2025'e giriyoruz. Tam 5 yıl önce, kişilik yönünden hissettiğin en büyük değişim ne oldu?
Ben erteleme alışkanlığımdan kurtuldum ancak nedense takıntılarım arttı.

2025'e giriyoruz. Tam 5 yıl önce, kişilik yönünden hissettiğin en büyük değişim ne oldu?
Ben erteleme alışkanlığımdan kurtuldum ancak nedense takıntılarım arttı.

5 yıl önceye göre birçok şey değişti. Öncelikle hayatımda bazı insanlar ve durumlar daha farklıydı. Belki daha fazla belirsizlik ve kararsızlık vardı. Zamanla daha fazla şey öğrendim, hem kendimle ilgili hem de çevremdeki dünyayla. Bazı ilişkiler değişti, bazıları ise hayatımda kalmaya devam etti. Daha sakin, belki de daha net bir şekilde ilerliyorum şu an. İnsanlarla olan ilişkide daha dikkatli ve seçici olmaya başladım, kendimi daha fazla ön planda tutarak.
Bir nevi daha çok kendine dönmüş vaziyettesin. Olgunluğun göstergelerinden biridir bu
Kesinlikle yalnızlık seviyorum
İrade ve disiplin kavramlarımda çok büyük bir artı oldu. Artık tembellik ve üşengeçlik gibi durumları zihnimden attım çoğu zaman eskiye nazaran. Ek olarak 5 yıl öncesine nazaran fiziksel olarak daha iyi durumdayım her yönden.
Çocuktum yine çocuğum. Sadece bugüne göre daha toydum. Hayalini herkese ilk günkü heyecanıyla anlatan, yüzüne güleni melek sanan biriydim. İçim yeni bi ışıkla doldu sanki
Büyüdüm, akıllandım, karakterim oturdu, daha aklı selim hissediyorum
Cevap
5Cevap
Duygusal ve mental olarak hayatımın dönüm noktası son 5 yılda gerçekleşti. Hem kendimi tanımakla hem de çevremdeki etkilerden kaynaklı artık ben eski ben değildim. Artık ne istediğini bilen ve kendini daha iyi ifade eden bir ben oldum.
Ben kuzenimden ummazdım sonra bu kadar yetenekli biri olduğumu bilmiyordum yeteneklerimi keşfettim sonra düşmanlarımı tanıdım sonra herşeyi daha iyi anladım Allah'a şükürler ettim her şey için
Daha tutuk biriydm durgun bir yapıda
Daha kırılgandm artk daha dayanıklı hissediyorm mental olarak kafa yapısı olarak daha olgun cocuksuluktan ziyade sinirleri sağlam biriym
O zaman küçük bir fırlamaydım ben ekdjns ama değişen şey düşüncelerim. Yaş arttıkça bazı şeylerin saçma olduğunu görmek beni fazla araştırmaya ve düşünmeye itiyor. Sanırım bu değişti.
Bazı şeyleri çok önemsiyordum sanırım insanların düşüncelerini mesela.
Şimdi daha çok neyse o kafasındayım
çocuktum 5 yıl önce
bedenim değişti, düşüncelerim değişti, hayatım değişti
5 yıl önce arap zihniyetli pevezengin biriydim. Kurtuldum
Ahahahaha iyi güldüm :D :D :D
Saysam var ya dolar burası aklına gelebilecek her şeyi
Artık saf iyi niyetli biri değeilim
Bu yaşlarda normal
Belkide
2020 yılından sonra bende yok. Çok hızlı geçti.
Valla ya daha dün gibiydi pandemi :D
5 yıl yaşlandım eskiden millyetci ve Atatürkçüydum simdi liberaliim nerden nereye
Fikir olarak ciddi bir değişim
5 yıl önce ottum, şimdi oldum saman.
Şu tevazuya şapka çıkartırım :D
Teşekkür ederim.
Tecrübelendim bazı konularda
Daha agresif ve daha tahammülsüzüm.
Takıntılarım çoğaldı
Çok sey
Ahhh ahhhh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?