Dostoyevski keşkeyi şöyle tanımlıyor: “Yaşanması mümkünken yaşayamadığın mutluluklar.”
Sizin keşkeniz neydi?
Dostoyevski keşkeyi şöyle tanımlıyor: “Yaşanması mümkünken yaşayamadığın mutluluklar.”
Sizin keşkeniz neydi?
Kritik yanlış seçimim. Yaşanmaması mümkünken yaşadığım mutsuzluklar. 😂
Oooo buda iyiymiş :)
Oluyor arada sırada
En çok neden oluyor
Mesela keşke bu siteyi açmasaydım diyorum :D
Genelde anlık kararlarımdan çok pişman oluyorum
Kapatırsın ben kapatcam buna mı takıldın
Ben alışkanlıklarımdan kolay vazgeçebilen biri değilim ki, bak bir keşkem de bu aslında, kapatacağım yakın zamanda zaten
Tamam giderken söyle birlikte kapatalım
Cevap
7Cevap
evet çok oldu maalesef
Ahh keşkem keşkem keşkem
Ne kadar keşkesi olan varmış ya. Seninki neydi
Benim ki mi çok yazarım yazarken sıkılırım
En büyüğünü söyle
Aklıma gelmedi kafam çok güzel
Ailem için fedakarlık yapmasaydım
Ne fedakarlığı yaptın
Liseye giderken ablam boşandı çocuklarına baktım liseyi açıktan bitirdim yksye girdim kimya mühendisliği kazandım gidemedim ablam çalışıyor çocuklara bakacak kimse yok diye. Dolayısıyla doğru düzgün iş tecrübem de yok. Sigortalı hiç çalışmadım nerdeyse. Şimdi evleniyorum tek başımayım yanımda kimse yok. Ablamdan bişey için yardım isteyince işim var gelemem diyor. Hiç pişmanlık duymamıştım daha önce ama artık mal gibi hissediyorum kendimi
Üzüldüm ama ablamla konuş bence bu konuları
Yok ya kendisi düşünemiyosa ben söylesem ne olur. Abim de öyle zaten zar zor orada burada çalışıp biriktirdiğim parayı ona borç verdim zor durumda diye, geri vermedi. Hiç düşünmüyo da bu kız evlenicek lazımdır diye. Artık kimsem yokmuş gibi bakıyorum napim. Bi annem var bide nişanlım
Ablanın çocuklarına annen niye bakmadı sen baktın
Annem devlet memuru çalışıyo onun kazandığı parayı ben part time çalışarak kazanamazdım
Ama bence senin ünite gitmen daha kârlı bir yatırımdı. Ablan çocuk doğurmuşsa o düşüncekti sen değil.
Yaşım 25 henüz çok geç değil sanırım bilgilerim taze kafam da derslere basıyor. Bu yıl tekrar giricem sınava gidicem
Umarım hedeflerine ulaşırsın evet geç değil ama sana yapılana ben sinirlendim burada
Var olmaz mi
Hatırlamıyorum
Bazen oluyor
Firdevsi bir şeyler
Asuman... Ün aşkım.
Keşke param olsadi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar