Süper Soru 🌙🔦
Kurtlar vadisi izleyen Maço mudur?
Süper Soru 🌙🔦
İronik Sorulardan devam ediyoruz gghgfhjh…
Dizi izlemeyen ben bu konularda dalga geçiyorum biraz ama tamamen eğlence maksatlı uygjjhggg
Dizi veya filmlerin karakter ile ilgili sinyaller verir mi sizce? Genellemeleri alalım 😎
Kurtlar Vadisi Şiddeti özendirir mi?
Bu dizi hala devam ediyor mu bu arada?
kurtlar vadisini anlamadan izleyenler maçodur.. Aslan Akbey ölene kadar (dizi osman sınav yönetmenliğindeydi o zamana kadar) olan bölümleri övüp övmediğinden anlayabilirsiniz..
Çünkü aslan Akbey dizide öldükten sonra dizi bambaşka bi seyirde ilerledi ama 97. bölümde final yaparak bitti.. aslan Akbey ise 55. bölümde ölmüştür.. AKP nin gerçek yüzünü aslan Akbey anlatıyordu.. Mehmet Karahanlı AKP yi temsil ediyordu.. akp arkasındaki gizli sermaye gücünü..
bu yönüyle dizi entellektüel bilgi birikimi olmayanların okuma yapamayacağı bi dizidir. ve maçolar ancak diziyi anlamadıkları için sevmişlerdir. ben yayınlandığı tarihte çocuk sayılırdım. insanlar mafya dizisidir diyordu.. mafya konunun küçük bi parçası.. dizi ülkenin panaromik fotoğrafını çekiyordu.
bugün kurtlar vadisi sevenlerin yüzde 80 ni akplidir. bu yorumumu bu bilgiden yoksunsanız anlamamış olmanız normal..
Kurtlar Vadisi, güçlü karakterleri ve aksiyon sahneleriyle tanınan bir dizi olduğu için, bazı insanlar bu tür dizileri izleyenleri "maço" olarak nitelendirebilir. Ancak, bir kişinin maço olup olmadığını sadece izlediği diziden yola çıkarak belirlemek yanıltıcı olabilir. İnsanlar farklı türdeki dizilerden zevk alabilir, ancak bu, onların kişilikleri ya da davranışları hakkında kesin bir şey söylemez. Maçoluk, daha çok bir tutum ve davranış tarzıdır, bir dizi izlemekle doğrudan ilişkili değildir.
Cevap
5Cevap
Necati Şaşmaz zaten akıl sağlığını kaybetmiş bir insan. Küçücük oğlunu tarikata sokup ileride mehdi olacağını iddia etmiş ve ona hayatının travmasını yaşatmış biri bu. Başrol oyuncusunu bile böyle hezeyana sürüklemiş bir dizi, onu hayranlıkla izleyenlere ne yapmaz...
Hayır sadece o dönemin kaliteli bir yapımı olduğu için izlemeyi tercih eder, ben şu zamanda bakıyorum özellikle 97 bölüme kadar sürmüş kurtlar Vadisi'nin yerini tutacak bir tane dizi yapsınlar tamam izlemeyeyim ama yapamayacaklar. Çünkü dizi sektörü günden güne kadar kötüye gidiyor üstelik insanların istedikleri belki karakterlerini belirleyebilir ama, kabadayı demek ki doğru olmaz.
İlk 97 bölümden sonrasını izleyen olabilir
Çok iyi 😂
İlk 97 bölüm bir gelenektir https://www.youtube.com/shorts/4dzGgU7dEc4
Şey kurtlar vadisini ben de izliyorum, ben de mi kroyum? 🙄
Sjjssjhs hayır değilsindir
Ay teşekkürler 😊
Hayır sadece mafya dizilerini seviyordur ama illaki maço olan da vardır tabiî ki. Sedat Peker Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izliyormuş mesela. Bunu da diziye yaptığı eleştiriden anladım.
Babam ben küçükken izliyordu. Ben de mecbur maruz kalmak zorunda kaldım. 😁 Sonuç olarak babam maço bir adam değil.
Geçmişte 397 bölüm izlemiş bir Kadın
Olarak bir daha böyle gerçekçi
Bir yapı tekrar gelmez
içinde verilen mesajlar
Çağın özetini açıklıyordu.
Derin devlet hikayesi mi
Doğrudur iyi dizi diyorsun biraz ilk sezonu biliyorum ben de ama çok uzun
İşlenen konuları nasıl anladığına bağlıdır.
Ne alaka yav kv dünya tarihinin en iyi dizisidir. Haliyle dünyadaki herkes izlemelidir
En iyi dizidir
Hayır değil ama özentidir.
Iyyy anında soğurum 😅 bence direk krodur
Ben izlemiyorum ama değildir neden olsun
Genelde öyledir ama istisnalar her yerdee
Yiiiooo
Değildir
Hayırr
Büyük ihtimal
Hayir dkdkd
Yoo ne alası var
Krodur