En az sinirli insanın bile tepesinin attığı zamanlar olabiliyor. Bu durumlar için özellikle yaptığınız bir şey var mı

En az sinirli insanın bile tepesinin attığı zamanlar olabiliyor. Bu durumlar için özellikle yaptığınız bir şey var mı

Çevreye zarar vermeyecek, yaparken yalnız kalabileceğim herhangi bir fiziksel aktivite oluyor genelde. Yürümek, yüzmek, koşmak, hava almak, bulaşıkları yıkamak, , oyun oynamak, . stresle ürettiğinim adrenalini faydalı bir yere harcamış oluyorum, hem de serotonin salgılayıp daha mutlu, daha anlayışlı bir ruh haline giriyorum. Ve az veya çok sakinleşip sinirimi atıyorum bir şekilde.
Böyle durumda genelde bir süre yalnız kalmalıyım yaşadığım sıkıntıları problemleri açmak için yalnız kalmak zorundayım aksi takdirde insanların kalbini kırıcı şekilde davranabiliyorum
O kişiden uzak olmam gerekiyor ve en iyisi yalnız. Biraz ağlayıp veya iş yapıp o an başka şeylerle meşgul olunca sakinleşiyorum uzun süre kimseyle küs kalmam alıngan degilim en fazla 1-2 gün kızarım geçer
Cevap
9Cevap
genellikle sigara içerek kahve içerek şarkı dinleyerek sakinleşmeye çalışıyorum.
Şarkı ve kahveyi artıralım, sigarayı azaltalım Barışçım
Teşekkür ederim abi :)
Kırıp döküyorum işte o zaman sakinleşiyorum...
Ben ortamdan uzaklaşıyorum ve 5-10 dk bir şeyle uğraşıyorum ve tataaaam, sinir minir kalmadı 🙃
Kesinlikle
Toplamaya üşendiğim için bir yeri dağıtamıyorum. sinirimi durdurup aklımı başka bir yere çekicek olan şey canımın acıması. Duvara yumruk atıyorum 😁😁
Başka bir şeyle uğraşarak, ağlayarak atıyorum sinirimi
Beni tamamen yalnız bırakması gerek uzun süre görmemsliyim
Haketmişse hiç de sakinlestirmem kendimi. Çünkü kolay kolay aşiri sinirlenmem. Gerekmiştir zaten artik
Temiz havada yürüyüş, limonlu su, müzik.
Biraz çikolata ve sonra uzun bir yürüyüş
Aaa evet ama biz supangle değil profiterol yemiştik karıştırdın 😃
Kendimle konuşup tamam sakin ol geçti diyorum
Dışarı çıkar gezerim ya da işime odaklanırım
Bi yerlere ya da kendime zarar verip bişey çözemem sakinleşip çözüm odaklı gelmem lazım olan olmuş sonuçta artık netice ye bakarım öfke kontrol edilmezse kötü sonuçlar çıkar ve telafisi zor dur
Hep zararını gördüm daha kötü dönüş yaptı bana şimdi daha çözüm odaklı kırmadan herkes rahat ve yardımcı oluyor öteki türlü herkes kırgın ve yanıma yaklaşamaz dı
şarkı dinleyip yazı yazmak daha iyi gelir boyama da olur diye düşünüyom
Kendimle konusarak ya da baskasina olayı anlatarak, icimde tartıp ölcerek
Sinirlenince cok konuşuyorum ben. Yeni yeni huylar edindim
Sakinleşmem zaman alır ama en iyisi dışarı çıkıp kafa sağıtmak oluyor
Yalnız kalarak iletişimden uzaklaşarak
Uzaylı dansı yaparım. Cametokosita
gözümü kapatıyorum
Çok sinirliysem ağlayarak uyurum
3 el ateş edince😅
😅😅
Sakinleşmemm
Kafami duvara surtuyorum 😁😁