Kişilik & Karakter Aşırı pijlik yapmayu seven hiperaktif biriyim eşşek sakasını seviyorum bu karşımdaki partnerimin gözünde çocukluk mu algılar? ilksaygı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neşeli şakacı biriyim mutlu oluyorum eşşek şakasından ama karşımdaki kişinin gözünden olgunluğumu yitirirmiyim? Aşırı pijlik yapmayu seven hiperaktif biriyim eşşek sakasını seviyorum bu karşımdaki partnerimin gözünde çocukluk mu algılar? Cevapla Çocuk Soruları Partner Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. evet o şekilde olur. 1 0 Yorumla
esratheyargımachine Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bir yerden sonra ters tarafıma gelirse şakasını ona yediririm 1 9 Yorumla ilksaygı 1 yıl Böjöhöhöhöhyt 😈 Yorumla ilksaygı 1 yıl Sana şaka değil kışkırtma yapılmalı 🤣 Yorumla esratheyargımachine 1 yıl Sıkar o tatlım sen çoluk çocuğa yap o tuhaflıklarını sjfjf Yorumla ilksaygı 1 yıl Balona yoğurdu koyup bir fırlatcan 😂😂😂😂😂🥰🥰🥰 Yorumla esratheyargımachine 1 yıl Ahaha o yoğurda kafanı basıp seni bir boğmak vardı ajsjdjd Yorumla ilksaygı 1 yıl Boğamazsın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 çünkü bantı yersin ağzına 🥰 Yorumla ilksaygı 1 yıl Tam mutfaga girerken kapıya streci bi sarcan birde kaçarken bi yapışcan sinek gibi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla esratheyargımachine 1 yıl Eceline yakın olacağın saatleri gülerek anlatman da güzel tabii 🤣 Yorumla ilksaygı 1 yıl Böhöhöhöhöyt 😂 he he ağdayı bir yapıştırcaksın kaşlara ahdlsjssşmdsşjdldşs Yorumla
kutsalornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Streç film gözükmese daha iyi olcak gibi sldkfşdsf 1 11 Yorumla ilksaygı 1 yıl Ama çok eğlenceli değilmi 🤣🤣🤣 Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl Hayır, streç film gözüküyo Yorumla ilksaygı 1 yıl Daha incesini aldım hiç görünmüyenlerinden ama bizimkiler nasıl sıctgına bakmaya alışkın o yüzden yakalanırız Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl Daha önceden başlarına bişey mi getirdin naptın dslşfkdsi Yorumla ilksaygı 1 yıl Hsalsjkasldjsksls 1 hafta güldüm 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla ilksaygı 1 yıl 2 gün su sıctıla😈😈😈😈😈😈😈 Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl Zehirledin mi olm naptın sdlşfks Yorumla ilksaygı 1 yıl Haksbsaldnslalslxlxkx müshil tohumu şadhlsKdjsşxjxlzlxl Yorumla ilksaygı 1 yıl İlk defa tuvaley kavgası gördüm haşdjskakshsksşsdlsl Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl korkunç ldsfkjşs Yorumla ilksaygı 1 yıl Senin görmen lazıö aşsjssşsjslsldjdjsşdkdk Yorumla
lugson96 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Samimiyetine bağlı ama bunuda yapmazsın tabi (resimdekini) 0 1 Yorumla ilksaygı 1 yıl 😈😈😈😈😈😈 Yorumla
Benüzülmemsenağlaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Abartırsa çocukluk 1 4 Yorumla ilksaygı 1 yıl Amaaa enerjiiii olmazki ağdayı bi vurcan caaart Yorumla Benüzülmemsenağlaa 1 yıl Sende aynı şakaları kabul ediyosan ağdaya kadınlar alışkın ağlamicaksan sana yaparız ağdayı Yorumla ilksaygı 1 yıl Sen sonradan açılacan belli sjsşskdla ben alışkınım sen hazır ol çok kötüyüm acımam ahskdhslala Yorumla ilksaygı 1 yıl 😈😈😈😈😈😈🤣🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İtici öyle biriyle zaten olmazdım 0 1 Yorumla ilksaygı 1 yıl Ama olmazki biraz enerjiiii genç yaşta ne kararıyon Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
evet o şekilde olur.
Bir yerden sonra ters tarafıma gelirse şakasını ona yediririm
Böjöhöhöhöhyt 😈
Sana şaka değil kışkırtma yapılmalı 🤣
Sıkar o tatlım sen çoluk çocuğa yap o tuhaflıklarını sjfjf
Balona yoğurdu koyup bir fırlatcan 😂😂😂😂😂🥰🥰🥰
Ahaha o yoğurda kafanı basıp seni bir boğmak vardı ajsjdjd
Boğamazsın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 çünkü bantı yersin ağzına 🥰
Tam mutfaga girerken kapıya streci bi sarcan birde kaçarken bi yapışcan sinek gibi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Eceline yakın olacağın saatleri gülerek anlatman da güzel tabii 🤣
Böhöhöhöhöyt 😂 he he ağdayı bir yapıştırcaksın kaşlara ahdlsjssşmdsşjdldşs
Streç film gözükmese daha iyi olcak gibi sldkfşdsf
Ama çok eğlenceli değilmi 🤣🤣🤣
Hayır, streç film gözüküyo
Daha incesini aldım hiç görünmüyenlerinden ama bizimkiler nasıl sıctgına bakmaya alışkın o yüzden yakalanırız
Daha önceden başlarına bişey mi getirdin naptın dslşfkdsi
Hsalsjkasldjsksls 1 hafta güldüm 🤣🤣🤣🤣🤣
2 gün su sıctıla😈😈😈😈😈😈😈
Zehirledin mi olm naptın sdlşfks
Haksbsaldnslalslxlxkx müshil tohumu şadhlsKdjsşxjxlzlxl
İlk defa tuvaley kavgası gördüm haşdjskakshsksşsdlsl
korkunç ldsfkjşs
Senin görmen lazıö aşsjssşsjslsldjdjsşdkdk
Samimiyetine bağlı ama bunuda yapmazsın tabi (resimdekini)
😈😈😈😈😈😈
Abartırsa çocukluk
Amaaa enerjiiii olmazki ağdayı bi vurcan caaart
Sende aynı şakaları kabul ediyosan ağdaya kadınlar alışkın ağlamicaksan sana yaparız ağdayı
Sen sonradan açılacan belli sjsşskdla ben alışkınım sen hazır ol çok kötüyüm acımam ahskdhslala
😈😈😈😈😈😈🤣🤣🤣
İtici öyle biriyle zaten olmazdım
Ama olmazki biraz enerjiiii genç yaşta ne kararıyon
Çocukluk bence