Hoşlandım birkaç gün konuştuk bana öyle bir ilgi gösterdi ki şimdiki sevgililerim yapmamıştır dün buluştuk soğuk yapmaya başladı sabahtan beride yazmıyor niye adam akıllı yazıp söylemiyorsa böyle yazmamazlık yapıyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belki hasta
Belki meşgul
Belki peşinden koş istiyor zoru oynamak istiyor
Belki sadece ilgin hoşuna gitti doydu ve sıkıldı
Belki seni beğenmedi
Sec birini
İlgi belkide beğenmedi ama çok iyi geçti hatta ben ona gece uyumadan önce istersen bir daha seni rahatsız etmem dedim oda yok ne alaka kusura bakma geç yazdım diye dedi
İlgiyi kes dönerse ağırdan alıp devam edersin. Peşine düşme bak nasıl geliyor
Bugün karşıdan karşıya geçerken inşallah araba çarpar dedim psikolojik olarak iyi değilim yapamıyorum hastane de çalışıyorum psikolojik olarak kaldıramıyorum
Seni iyi anlıyorum kısa bi sure önce ben de boyleydim yeni yeni iyileşmeye başladım. Hayallerim var onlar için çabalıyorum. Gönül islerim benim de bozuk. Ülkenin yarısı bu durumda, yarısı serserilik peşinde diger yarısı saglam kaldı ama yorgunlar.
Hastanede gördüklerim psikolojimi bozuyor sevmek sevilmek istiyorum psikolojim bozuluyor ya araba karşıdan geldiğinde yola atlayıp çarp lan çarpmazsan adam değilsin diyecek kadar psikolojim bozuldu
Sosyal medya diyeti yap. Slow müzik dinleme. Komik film izle. Çizgi film izle. Seni güldüren ve ileriye taşıyan arkadaşlarınla vakit geçir. Ben öyle yapıyorum çok iyi geliyor. Tavsiye ederim kardesim
Bunların çoğunu yapacak vaktim yok maalesef ben tıp okuyorum aynı zamanda hastanede çalışıyorum hastane psikolojimi çok bozdu son iki gündür kaybettiğimiz hastalar için gözümden yaş gelir
Vakit almayan şeyleri yazdım inan. Ve hepsi de kendine vakit ayıracağın şeyler
Okul hastane kendi derslerim ve hayat deyince doğru düzgün zaman kalmıyor en fazla bir iki saat dışarda bir yerde oturmak kalıyor
Valla ben de evden çıkmıyorum sen yine iyisin. Kpss yaktı bizi.
Bu hayatta herkesin bir derdi tasası var çok üzülüyorum bunun için
İnsanlar kötü cidden çok kötü kız bildiğin yalan konuştu
boş ver takma kafana dönse sen cevap verme aklı kalsın
Ama zor yaa yeter sevmek sevilmek istiyorum artık kız o kadar şeyi yaptı şimdide böyle yaptı
Cidden takmadığnda geri dönecek emin ol
Yazdım rahatsız ettiğimi düşünüyorum bir daha yazmam ona bile bakmadı çok zoruma gidiyor
Devam edersen seni köle eder manipüle ediyor farkına var
Offf insanlar çok kötü
Biliyorum
Bak kalktıktan sonra yazdım geç baktı bende dedim ki istersen bir daha seni rahatsiz etmem oda yok kusura bakma geç yazdım diye bugünde böyle
Manipüle ediyor
Bugün günaydın yazdım günoo geç kaldım okula yazdı
Manipüle ederek ne geçecek eline
Bilmiyom
Ben hastanede çalışıyorum saglikciyim bir yandan hastane bir yandan okul normal hayat artık yapamıyorum kaldıramıyorum bugün yoldan geçince inşallah araba çarpar dedim ben kendimi bu kadar kötü görmemiştim kaldıramıyorum anlayın beni gözlerim doldu şu an cidden kötüyüm ama olmuyor düzeltemiyorum
Kardeşim belki o senin kaderin değil canım arkadaşım yapma öyle kendine zarar kalk abdestini al namazını kıl bil. ki sana herkesten yakın hiç birakmayan Allah var onun için yaşamak değer bu insafsız dünyada
Abdest alsamda namaz kilsamda kabul olmaz ben sadece o kız için öyle değilim her şey üst üste geliyor hastanede psikolojim bozuk ilişkilerde bozuldu artık yapamıyorum
Niye kabul olmasın yani nerden biliyon kabul olmayacak Allah bilir bunu sen Allah mısın
Değilim işte bazı şeyleri söylemek istemiyorum burdan sadece kabul olmaz
Bence sadece safsata kendine inan
Ben alkol kullanıyorum ama Allah yasakladı ben şu an haram gibiyim benim kıldığım namaz kabul olmaz
Bırakırsın kıl namazını
Peki denicem ama bugünü asla unutmayacam araç dibimden geçerken inşallah araba çarpar değip arabanın üzerine yürüyordum hatta araba gelirken şey diyordum gel lan çarpmazsan adam değilsin
Ergence kendine gel
Belkide öyle ama uyuyamıyorum uyku düzenim çok bozuldu hastanede gördüklerim psikolojimi bozdu yemin ederim psikolojim bozuldu yemin ederim inanın bana
İnanıyorum ama işini bırak o zaman
Tıp okuyorum benim maddi gelirim ordan geliyor
Abi söylesene baştan sen hayatını yaşamamışsın ki sabah akşam ders bı tatil ver kendine
Dışarıda çıkıyorum düşündüğünüz gibi asosyal tıpçı değilim ama işte olmuyor yapamıyorum son iki gündür hasta ölünce bende ağlıyorum gözlerimden yaş akıyor
Offf kıyamam lan çok kötü
Benimde ninem elimd nöbet geçirdi ona burnundan yemek veririken o an o kadar kötüydüm ki rüyalarıma giriyordu
O senin yakının kötü olman çok dogal ama ben tanımadığım insanlara hayatımda ne gördüğüm ne konuştum aynı şehri bile paylaşmadığım insanlar için gözümden yaş gelir bir saat öncesine kadar bu hasta hayattaydı ama şu an yok deyip ağlamaya başlıyorum
Normal ya işte merhametli birisin sen insanız biz aynıyız hepimiz topraktan geldik tabiki birbirimiz icinn üzülcez sen hasas birisin ve bu normal üstesinden gelirsin
Umarım gelirim evet hassas biriyim merhametimde var ama olmamak gerekiyor insanlar çok kötü
Öyle güçlen o zaman silkelen kendine gel
İnşallah yaparım
Amin sana güveniyorum
Teşekkür ederim bu saatte bana zaman ayırdığınız için
Rica ederim
Kızlar böyledir işte alış
Bıktım onlardan
Kızlar böyledir işte
Bıktım avel insanlardan