Selamm,
İnsanlarla aranıza sınır koymak, mesafe koymak vazgeçmek anlamına mı gelir¿

Selamm,
İnsanlarla aranıza sınır koymak, mesafe koymak vazgeçmek anlamına mı gelir¿

Kendimizden vazgeçmemektir. Kendimize saygı duymak ve değerlerimizi korumak için şart, malum kimin eli kimin cebinde kendimize sahip çıkmak gerek şanfşskfşdkf
Şöyle bir altı ay önce sorsalar sınırsız bir sevgi varsa sınır olmaz derdim. Ama şimdi bilmiyorum... Mesafeler olmalı mesafeler korunmalı diyorum sanırım. Mesafe var mesafe var... Kiminin sınırı vazgeçişten kiminin sınırı da kendine yönelmesinden
Vazgeçmemek için önlem almak gibi geliyo bana. Bak burayı geçersen hoş şeyler olmaz demek gibi
Geçmek isteyen buyursun denesin jdajhsk
Vazgeçmek değildir ama kendini denge kurmayı ve seviyeli davranmasını bilir.
Cevap
2Cevap
Hayır kendini seven kendini korumak adına sınırlar belirler. Bu kendinmdinden vazgeçmemek ve dengeyi korumak adına yapılir.
Yok sınırsız olunca olmuyo bide böyle deneyeyim diyorsun sjjxj
Hayır, kişisel alanı korumak için gerekli olan bir şeydir. Yapılması gerekir.
Sinir koymak varolmaktir sınırı geçmek geçilmesine izin vermek yok olmaktır çünkü sizin verdikçe kendinden ödün verirsin karakterin duyguların yok olur
Önceden çizilen sınırlar vazgeçmek değildir mesafe her zaman iyidir fakat sonradan çizilen sınırlar vazgecmenin adımıdır hatta vazgeçme gibi bir şeydir
Hayır ya herkesin kendine ait bir sınırı, çizgisi olmalı zaten. İnsanın kendine olan saygısı bunu gerektirir
Başta sınırsız olup sonradan sınır koymak evət vazgeçmektir. Ama başta sınır koymak sadəcə kəndini korumaya almaktır.
Bana kalırsa onu kaybetmemek adına yapılması gereken bir şey
Evet vazgeçmektir bi çizgi var onu çizersem kesin vazgeçtim 😂
Sadece kendi hududunu belirlemektir nasil ulkelerin sinirlari war seninde bi sinirin olmali kendine saygin warsa tabiki
Sınırları anlatarak koyarsın hâlâ aşılıyor ise sınırları farklı şekillerde koyarız 😬
Anlayana dek sürdürülebilir. anlatmaya çalışılan konunun tekrarlanmaması için mükemmel ilişki anlayışı olmasa da çiftlerin birbirinin empatı olması gerekir.
Hayır ben hep bir sınır çizerim
Hayır bence son uyarıdır 😅
Hayır bazen uzaklaş benden demektir
Kendinden ödün vermeyi artk bırakmaktr
Vazgeçmek değil sadece zaman tanımaktır
yeteri kadar emin olmamak ta olabilir
Hayır değildir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?