😃 Diyolar ki şu havalara bak falan filan sanki ejderyası var ha belki varrr 😃😃

Nurella nereye kayboldu sahi yürüyen özgüven ya 😅 kıskanmam kimseyi özgüvenli insan severim
@ladycurio başımız sağolsun 🥺
Cevap
14Cevap
Umurumda değil ya kimin ne yaptığı ettiği. Ayrıca bazıları özgüven zannediyor ama net mallar.
Daracık şeyin içine girip yağları belinden fışkıran birinin nesini kıskanalım ota b. ka kıskançlık diyorsunuz 😂
Hayır aksine mutlu oluyorum hem çevremde öyle insanlar olduğu için hemde onun adına seviniyorum yanisi :D
Asla yaratmaz. Hatta bazı insanlar özgüvenli birisini görünce şey yapıyo sen kendini ne sanıyorsun tarzı eleştiriler falan 😂
Hayır severim özgüvenli insanları. Kibir olmasın kafi.
Ahlaksızlığın özgüven olduğunu ilk defa senden duyuyorum 😄 sanırım özgüvenle ahlaksızlığı karıştırıyorsun bir daha düşün bence
Ahlaksızlık neresinde?
Sağ köşedeki resim gibi olursa ne olur
Örneğin ben mesela boxerle dışarı çıksam bu öz güven mi olur 😄
Ahlaksızlık ve özgüveni karıştırdığımı düşünmeniz beni üzdü. Görsele farklı bir açıdan bakarsanız eğer orada ima yattığını görürsünüz.
İma önemli değil insanların %90'ı karıştırıyor özgüvenli aklıksızlığın ne olduğunu geçen gün kızın biri poposunun yanaklarını gösteriyor çocuk diyor ki vay beni öz güven var diyor 😄 kahkaha attım çocuk daha özgüvenli olduğunu bilmiyor
Rihanna da olmasa kenar mahallenin çingeneleri kıyafet kombinleyemeyecek
Hayır ama ego beni çıldırtır. Özgüvenli insan severim
kilolu insanlar öyle bir kombin yapıyor ki sok oluyorum hani ben olsam kilolu asla giyinemem o tarz şeyler vay beeee diyorum ama kiskanclik olmuyor karidaki ozguvene bak diyorum geciyom 😹
Hayir genelde kimse 2 saniyeden fazla aklimda kalmaz
Yooo yaratmaz fiziğine vücuduna dikkat eden spor yapan biri asla başkasını kıskanmaz
Bazılarına hayran oluoruz tabıı
Yok Allah daha çok versin ne diyelim
Umurumda bile değiller ki.
Bence özgüvene sahip olmayanlar kıskanır.
Asla çünkü umursamam.
hayır, özgüvenli insanları severim
Benim için yaratmaz
Bildiğimizden
😐,,😐
İmrendigim olur
Asla kaale almam
Hayır
Yo niye olsun ki
Hırslanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?