Çevresine de kendisini ne istediğini bilmekle, neyi ne kadar paylaşmak istediğini bilmekle, neyi ne kadar hayır deyip açıklama zorunluluğu hissetmemekle çiziliyor..

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çevresine de kendisini ne istediğini bilmekle, neyi ne kadar paylaşmak istediğini bilmekle, neyi ne kadar hayır deyip açıklama zorunluluğu hissetmemekle çiziliyor..

Sınır koymak kendini korumaktır. Benim sınırım genelde sessizliğimdir. Bir nevi uzaklaşma diyebiliriz sonradan konulan sınırlara. Başta sınır yoksa ve sonradan olduysa bu kesinlikle karşımızdaki insanın en saf halimizi hak etmeyişinden ve bizim bir tehlike görüyor olmamızdan kaynaklıdır
Sınır koymak aslında bana göre küsmek değildir. Herşeyin bir sınırı vardır. Bazılarının bunu görebilmesi gerek. Mesela her şey her yerde anlatılmaz. Çok özel şeyler paylaşılmaz. Sınır saygı çizgisidir. Daha çok.
Teşekkür ederim. 🌻
elbette herkesin bir sınırı vardır ki olmalıdır da, ben buna kırmızı çizgi diyorum, aile içerisinde bile bunu uygulamak çok doğru bir davranış
ben oğlumun odasına kapısını çalmadan girmem oda benim odama bu basit bir örnektir asla küsmek olarak algılanmamalı
teşekkür ederim
Cevap
12Cevap
Sınır koymak küsmek demek değildir. kişinin kendini ve çevresini çok iyi bilmesi demektir. ama insan sevdikçe sınırları kaldırabilir
aslında küsmek değil kendine saygı duymaktır diye düşünüyorum ben
saygı yoksa insanlar nasıl yaşayacaklar
değildir sınır koymak kendine saygıdır ve mutlu bir yaşam için gereklidir herkesle konuşamayız sonuçta
Kesinlikle değildir, insan kendini koruyor... öyle sansinlar
Küsmek değil daha iyi hissetmek adına saygı duymaktir
Değildir karşılıklı saygının gereğidir aslında üzülmemek, üzmemek için gereklidir.
Ne vakit ve hangi konuda koymuş olduğuna göre değişir. Yani herkesin sınırları vardır.
Hayır tabi ki ama mesafe yeri geldiğinde gereklidir
Evet
Biraz mesafeli davranmak olur
Sınırlar olmalıdır.
sınır koymak Bi vazgeçiştir
Sınır koymak ile küsmek farklı olaylardır
Küsmek değil ama kendini korumaktır
Haddini bil demektir
Evet
Alakası bile yok
Hayır
Alakası yok