Koç; Ben konuşacağım sen dinleyeceksin araya girmeden akşama kadar beni dinlersen benden mutlusu olmaz 😌 Boğa; Keyfim bi bozuktu ama aynaya baktım senden iyisi Şam'da kayısı be dedim moralim tavan. İkizler; Aç bi mezdeke şurdan dertmiş tasaymış salla gitsin 💃 Aslan; Şu geçen kurstaki afet bana istek atmış canım sıkkındı ama illllllaç gibi geldi 😎 Terazi; Benim için insanların kotası var. Eve gelip keyif yaparken hiçbirinizi düşündüğümü sanıyorsanız birlikte güleriz ya buna çok 😂 Yengeç; Keyfim yok bugün ya 😏 Aslı rezil mi oldu dün anlatsana ya nasıl oldu keyfim yerine gelsin hiç sevmiyorum ben o kızı. Akrep; Sv... şmemiz gereken konular var onları halletsek pammmık gibi olcam da olamıyorum. Kova; Bilmediğim şeylerden bahset bana bunları biliyorum varoluşsal sancılardayım bilgiye açım. Hayatıma da atraksiyon lazım.
Güncellemeler
1 yıl
Balık burcuna istek geldi 😂Balık; Tüm dünyan benmişim gibi ne zaman davranırsın ona göre depresyona gircem 😾
3ünü de bilmez her erkek Türünün doğada 3 yapraklı yonca gibi bulunmayan tek tük örneklerindensin sanırım. Biliyorsam ne işime yarayacak ki kısmının cevabını sorarsan bende de yok 😂 kuyuya taş atan 99 delinin bi akıllısı ben miyim
Hayır ya olur mu öyle tam tersi. Peygamberlerin dua ettiği etkili saatler olur. Gezegenlerin bulunduğu borca göre dua kapıları açık olabiliyor. Ayrıca esmaül Hüsnanın etkili olduğu gezegenler vardır
Burçlar hurafe duayla ilgisi yok dinde de yeri yok. Gezegenlerin bulunduğu burca göre dua kapıları açık ibaresi Kuran'da geçmiyorsa şirk olur ki geçmiyor.
Sen olayı yanlış anladın bence 😃 ayrıca burç hurafe değil. Kuranda da geçer. Yıldızlara dua edilmez zaten. Hayri ve şeri saatleri araştır derim. Örneğin : Cuma günü Venüs gezegeni etkisi altındadır. Venüs güzelliği ve sağlığı etkiler. Diyelim ki cildinde lekeler var ve krem kullanıyorsun. Cuma günü Venüs saatinde Ya Şafi ve Ya Nafi Esmalarını zikrederek kremi sürersen, kremin etkisini daha da artırmış olursun. Niyet alırken de cildimdeki lekelerin iyileşmesi dersin ve emin ol çok kısa sürede tesirini görürsün
Bahsettiğimiz burçla Kuran'da geçen buruc aynı değilmiş. Kuran'da buruc kelimesi gökada manasında kullanılmış. Buruc kelimesini burç diye evirip burçların dinde yeri var, demek doğru değil
Valla neye inanıp inanmamak sana kalmış. Ben kuranı okudum baştan sona. Tefsir de okudum. Söylemek istediğim şeyi iyi araştır derim. Astroloji değil Benlm söylediğim. En basit haliyle hayır ve şer saatlerini araştır. Ona da yok diyorsan artık yapacak bir şey kalmadı
Allah o buruc ifadesini Kuran'a tuzak diye koymuş diye düşünüyorum. Kimler burçlar inanacak kimler inanmayacak ayırt etmek için düşmemek lazım şeytanın tuzağina
Allah kurana tuzak mı kurar hiç o nasıl laf tövbe haşa. Akıl yürüt. Burç demek yıldız demek bu kadar zor olmasa gerek 😃 ayette ne diyor göğü burç ile donattık. Ee gökte yıldızlar var. Onlara aydınlık verdik diyor. Gece görüyorsun işte aydınlık oluyor parlıyor hepsi. Yıldızlara bakarak yönünü bulursun, bazen doğal adetleri tahmin edersin vs vs.
