Kişilik & Karakter Sessiz ve sakin kızlar neden bu kadar tehlikeli olur? İZMİRLİ_LAZ Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızlar yanlış anlamayın ama sessiz ve yalnız olan türünüz artık çok Tehlikeli olmaya başladı psikopatlığa kadar gidiyor Sessiz ve sakin kızlar neden bu kadar tehlikeli olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
CreateYourOwnMiracle Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Çok doğru söylüyorsunuz Çok haklısınız tamda öyleyizSizin çok iyi kalpli olub arkadaşca yaklaşıp sonunda iki yüzlü çıktığınız gibi (genel söylemiyorum bunu) Bir kadın susmuşsa ve hayattan soğumuşsa Onun renkli dünyasını karartan bir erkek olmuştur 1 3 Yorumla İZMİRLİ_LAZ 1 yıl Yanlış anlamak benim yatımı da bir kararttı Yorumla CreateYourOwnMiracle 1 yıl Çok üzüldüm gerçektenBu arada çok teşekkür ederim Yorumla İZMİRLİ_LAZ 1 yıl rica ederim Yorumla
Arammoniss Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Seni ilgilendirmez bununla uğraşma 0 1 Yorumla İZMİRLİ_LAZ 1 yıl Hey dostum sakin 🌹ol Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. alakası yoktur 0 1 Yorumla İZMİRLİ_LAZ 1 yıl Hiç deneyimin olmamış galiba
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yoo değilimG. tü yere yakın olanlar tehlikeli asıl 1 5 Yorumla İZMİRLİ_LAZ 1 yıl Kaç cm olanlar 😁 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 1.65 ve altından kaç Yorumla İZMİRLİ_LAZ 1 yıl Çevrem onlarla dolu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Arkanı kolla Yorumla İZMİRLİ_LAZ 1 yıl Sırtım duvarda her zaman Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Değil aslında ya 0 4 Yorumla İZMİRLİ_LAZ 1 yıl Anlayamadım 🤔 Yorumla s Ayabasanmaymun 1 yıl Sessiz sakin kızlar pek tehlikeli olmuyor diye dedim Yorumla İZMİRLİ_LAZ 1 yıl 1.50 lar Yorumla s Ayabasanmaymun 1 yıl Ahahah onu bilmiyorum Yorumla
En İyi Cevaplar