Kişilik & Karakter Görünüş mü karekter mı sizce? Sprikb Takip Et Yoda Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor İkiside Güncellemeler1 yıl Karekter diyenlere pek inanmadım çünkü tipede bakıyorlar bence onun için ikiside😂 Görünüş mü karekter mı sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Selinaorselin Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Karakter kimsede kalmamış bu yüzden görünüş diyorum en azından sevmek için bi sebebim olsun 😹 1 3 Yorumla Sprikb 1 yıl Aa karektersiz seviyorum artık diyon 😂😂 Yorumla Selinaorselin 1 yıl Zaten baştan beri karaktersiz sevmişim bundan sonra yakışıklı sevcem diyom 😹 Yorumla Sprikb 1 yıl 😂😂 Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 635 cevap paylaştı. Ikiside birbirine bağlı etmenler aslında gorunusten az cok karakeri anlarsın gibi ya da benim özelliklerden biri bu 😂 1 0 Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Tip desem bile en alakasız kişiye aşık oluyorum karakter daha önemli 1 0 Yorumla
AlganBatur Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl İlk önce görünüş gelir sonra karakter Ama karakter görünüşten daha ağır basar. 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. İlk etapta görünüşe bakarım. Yalan yok. Tanıdıkça karakterine göre tamam veya devam derim. 1 0 Yorumla
Kışbögürtleni3 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl İlk olarak görünüş çünkü kimsenin karakterini bakarak anlayamazsın 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Uzun güzel saçlı esmer görünüşlü kız 1 2 Yorumla Sprikb 1 yıl 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Adam ol dedin oldum 😅 Yorumla
AtaTorunu Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Görünüş geçicidir her an bir kaza ile değişir 1 0 Yorumla
Yytgchj Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Hangi cinsiyete göre 1 7 Yorumla Sprikb 1 yıl Senjn için kız Yorumla Yytgchj 1 yıl Kafa uyumu Yorumla Sprikb 1 yıl Tek kafa uyumumu? Yorumla Yytgchj 1 yıl Evet Yorumla Sprikb 1 yıl Hm Yorumla Yytgchj 1 yıl Sende tipe bakıyorsun Yorumla Sprikb 1 yıl Hyr ikiside Yorumla
Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. İkiside muhimm 1 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Önce görünüş sonra karakter 1 0 Yorumla
hakozb Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 495 cevap paylaştı. Karakter 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Hepsi birden 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Karakter kimsede kalmamış bu yüzden görünüş diyorum en azından sevmek için bi sebebim olsun 😹
Aa karektersiz seviyorum artık diyon 😂😂
Zaten baştan beri karaktersiz sevmişim bundan sonra yakışıklı sevcem diyom 😹
😂😂
Ikiside birbirine bağlı etmenler aslında gorunusten az cok karakeri anlarsın gibi ya da benim özelliklerden biri bu 😂
Tip desem bile en alakasız kişiye aşık oluyorum karakter daha önemli
İlk önce görünüş gelir sonra karakter Ama karakter görünüşten daha ağır basar.
İlk etapta görünüşe bakarım. Yalan yok. Tanıdıkça karakterine göre tamam veya devam derim.
İlk olarak görünüş çünkü kimsenin karakterini bakarak anlayamazsın
Uzun güzel saçlı esmer görünüşlü kız
😄
Adam ol dedin oldum 😅
İkiside onemli
Önce tipe sonra karaktere
Görünüş geçicidir her an bir kaza ile değişir
Sohbet ve karakter
Hangi cinsiyete göre
Senjn için kız
Kafa uyumu
Tek kafa uyumumu?