Aklımı nasıl yürüteceğimi sana mı sorcam kaybol git şurdan sen gökada diye bahsedilen şeyden burç diye bahsedip kafana göre burca iman ediyorum diyorsun işine bak hadi ya
Tanımakla alakalı bir şey söylemedim bu bir. İkincisi sadece yazım diline ve şekline göre özgüven sahibi birisi olduğunu düşünmediğimi söyledim. Üçüncüsü eleştiri kabul edememek alınganlık ve en ufak eleştiriyi tehdit kabul edip küçümseyici şeyler yazmaya çalışmak ağır özgüven eksikliği ve kompleksli kişilik belirtisidir. İnsan psikolojisini çok okumuş birisi olarak söylüyorum. Sanırım ikinci yaptığım yorumu haklı çıkardın. Peki bakalım iyi geceler
Herhangi bi saldırıda bulunmadım siz beni zerre tanımadan kişiliğimle ilgili bilgi sunmaya kalktınız ben de söylemem gerekeni söyledim. Şu da var özgüvenli tanımınız tam olarak ne bilmiyorum ama özgüvenli olarak gösterebileceğiniz kişilerden yukarıdaki paylaşımda yazdığım cümlelerin çıkabileceğini sanmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevişmemiz gereken konular varmış akrep de öyle yazıyor
Güneş yazıyor ben de yazmıyorum aktaran kısımdayım 🤦🏻♀️
güneş ne aktaran kısım ne :/
Doğduğun esnada güneşin hareketlerine göre belirleniyor burçlar onu diyorum 🙄 onlara göre bir şey yazıyorum çiziyorum ben de işte aktarmış oluyorum
hee anladıım yani güneş şekillendiriyor ne diceğimizii
Hıhı ne zaman konuşacağına nereden nefes alacağına nereden vereceğine hepsini buna göre yaşaman lazım 🤪
ağızdan alıp burundan veriyom ben o yüzden demek bazen de nefes aldığımı hatırlıyorum otomatikten manuele geçiyor o zaman almam
Kim tutar seni alma ya güneşi de katakulliye getir ortalığı birbirine karıştırmasın 🙄
güneş battı ama doğsun bi dicem de yarın da hava yağmurlu olcakmış sanırım o yüzden katakulliye getiremem 😑
Şimdiden başla sen nefesini tutma çalışmalarına bir iki üç beş otuz yetişir o sana komple terkedecek hali yok dünyayı 🤦🏻♀️
bi yandan sen de tut bakalım en çok kim tutcak 🙄
Ciğerler sağlam gibi benim ya yapmıştım testi tutmuştum hiç şansın yok.
Kaç sn tutmuştun. Ben o testte sonuna kadar tuttu hatta test bitti ben hala devam ettim
Fazlasını denemedim valla 😂😂
Denesene bi😄
Denerim bi'ara söz
Dene sonucu ilet merak ettim
E posta telefon telgraf kuş? Hangisi olsun
Kuş iyi fikir ama baykuşolsun
Yarasa yı tercih ederdim ama olsun baykuş tamamdır
Yarasa önünü göremiyor ki. Beni de bulamaz
Jet uçağım var da onunla ben göndermiyorum sanki Acun muyum ben ne bekliyordun ki 🤔
Jetle olsa fena olmazdı hem trafik derdi de yok
Balık yazmıyor ama ben yazayım, yemek yemek ve atıştırmak 🥰.
Çok tanımadığım burçlardan ama deniyorum bi'saniye 🤭
Balık; Tüm dünyan benmişim gibi ne zaman davranırsın ona göre depresyona gircem 😾
Ay yok, dünyasında sadece ben varsam mutluluktan uçarım 😻.
