.
kısacası kendımı mutlu etmeye gayret ederim 🧚🏼♀️
Aaa buna çok benzer bir anım var. Arabada ağlıyordum, sanırım inmek istemiyordum? Uykum vardı. Tam hatırlamıyorum. Kıştı, yerde kar vardı. Nedense hatırlama ihtiyacı hissettim.
Yaaa
Yüzeyde görünen bazı davranışlarım değişse bile aslında temelde aynı şeyi yapıyorum. Negatif durumun farkına var, olası çözümleri listele, en iyi çözümü seç, sorun bitene veya gidene kadar sabret. Sonra eyleme geç. Şeklinde oluyor benimki.
Odama gidip yatagimda oturuyordum, uzaniyordum. Simdi de aynisini yapiyorum
Düşünüyorsun yani
Evet
Zararlıııı günlük tut
Dusunmek zararli degil
Zararlı
Düşünecem bunu
🤦🤦
odama girip gizli gizli ağlardım. 21 yaşındayım hala öyle yapıyorum bir şey değişmemiş wkcp3jcomepx
Yaa kıyamam amaa kskskks
Küçükken üzüldüğümde hep içime atardım, hala atıyorum
Zararlı ama
İstemeden oluyo ya
Günlük tut
Okilettoo kaçarottii
Ama yap dediğimi
Üzüldüğümde ağlardım şimdi ise uyuyorum
Uyanınca geçer diyom sjdjdmf
Kız bende jdjdjdk
Yatağamı gider ağlar ağlar uyurdum hep şu an üzülünce odaklanmak için birşeylere bakıyorum gözlerim ekranda aklım başka yerde filan dışarıdan bakınca umursamaz gibi bir tablo oluşuyordur muhtemelen.
Hatırlamıyorum sanırım yalnız kalırdım ya da durmadan düşünürdüm şimdi sadece odaklanıyorum ve anda kalıyorum
Aglardim, simidyse uzuldugumde guluyorum. Öyle ya da böyle aglamak bir sey kazandirmiyor, cogu zaman da hickirarak aglayacagim yere kadar gülüyorum 😂
Niye ki acaba
Uzulmek yerine dalgaya aliyorum çoğu seyi
Küçükken üzülünce istediğim olmayınca evden kaçar saklanırdım jdjd
Çocukken de üzülmezdim, şimdi de üzülmüyorum; üzmeye çalışan birisi olursa da, zarar veririm.
Küçükken ağlardım şimdi eğleniyorum fkfk sorunları tiye alıyorum önemsemiyorum
Ağlardım artık sadece oturup düşünüyorum sonra geri devam ediyorum
Kucukken bir koseye saklanir aglardim ya da evden kacardim buyudum hala agliyorum
Ağlama köşem vardı odamda. Ev değişti, oda değişti ama hala ağlama köşem var.
Abur cuburla geçiştirirdim üzüntümü şimdi ağlamadan geçmiyor
Valla küçükken üzülmeye vaktim yoktu bu zamana bırakmışım
Küçükken üzülüp ağlayıncs dudak büzerdim, şimdi bi köşeye geçip gözysşlarımı siliyorum
Yaaa
Küçükken üzüldüğümde tv izlerdim, şimdi üzüldüğümde pcde takılıyorum.
Balkondaki salıncağımda vakit geçirirdim🍎💎
Kardeşimi döverdim.
Şimdi peki
Şimdi dövemiyorum deve kadar olduğundan.
Kedimi seviyorum şimdi
Kdkdkdkdkd
Küçükken de bir köşeye geçip sessiz sessiz ağlardım şimdi de🤷🏻♀️
Kimsenin görmediği bir yerde ağlarım. Beni rahatlatır
Ağlardım şuanda ağlıyorum
Küçükken üzüldüğümde ağlıyordum hala aynı 😂
Bi kenera çekilip kafa dinliyorum genelde
kimseyle muhatp olmazdım, hala öyleyim
Aynı şeyi yqpıyorum ağlarım
Masanın altına girerdim yine yapıyorum 🙈
Küserdim şimdi siliyorum
Ağlardım, hâlen ağlıyorum