Bu durumdan ne kadar nefret ettiğimden emin değilim. Elinde imkanı olmayanların, imkan sahibi olduklarında, imkan sahiplerinden daha kalpsiz olabileceği gerçeği

Bu durumdan ne kadar nefret ettiğimden emin değilim. Elinde imkanı olmayanların, imkan sahibi olduklarında, imkan sahiplerinden daha kalpsiz olabileceği gerçeği
Bence kendi kararlarıdır isteyenler yapabilir. ama ben genellikle para ya da statü gibi şeylere bakmıyorum ya da eğitim de önemli değildir
kafalar ve kalpler uyumlu olsun benim için yeterlidir oldukça.
Çünkü kadınlar gelişimi, erkekler durumu önemli bulur. Kadın için yanında olduğu insanlar hep daha iyi olmalı ki kendine bir şeyler katabilsin. Erkekte bu böyle değil. Gözüne güzel geliyorsa, yaşı gençse ben bu kadınla ortamlarda hava atabilirim diyorsa bitti. Her erkek bu kadar sığ demiyorum ki herkesi tanımaya kimsenin ömrü yetmez. Ama genel resim bu şekilde. İdeali gelişmek isteyen ve birbirine destek olacak olan iki insanın beraberliği.
Kadın kibir bi yaratık. Şeytani düşünceleri zekasına bulaştı mı onunla baş etmek benimle baş etmek gibi. 🤣 Erkekler benzer şeyler yapamaz. Yaradılış gereği yönetilmeyi daha çok seviyorsunuz. 🤣 nihahahah
Erkekler yönetiliyormuş gibi yapıp yönetirler :D Evet karıcım tamam karıcım tabii hayatım deyip çaaat aradan vururlar ket gibi :D
O vuruşlara izin veren de kadınlar ki. 🤣🤣🤣
Akıllı erkekten bahsediyorum :D Andaval erkek kadının köpeği bile olur. D
Akıllı erkeğin aklı da kadına erişemez. Kadın olmadan dediğimi anlayamazsın ula. 🤣🤣🤣
Piayasada ki ucuz erkeklere yettikleri için öyle zannediyorlar :D Kaliteli erkeğe denk gelmek zordur efenim
Bak hele bak. Efsaneler yaşıyor tabi aramızda. 🤣🤣😝
Aslında bunu erkekler daha çok yapıyor 😂
Hatta piyango zamanı da gelmişken bilinen bir anlatı vardır. Piyango çıkan erkek önce arabayı değiştiriyor sonra da karıyı denir 🤣 (Ben karı kullanmama her zamam kadın ama söz öyle jdjdk)
Adam piyango çıkınca varlıklı kariyerli kadın aramıyor ki. Belki daha güzelini belki daha gencini arıyor. Ama varlıklı kariyerli bir kadın aramazlar :D
Ehhehehe vizyonla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Böyle şeyler isteyen kadınlarda eziklik sendromu var bence. Ben doktorum o doçent olsun. Ben avukatım o savcı olsun. Ben milyonerim o milyarder olsun. ... Böyle gidiyor he he.
Yani evet bunların da etkisi vardır.
Hatta şunlar da var, öncesinde benzer durumda olmayan erkekle yaşadığından onu deneyimlemiştir memnun olmamıştır bir de diğerini denemek ister.
Hatta bu ister istemez herkeste var, bende de var ama bu tarz kariyer ve maddi olarak değil.
Bazı kişilik ve karakterler asla olmaz mesela. Genelde yurt dışı etkisi görmüş kişilerle daha iyi anlaşıyorum. İletişim o kadar farklı oluyor ki, filtrelemek çok doğal o yüzden.