Tamam hayatım aynı şeyi söylüyorum. Hani tüm dünyası gibi davranmazsa depresyona giriyormuş 🤭
Kova tam olarak beni ifade ediyor, hiç şaşmaz canım burcum benim.. 😅😂
😂😂
Evet o akrep benim :D
O akrep sensen diğeri kim? 🙄
Diğerlerini bilemem
Akrep benim hahah süper 🤣🤣
Mükemmel mi daha önce doğdu sen mi 😂😂 mükemmelle ikiz kardeşmişsiçozçasına 🤪
Yalnız oradaki cümleye benzer cümle kuruyordum ben 🤣🤣🤣 akrep genetiği mi aceba 🤣 🤣
Başı mı sonu mu 😂😂
Komple hepsi 🤣🤣
İyi tutturmuşum 🤪
Sen akrep misin yoksa 😃
Yok boğa benim burç 😂
Hahha boğa efsane olmuş yalnız 😃😃 sende öyle mi diyorsun peki 😃
Yükselenim de aslan bir de ya 🤣 🤣 🤣
Saçlarımla uğraşıyorsam biraz öyleyim 😂😂
Yükselenin ne peki 😃
Yükselen burç aslan ay burcu da koçmuş 😂
Üçünü birarada söylemeye bayılıyorum da 😂😂
Haha senin ruh hali baya karışık galiba 😃 😃 yalnız benim ruh hali de vahim. Akrep aslan derken 🤣🤣
Benim üçlü de akrep, Aslan, Balık 😃😃
3ünü de bilmez her erkek Türünün doğada 3 yapraklı yonca gibi bulunmayan tek tük örneklerindensin sanırım. Biliyorsam ne işime yarayacak ki kısmının cevabını sorarsan bende de yok 😂 kuyuya taş atan 99 delinin bi akıllısı ben miyim
Burçlara göre hayır ve şer saatleri hesap edip dua saatimi çıkarıyorum ben 😃 bir şey isterken veya bir iş yaparken işe yarıyor da 😃 😃
Ciddi misin bilmiyorum da puta yapmak olur o kadarı inancı sakata getirir müslümansan
Tapmak tapmak
Hayır ya olur mu öyle tam tersi. Peygamberlerin dua ettiği etkili saatler olur. Gezegenlerin bulunduğu borca göre dua kapıları açık olabiliyor. Ayrıca esmaül Hüsnanın etkili olduğu gezegenler vardır
Burçlar hurafe duayla ilgisi yok dinde de yeri yok. Gezegenlerin bulunduğu burca göre dua kapıları açık ibaresi Kuran'da geçmiyorsa şirk olur ki geçmiyor.
Kuran'da ne yazıyorsa ona iman etme mecburiyetindeyiz. Kuran'ın dışında bir sözü Allah'ın buyruğu gibi söyleyemeyiz ki
Sen olayı yanlış anladın bence 😃 ayrıca burç hurafe değil. Kuranda da geçer. Yıldızlara dua edilmez zaten. Hayri ve şeri saatleri araştır derim. Örneğin :
Cuma günü Venüs gezegeni etkisi altındadır. Venüs güzelliği ve sağlığı etkiler. Diyelim ki cildinde lekeler var ve krem kullanıyorsun. Cuma günü Venüs saatinde Ya Şafi ve Ya Nafi Esmalarını zikrederek kremi sürersen, kremin etkisini daha da artırmış olursun. Niyet alırken de cildimdeki lekelerin iyileşmesi dersin ve emin ol çok kısa sürede tesirini görürsün
Hicr Suresi, 16. ayet:
Andolsun, gökte burçlar kıldık ve onu gözleyenler için süsledik.
Furkan Suresi, 61. ayet:
Gökte burçlar kılan, onların içinde bir aydınlık ve nurlu bir ay vareden (Allah) ne Yücedir.
Buruc Suresi, 1. ayet:
Burçları olan göğe andolsun,
Bahsettiğimiz burçla Kuran'da geçen buruc aynı değilmiş. Kuran'da buruc kelimesi gökada manasında kullanılmış. Buruc kelimesini burç diye evirip burçların dinde yeri var, demek doğru değil
Valla neye inanıp inanmamak sana kalmış. Ben kuranı okudum baştan sona. Tefsir de okudum. Söylemek istediğim şeyi iyi araştır derim. Astroloji değil Benlm söylediğim. En basit haliyle hayır ve şer saatlerini araştır. Ona da yok diyorsan artık yapacak bir şey kalmadı
Allah o buruc ifadesini Kuran'a tuzak diye koymuş diye düşünüyorum. Kimler burçlar inanacak kimler inanmayacak ayırt etmek için düşmemek lazım şeytanın tuzağina
Allah kurana tuzak mı kurar hiç o nasıl laf tövbe haşa. Akıl yürüt. Burç demek yıldız demek bu kadar zor olmasa gerek 😃 ayette ne diyor göğü burç ile donattık. Ee gökte yıldızlar var. Onlara aydınlık verdik diyor. Gece görüyorsun işte aydınlık oluyor parlıyor hepsi. Yıldızlara bakarak yönünü bulursun, bazen doğal adetleri tahmin edersin vs vs.
