Kişilik & Karakter Uykunuzu alamadığınız gün sizin için nasıl geçer? Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Zorla uyandırıldığım bir günün sabahından günaydınnn😏😏😏😶😶😶 Uykunuzu alamadığınız gün sizin için nasıl geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. benim için kötü geçer maalesef 1 0 Yorumla
hemHarbiHemBarbie34 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Baş ağrısı akşama doğru uyuma isteği gece tekrar uyuyamamak 😃 1 2 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Kısır bir döngüye giriyor sonra insan kfkfkdkd Yorumla hemHarbiHemBarbie34 1 yıl Sabah pişman olup gece yine aynı yerden devam etmek 😂😂 kısır döngünün kralı Yorumla
HamzaAskaroglu Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı. Günaydın. Uykumu alamadan kalkarsam zombi gibi oluyorum skskjdndnz🧟 1 2 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Dkdkfkfk Yorumla HamzaAskaroglu 1 yıl 😀😀 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Herkese sataşasım, bağırasım geliyor tüm gün :D çok sinirli oluyorum öyle bir durumda 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl 😂😂
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Öyle takıntılarım yok uyku mu alamadım diye sağa sola salça olmam Bunu yapan birine de şiddet uygularım 1 6 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Şiddeti esefle kınıyoruzzzzzz Yorumla Gök-mavi 1 yıl Kadınlar seviyor şiddet gösteren erkekleri maço değer vermeyen takmayan Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Başkalarının sevdiği şeylere göre mi şekillendiriyorsunuz kendinizi Yorumla Gök-mavi 1 yıl Hayır benim genetik hastalığım kadına karşı psikolojik şiddet hayatıma giren kadını ağlatmaktan mutsuz etmekten mutlu oluyorum Ama seviyorum aşığım Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Genetik yapım diyerek durumu normalleştirdiğinizden dolayı etraf cinayet haberi ile kaynıyor zaten. Umarım en kısa sürede nefes israfı olmaktan öteye gidebilirsinizz Yorumla Gök-mavi 1 yıl ❤❤ Yorumla
Sahtegüz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Sürekli esnerim, modum düşük olur. Ve yüzüme bakan direkttt anlar. Gözlerim ele verir. Bazen öfke patlaması da olabiliyor. 1 0 Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yerde sürünüyormuşum gibi hissediyorum.. Gözlerimin feri sönmüş, dokunsalar ağlayacağım sanki.. 1 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Uykusuzluğa alışkın ve sabırlıyım. Ama üst üste olursa baş ağrısı yapıyor. 1 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Genelde halsiz oluyorum onunda biraz algılarım kapalı oluyor 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Pek bir farkı olmuyor öbürlerinden 1 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hiç bişey yaparsın gelmiyor o zaman ya berbat bir durum 1 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 473 cevap paylaştı. sıkıntı yokuyumadan yaşamayı keşfettim 1 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kötü geçer bol kahveye ihtiyaç duyarım 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı. Huzursuz 1 0 Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sinirli geçer 1 0 Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Görseldeki gibi 1 0 Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boşş 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Zulüm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
benim için kötü geçer maalesef
Baş ağrısı akşama doğru uyuma isteği gece tekrar uyuyamamak 😃
Kısır bir döngüye giriyor sonra insan kfkfkdkd
Sabah pişman olup gece yine aynı yerden devam etmek 😂😂 kısır döngünün kralı
Günaydın. Uykumu alamadan kalkarsam zombi gibi oluyorum skskjdndnz🧟
Dkdkfkfk
😀😀
Herkese sataşasım, bağırasım geliyor tüm gün :D çok sinirli oluyorum öyle bir durumda
😂😂
Öyle takıntılarım yok uyku mu alamadım diye sağa sola salça olmam
Bunu yapan birine de şiddet uygularım
Şiddeti esefle kınıyoruzzzzzz
Kadınlar seviyor şiddet gösteren erkekleri maço değer vermeyen takmayan
Başkalarının sevdiği şeylere göre mi şekillendiriyorsunuz kendinizi
Hayır benim genetik hastalığım kadına karşı psikolojik şiddet hayatıma giren kadını ağlatmaktan mutsuz etmekten mutlu oluyorum
Ama seviyorum aşığım
Genetik yapım diyerek durumu normalleştirdiğinizden dolayı etraf cinayet haberi ile kaynıyor zaten. Umarım en kısa sürede nefes israfı olmaktan öteye gidebilirsinizz
❤❤
Sürekli esnerim, modum düşük olur. Ve yüzüme bakan direkttt anlar. Gözlerim ele verir. Bazen öfke patlaması da olabiliyor.
Bizim genel uyku durumu
Yerde sürünüyormuşum gibi hissediyorum.. Gözlerimin feri sönmüş, dokunsalar ağlayacağım sanki..
Uykusuzluğa alışkın ve sabırlıyım. Ama üst üste olursa baş ağrısı yapıyor.
Genelde halsiz oluyorum onunda biraz algılarım kapalı oluyor
Pek bir farkı olmuyor öbürlerinden
Hiç bişey yaparsın gelmiyor o zaman ya berbat bir durum
Yorgun ve sinirli geçiyor.
sıkıntı yok
uyumadan yaşamayı keşfettim
Kötü geçer bol kahveye ihtiyaç duyarım
Ses tonum daha kalın oluyor ciddi
Huzursuz
Dün gece hiç uyuyamadım tüm gsn siniriliydim
gergin
Sinirli geçer