Herkesin yaptığından farklı ve tuhaf sayılan ama size iyi gelen başkalarına tuhaf gelen yaptığınız ne var?

Siyah nokta sıkma videoları izliyorum 🤪
22 Aralık 2024
Herkesin yaptığından farklı ve tuhaf sayılan ama size iyi gelen başkalarına tuhaf gelen yaptığınız ne var?

Siyah nokta sıkma videoları izliyorum 🤪
22 Aralık 2024
Benim için de standartlar dışı şeyler yapmak bazen daha anlamlı ve özgür hissettiriyor. Bazen "olması gerektiği gibi" yapmak yerine, kendi yolumu izlemeyi tercih ediyorum. Sosyal normlara uymak zorunda değilim; kendi kararlarımı kendim verebilirim. Mesela, çoğu insanın beklediği şeyleri yapmadığımda ya da alışılmadık bir şekilde davrandığımda kendimi daha farklı hissediyorum. Bu tür şeyler, sıradanlıktan çıkmayı ve hayatı farklı bir açıdan görmeyi sağlıyor. Ama tabii ki, standart dışı olmak her zaman iyi bir şey değil, dengeyi bulmak önemli.
Bazen rastgele dükkânlara veya mağazalara sanki bir şeyler alacakmış gibi girip bazı ürünlerle dalga geçip onları kurcalayıp çıkıyorum hatta bazen bunu kaydediyorum video çekiyorum veya fotoğraf çekiyorum özellikle de oyuncakçıları gezmeyi çok seviyorum bu yüzden
Temizlik yaparken elektrik süpürgesiyle tavan köşelerini, perde raylarını.. vs süpürüyorum
Bunlar normal bizim için😅
Her gün gazlamaya çıkamadığım için arada sırada kulaklıktan araba sesleri dinlerim.
Bak bu farklıymış..
Haklısın...
Cevap
9Cevap
Öyle bir şeylerim yok aklıma gelmedi sanırım. çok sigara içmek olabilir
Sabun kesme videoları beni çok rahatlatıyor arada köpekbalığı saldırıları izliorum gece yatmadan mutlaka bitki çayı içerim torbasını da gözlerime kapatırım 😅
Sabun kesme videoları güzel arada izliyorum.
Yok onlara hiç bakmadım
Bana iyi gelen değil ama ilk adım meselesi... eğer çok hoşuma gittiyse ve o atmıyorsa ben atarım. Bu başkalarına tuhaf geliyor ama olsun.
Bazen ayakkabisiz gezerim.. Oldum o'asi ayakkabi sevmem.. Ilk gorenler biraz yadirgar sonra alisirlar.. :))
Önceleri YouTube'dan kıl dönmesi ameliyatı videoları izlerdim
Benide siyahnokta sıkma videoları rahatlatıyor resmen çinliler bu konuda uzman
Öyle bir şey yok. Alışılagelmiş gelmiş şeyler hepsi.
O noktaları sıkma konusunda kendini durduramayanlar var.
Biraz önce o videoları izledim rahatladım 😂😂
Çizgi film izlemek🍎💎
Saçımı uzatmak ve aniden kesmek
Bazen fazla maskülen takılabiliyorum
Fantadi ilişkiler
Kulaklığı takıp evde deli gibi dans etmek
bi yandsn da ünlü oldugunla alakali hayal kuruyon mu xuenxjwnjd ben yapıyorum
Evet evet shxgsg
çook şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?