Düşünce ile eylem arasında ki o ince çizgideyim. Bir yanım tehlikeli oyunlar oynamak isterken, diğer yanım tuvalimdeki son renklere tutunmanın gayesinde
Tanrım bana biraz daha müsaade ver

Düşünce ile eylem arasında ki o ince çizgideyim. Bir yanım tehlikeli oyunlar oynamak isterken, diğer yanım tuvalimdeki son renklere tutunmanın gayesinde
Tanrım bana biraz daha müsaade ver
Bence geleceğe dair umutlarımız, içsel gücümüz ve hayata dair beklentilerimizle şekillenir. Zorluklar olsa da, her yeni gün, değişim ve gelişim için bir fırsat sunar. Umut, insanın yaşamını sürdüren bir güçtür ve yaşadıkça şekillenen, büyüyen bir duygudur. Bazen belirsizlik korkutucu olabilir, ama her karanlık gecenin ardından bir sabah gelir.
Eic için teşekkür ederim
‘Ne olursa olsun yaşamaya mecbursun’ diyerek yola devam etmek, en kara kılın ardından da baharın geleceğini bilmek gibidir. Bu da pollyannacılık gibi gereksiz iyimserlik değil, gelecekteki umudu görmektir. Ve bu da insanın amaçları ve beklentileriyle kurduğu iletişimle sağlanır.
Cevap
12Cevap
Her yeni gün yeni bir başlangıçtır, umudunu kaybedersen herşeyini kaybedersin
Her zaman insanın küçükte olsa bir umudu vardır, umudu olmayan insanın ölmüş insandan farkı yoktur...
Umudumuz paranın çokluğuna göre şu an kendi umutlarim için yeterli başkasına umut olacak durumda değilim
Eskiden olsa evet vardı. Ama şimdi her şey belirsizlik içinde. Çoğu kişinin geleceğe yönelik ümidi kalmadı. Özellikle genç kesim bu durumun farkında.
Artık psikoloji savaş dönemindeyiz. Tek umudum namaza başlamaktır. Gerisi beni kurtarmaz.
Evet çok var, umudum hiç bitmez çünkü birsürü hayallerim var.
Var. Sen umutlanmazsan, ben umutlanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa
Umut değil midir içimizdeki çiçekleri büyütüp besleyen..
metro/tramvay/metrobus te bile bir sonraki duraga gelebilecegimizden umudum yok türkiye burası
Hiç umudumu yitirmedim
Asla yitirmeyin Hayat her an devam ediyor
Uzaylılardan umutluyum ha geldi ha gelecekler
Insan yasadikca umut her zaman vardir
Var evet herseye rağmen ayaktayız
Var tabiki umutlar hayaller bitmez :))
Umudumu hiç kesmem.
Var artık aktivasyona gectim :Dd
Yok.
Var tabiki
her zaman umudum var
O kadar az kaldı ki