Eminim sen de nefes alsın yeter demiyorsundur 😂
Vizyonla alakalı eziklikle değil. Sosyakültürel seviyede hemen hemen bu etmenlerle izdüşümde kadınlar işitsel varlıklar kültürel olarak ondan alt seviye biri kadını tatmin etmez ilişkide. Erkekte ise görsellik daha ön planda. Rose Noire Droptail İle Tofaş yan yana olsada iki tarafta tatmin olmaz bu ilişkiden. Denklik önemli. Ve doğası gereği kadının kadınsı hissetmek için güçlüyse daha güçlü erkeği seçer, tıpkı erkeklerin iç güdüsel geniş kalçalı kadınları fark etmeden doğurganlıktan ötürü seçmesi gibi doğadada böyle güçlü olan dişiyi alır.
@Andromedadanbirkız Aynı şeyden bahsediyorum :D Fark şu senin güçlü ve zayıf tabirinle benim bahsettiğim kesimin güç ve zayıflık tanımı ya da değeri aynı değil. Kıçı kırık mağaza müdür olan bir kadın satış danışmanıyla sevgili olmak istemez. Yani vizyonlu değil kadın erkekte zor bulunur. Dolayısıyla bu kesim istisna.
Ben bilimsel makaleler ve psikoloji kitaplarına dayanarak konuşuyorum araştırabilirsin. İstisna vs değil ve her insanın vizyonu da bir değil objektif ol
@Andromedadanbirkız Bilimsel makalelere çok takılma. Biliyorum bunu söylediğim için beni garipseyebilirsin biraz daha işin iç yüzüne baktığında göreceksin ki, para ile kalemini satan makaleler yazan o kadar çok bilim insanı varmış ki sende sorgulamaya başlayacaksın. Asla bilimsel verilere göre yaşamıyoruz. Mesela sorduğum soruya yanlış diyemiyorsun. Ama bence bu bahsetmiş olduğum şark kurnazı tipi kadınlarda eziklik sendromu var dememe takılıyorsun. Aynı şekilde Organıq de erkekler vizyonsuz dedi :) Ona da gülüp geçtiğim gibi tabii ki bu çıkarımıma da gülüp geçtim. yaklaşık 16 yıldır yöneticiyim. Bunun 12 sene si üsst düzey kalan 4 senesi orta düzey yöneticilik. Sektörler, mağazacılık, forex firması, ihracat firmaları, ab yapı ve düzenleme programı çerçevesinde isviçreli ve Alman kuruluşları, Rusya ve Gürcistan da finansmanlık ve mali musavirlik işleri. Konu benim cv im değil. Konu hayatı boyunca sahaya çıkmamış, araştırmasını bile kendi çıkarlarına dayandıran yüz binlerce makale yazmış bilim insanlarının mı yoksa bu işi sahasında ve pek çok birbirinden farklı alanlarda deneyimleyen bir insan mı daha sağlıklı gözlemler? Mesela anadolu da doğal seçilim ne demek batı da ne demek? Bilim bir sınıflandırma yapmış ama aradan ne sular akmış gitmiş zaman geçmiş insanlar ve şartlar değişmiş... Kısacası deneyimlediğim kadarıyla ve sohbet muhabbet ettiğim kadarıyla, erkeklerin pek çoğu eşinin gücünü düşünmez. Pek çok profun eşi ev hanımıdır. Ama kendini gerçekten yüce bir birey olup lise eğitimi almış bir insanın bile azcık emek ve zeka kırıntısıyla geldiği konumlara gelmiş kadının Milyonlarca erkekten üstün olduğunu iddia edip kendine buna göre birisin aramasıdır. Zaten çoğunlukla da lafta kalıyor söylediğim kesimin istekleri. Kendilerine güçlü birileri arayıp inşaat işçisiyle neyin evleniyorlar.
Dediklerine katılıyorum dostum. Kadınların çoğu sosyal statüye önem verip hep kendisinden daha güçlü ve daha uzun boylu erkeklerle sevgili olup evlenirken, erkeklerde ise böyle davranışları pek göremezsin. Erkekler için bir kadın güzel olsa, doğurgan olsa ve iyi bir karakteri olsa bu yeterlidir. Kadinlar sosyal hayata girip iş sahibi olunca istekleri ve beklentileri de çok arttı. Bundan dolayi kadınlar artik iyi bir işi olmayan ve arabası olmayan erkeklerle pek bakmıyorlar
Kendin istisna dediğin bir mağaza örneğinden yola çıkarak bunu bütün dünyada olan bir şeymiş gibi görmen ve göstermeye çalışman garipmiş.
