Kişilik & Karakter Saplantili bi insan herseyi yapabilirmi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Saplantili bi insan herseyi yapabilecek kadar gercekle bagini kaybedebilirmi Güncellemeler1 yıl Ask ya da sevmek bile degil sadece elde etme istegi ve hirs Saplantili bi insan herseyi yapabilirmi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. evet yapabilir tabi ki de 0 0 Yorumla
fenerlihüso Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% 1 yıl Zaten ne yapıyorlarsa bu saplantılı kişiler yapıyor 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Peki o kisiyi hic tanimadigin halde boyle bi duruma dustuysen Yorumla fenerlihüso 1 yıl Şikayet ederim Yorumla Soran 1 yıl Etsende dahada hirslandirmaktan baska bir ise yaramiyorki Yorumla fenerlihüso 1 yıl Seni sosyal medyadan mi rahatsız ediyor Yorumla Soran 1 yıl Arklarimdan bulup yaziyor, aksamin bi vakti eve donerken evin cevresinde goruyorum bazen Yorumla Soran 1 yıl Sanki heryerde takip ediliyormusum gibi paranoyak oldum Yorumla fenerlihüso 1 yıl Valla en iyisimi sen onu şikayet et Yorumla fenerlihüso 1 yıl ya da ailene soyle Yorumla
kedisevenadam34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 101% 1 yıl evet çok tehlikeli. kendi hayatını da taktığı kişinin hayatını da mahfedebilir 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Onun canina kastedecek kadarmi Yorumla kedisevenadam34 1 yıl evet bu da mümkün Yorumla Soran 1 yıl Korkutucu Yorumla
ssezzerss Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl evet her şey olabilir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi Yorumla ssezzerss 1 yıl bilemeyiz. Yorumla
benginnn Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet kaybedebilir, dikkatli olmak gerekiyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hic tanimadigin halde basina boyle geldiyse peki Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. evet yapabilir. 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Urkutucu Yorumla sedomania2 1 yıl öyle maalesef... Yorumla Soran 1 yıl Nasil korunacam peki sonsuza dek eve kapanamam Yorumla sedomania2 1 yıl ailesine söyledin mi Yorumla Soran 1 yıl Tanimiyorumki Yorumla sedomania2 1 yıl bence söyle bilmeleri lazım Yorumla
mᎪhᏢᎬᏒᎥ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl Elbette 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Saplanti yaptigi kisiye zarar verebilecek kadar gozu donebilirmi Yorumla
trahison Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Evet 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Canina kast edecek kadar olabilirmi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Maalesef evet 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Tanimadigim halde bide Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yapabilir. Saplantı sonuçta kafasına bir şey eser kendini kontrol edemez yapar. Yorumla Soran 1 yıl O an karar verir ve yaparmi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yahu ben nerden bilebilirim manyağın birinin ne zaman ne yapacağını? Rahatsız eden varsa dövdür tanıdığın birine. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
evet yapabilir tabi ki de
Zaten ne yapıyorlarsa bu saplantılı kişiler yapıyor
Peki o kisiyi hic tanimadigin halde boyle bi duruma dustuysen
Şikayet ederim
Etsende dahada hirslandirmaktan baska bir ise yaramiyorki
Seni sosyal medyadan mi rahatsız ediyor
Arklarimdan bulup yaziyor, aksamin bi vakti eve donerken evin cevresinde goruyorum bazen
Sanki heryerde takip ediliyormusum gibi paranoyak oldum
Valla en iyisimi sen onu şikayet et
ya da ailene soyle
evet çok tehlikeli. kendi hayatını da taktığı kişinin hayatını da mahfedebilir
Onun canina kastedecek kadarmi
evet bu da mümkün
Korkutucu
evet her şey olabilir
Ne gibi
bilemeyiz.
Evet kaybedebilir, dikkatli olmak gerekiyor
Hic tanimadigin halde basina boyle geldiyse peki
evet yapabilir.
Urkutucu
öyle maalesef...
Nasil korunacam peki sonsuza dek eve kapanamam
ailesine söyledin mi
Tanimiyorumki
bence söyle bilmeleri lazım
Elbette
Saplanti yaptigi kisiye zarar verebilecek kadar gozu donebilirmi
Evet
Canina kast edecek kadar olabilirmi
Maalesef evet
Tanimadigim halde bide
Yapabilir. Saplantı sonuçta kafasına bir şey eser kendini kontrol edemez yapar.
O an karar verir ve yaparmi
Yahu ben nerden bilebilirim manyağın birinin ne zaman ne yapacağını? Rahatsız eden varsa dövdür tanıdığın birine.
İngilizce çalış 🤐
Ulkeden gitmek icinmi