Arkiler ben çok nefret dolu bi insan olmaya başladım.
Kimseyi affedemiyorum. Ailemi bile. En ufak bi hatalı cümlelerinde kinliyim
Affedilebilir şeylerde bile affedemiyorum. Sevgisizliğe sığınıyorum.
Beni tatmin etmiyor hiç bişey.
Ben bıktım hayattan da kendimden de.
Ay napıcam biri bişey diyebilir mi ya :/
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İradeni güçlendirerek. Hayata bakış açını değiştirip ruhunu arındırarak. Kin ve öfke nefsinin sana ağır gelmesi ve kendine hakim olamama sebebidir. Düşünce yapın ve yaşadıkların zihnini o kadar yormuş ve gözüne perde çekmiş ki , iraden zayıflamış. .
Nasıl güçlenir? Din inancım yok
İrade ancak inançla yerine gelir. Güçlendiren şey inançtır. Sizde inanç yoksa o irade savunmasızdır. Biz insanlar acizizdir. Ama pek kabullenmeyiz. Kendimizi hep üstün görürüz. Mesela eğer ki din inancınız yoksa tek tavsiyem uyumadan önce su sesi dinleyip uyuyun. Su zihninizi ve ruhunuzu yoran her şeyi beraberinde götürür. Ama asıl irade ve rahatlık namazdan kurân dan ve imandan geçer. Diğer türlü daima kin , öfke , saldırganlık , kendini kontrol edememe bunlar olabilir. Bizi sakin kılan irademizin güçlülğüdğr. Zayıf bir irade daima hataya sürükler.
Çok teşekkür ederim 🌈🕊️
Denicem bunu. Sus sesi dinlicem. Off öfkeleniyorum ona bile ama neyse..
Rica ederim. Eğer ki inancınız olsaydı. La ilahe illa ente sunhaneke inni künti minezzalimin. Bunu okuyun derdim. Üzeriniz de dert sıkıntı ne varsa götürür. Ama inancım yok dediniz. Umarım su sesi iyi gelir. Burada birine de söylemiştim o iyi dönüş sağlamıştı.
Tamamdır su sesi dinliyorum 😊👍❤️
Rica ederim. 🤲
❤️🕊️❤️
Bu seni yer bitirir. Aşkı da baktığın zaman doğru söyle haksızlığa gelemediğini düşünüyorum
Evet hi gelemiyorum bu yüzden zor ilişkim oluyor.
Akrep burcu musun
Başak
Bilemedin şafak gibi oldu😊
😊 Başak olarak saf temiz olmam gerekirdi bide ama diilim nefretim güçlü. Bu benim karakterim değil ama bilmiyorum uzun zamandır böyleyim 3 sene filan oldu
Hayata güzel bakarsan güzel olur nefretle bakarsan bütün nefret edilecek durumlarla karşılaşırsın. Yani hayata nasıl bakarsan öyle yaşarsın
Sevgim yetmiyor bana bile. Eskiden yeterdi şimdi noldu. Güzel baksam da yetersiz geliyor.
tutmayarak
Zekice