sessiz olunca bazıları dışlıyor :////
kızlara soruyorum daha çok
sessiz olunca bazıları dışlıyor :////
kızlara soruyorum daha çok
Zamane kızları genellikle çok popüler ve havalı tipler olduklarından, içine kapanık ve sakin kızlara nazaren istisnadırlar,
sakin ve içine kapanık olan kızlar ise popüler kızlara nazaren müstesnadır. Yani, popüler kızlar aynı zamanda güzel olduklarını düşündükleri gibi, bencil ve benmerkezci davranışlarından dolayı içine düştükleri bu durum onların sesiz, içine kapanık ve asosyal kızları dışlama eyleminde bulunmalarına neden oluyor❗
ben asla boyle bir sey yapmam ama evet yapiyorlar benim arkadas grubumda bi kiza yapmaya calistilar fakat yapmadim tabii sonra beni de dısladılar genelde. bunu tek bir arkadas grubu ıcın soylemiyorum hep yasadım maalesef. genelde ikili oynayan kisiler grupta cok sevilir. yine de bence onlar gibi olmaktansa dislanmis olmayi tercih et.
Cevap
3Cevap
Onları ezik görüyorlar kendileri gibi olmayanlarla arkadaş olmazlar sadece dislarlar egolu kizlar.
Onlar gibi olmadığı için
Sen sessizsin onlar konuşkan
İnsanlar önyargılı ve empati yoksunu. Bu durum onlara göre normal. Ben olsam onlarla olacağıma yalnızlığı tercih ederim
Kadınlar zaten birbirini çekemez
Gibi görünür ama bir açıkları olsun o zaman değişir her şey
güzelse kıkançlıktan
kadın milletini anlamak zor:)
oabilir :)
kim benmi mazoyum:)
Valla hic isim olmaz benimmoyle kizlarla :)) zevk vermesinlazimken neden acisini cekiyim :)
Oda onlarin sorunu banane bana niye taktin sen ya :)
Ezik görüyorlar
Saçma ama insan doğası🤷🏻♂️
Konuşkan, ön planda olmayı seven bir insan mısın
Öyle birisi olmadigin için sana saçma geliyor işte
Desteklemiyorum zaten, onlarin gorusunden bahsedyorum
Aslında öyle değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?