Sen sahadaki kendi deyiminle istisna bir örneğinden yola çıkarak kurduğun teoriyle devam edebilrisin ama gerçekte olan andromedanın yazdığıdır.
Kadının onun için "en iyi" olan ile erkeğinki farklı. Sonunda zaten kendi dediğini de çürütüp kadinların yine inşaat işçisi ile evlendiğini yazmışsın.
Aramak başka yaşamak başka.
Aramıyor dediğin erkekler aramıyor değil sadece bulamıyor çünkü o kadınlar onlardan da fazlasını arıyor.
Sen senin sorunu ve seni degerli bulup yazdığımız bu cevaplara da gülüp geçebilirsin ama olan şey senin yöneticilik yaptığın mağazalarda beya çalıştığın yerlerde olan değil dünyada gerçekleşendir.
İster kabul et ister etme ama olan şey andromedanın yazdığı, senin mağazandaki değil.
Güzel Türkçemizi okuyalım, anlayalım :)) Yazışma orada duruyor. Zaten konu benim cv im değil. Gerçekte yaşanılan şeylerdir diye belirtmişim. Bilimsel makalelerin hepsini alıp doğru kabul etmeyeceğimi de belirtmişim. Bunun sebebini de belirtmişim. İlla ki bilimsel verilere inanacağım diyorsanız 4 senedir tuik in paylaştığı bilgileri de benimseyin. Kadınların eş seçimlerini nasıl olduğu konusunun örneğini yine yukarıda ben vermişim. Doğal seçilim diye belirtmişim. Kitaplara körü körüne uymanın din yaymaktan farkı olduğunu düşünmüyorum. Asıl kendi görüşünü çürüten sensin. Çünkü ben yazmışım zaten gerçek hayatta saha da işler böyle gitmiyor diye... Yani bunlar gerçek hayatta böyle işlliyor :)
Yine yanlış örnek biz kadınların seçimlerinden bahsediyoruz. Hakan sabancı kadın ise bilmiyorum. Tarkan da halktan birisiyle evlendi. Bu da benim soruma örnek değil. Kadınların tercihini soruyorum ya...
Sende kendine iyi bak.
Gerçekten okuduğunu anlayamıyorsun :) Andromedadan gelen kızın açmış olduğu cephede savaşıyoruz ya. Konumuz kadınların tercihi ya. Hani o yüzden dedin ya bana kadınlar böyle tercih yapmaz senin mağazandaki gibi değil diyorsun ya :) Biz erkekler vizyonsusuz deyip sonra tamam hakan sabancı köylüyle evlenirse haklısın diyorsun ya :) Yani nereye çekmek istiyorsan oraya çekiyorsun :) Jdjsks
Cevap
5Cevap
Herkes aynı şekilde arayış içinde oluyor gadası
Erkekler her koşulda arıyor ve bence kadınlar içinde söylediklerinle alakalı bir durum değil.
%1250 kadınlar için bu durum geçerli. Erkek için bunlar değil farklı öncelikler vardır.
Evet erkekler de aynısını yapmalı çünkü ne demişler davul bile dengi dengine
Herkes kendi dengiyle evleniyor zaten ki senin bahsettiğin durum erkekler içinde geçerli mesela benim kuzenim doktor ve eşi memur meslekte hem maaş hem de prestij olarak baya fark var
Yapıyor zaten ayak yapmasınlar.
Hayır yapmasınlar
Yapan yapıyor valla :D Bir profun ev hanımı karısı olur ama bir prof kadının ev erkeği kocası olmaz :D
Niye olmasın 😅
Erkeklerın egosu yemiyor kendilerine denk kadını o yüzden daha alt seviyeye yöneliyorlar
Yok be ben sevmem öyle ukala insanları
Bence yapmadı ama ben bu kurala uyumuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?