Aklımı nasıl yürüteceğimi sana mı sorcam kaybol git şurdan sen gökada diye bahsedilen şeyden burç diye bahsedip kafana göre burca iman ediyorum diyorsun işine bak hadi ya
Sen kendini ifade etmeyi bilmiyorsun ya da İslam düşmanısın
Tek kelime daha yazarsan engellerim bas git
Ulan hesabını da kaybettim gizlendi has... tır go
Aslan.
Çok fena harcarım adamı kusura bakma 😂😂
Aslanların böyle dediğini mi söylemek istiyorsun yoksa aslan burcunu harcayacağını mı söylemeye çalışıyorsun
Hiçbir burç özelinde konuşmuyorum genel manada söyledim 😂
Bu tip iddialı kişiler genelde kişisel hayatlarında biraz içe dönük ve özgüvensiz olurlar sen de öyle misin sence?
İddia? Eğleniyorum sadece 😂 özgüvenli olduğumu söylüyorlar
Özgüven vibe’ı alamadım ama sen öyle diyorsan öyle olsun bakalım 🤷🏾♂️
Tanımadığın biriyle ilgili mi ilginçsin 😂 medyumluğa falan atıl sen harcanıyorsun buralarda
Tanımakla alakalı bir şey söylemedim bu bir.
İkincisi sadece yazım diline ve şekline göre özgüven sahibi birisi olduğunu düşünmediğimi söyledim.
Üçüncüsü eleştiri kabul edememek alınganlık ve en ufak eleştiriyi tehdit kabul edip küçümseyici şeyler yazmaya çalışmak ağır özgüven eksikliği ve kompleksli kişilik belirtisidir. İnsan psikolojisini çok okumuş birisi olarak söylüyorum. Sanırım ikinci yaptığım yorumu haklı çıkardın. Peki bakalım iyi geceler
Herhangi bi saldırıda bulunmadım siz beni zerre tanımadan kişiliğimle ilgili bilgi sunmaya kalktınız ben de söylemem gerekeni söyledim. Şu da var özgüvenli tanımınız tam olarak ne bilmiyorum ama özgüvenli olarak gösterebileceğiniz kişilerden yukarıdaki paylaşımda yazdığım cümlelerin çıkabileceğini sanmıyorum
Size de iyi geceler
Açıkçası bir önceki yorumunu okuduktan sonra neyi ne sanıp hakkında ne düşündüğünün herhangi bir önemi kalmadı.
Esenlikler diliyorum bye bye
Küçümseyici olarak tek bi cümlemi örnek addedemezsiniz neyse gereksiz uzadı
Rica etsem taciz etmeyi bırakabilir misin? Konuşmaya devam etmek istemiyorum, teşekkürler
Tövbe estağfurullah bir şey demek istemiyorum daha size.
Haaa bi'saniye film şurada koptu. En başta harcarım derken ve sonrasında tamamen espriydi siz o kısmı ciddi anlamışsınız 🤦🏻♀️ herneyse
Mizah anlayışını pek sevdiğimi söyleyemicem. Neden halen yazmaya devam ediyorsun acaba?
Tamam çözdük meseleyi ya hiçbir şeyi dağınık bırakmam da 😂
Peki bakalım
Terazi
Öyle gibi gibi 🙄
İnsanların kotası var kısmı doğru..
para
Napolyon musun sen 🤦🏻♀️
Kıyamam yaaa espirdemi yapion şenn
Espri he 😂