AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Herkesle cok samimidir ya da hemen yeni tanıstıgı biriyle samimi oluyodur. Erkek Arkadas cevresi fazladir herkesi tanir herkese gereginden yüz veriri flört eder ama bu kendince sadece arkadaslik etmektir aslinda öyle olmadigini hem o hemde cevresindeki insanlar bilir.
Evet Erkeklere karşı mesafeyi korumuyor yüz veriyor iş yerinde birlikte çalıştığı kişilere özellikle
O zaman flörtöz biridir bende öyleyim kendimden biliyorum
Sizde öyleyseniz daha iyi anlarsınız o yüzden yorumunuz benim için çok önemli
İş yerinden ve çevresindeki erkeklerden teklif aldığını bana anlatıyor ve bu durumda benim canımı çok sıkıyor bir kadın sevdiğim dediği erkeğe böyle bir şey anlatması bana hiç normal gelmiyor aksine çok kızdırıyor beni gizli saklı olmasın daha sonra duyarsan ya da beni senin yanında ararlar ya da mesaj atarlar aramız bozulmasın diye söylüyorum sana diyor 2 yıllık ilişkimiz var ve 4. 5 kişiyi anlatmıştır tanışmak istiyorlar diye 1 ay öncede çalıştığı yerde ki biri konuşmak istemiş mesaj atmış bende hiç bir şey yazma direk sil hatta engelle en iyi cevap o olur dedim yok öyle olmaz teklifiniz ve kahve kahve için teşekkürler benim erkek arkadaşım var diye yazacam dedi ve çokta takıldı bu konuya bana karşı saygısızlık yapmadı beni rahatsız etmedi o yüzden öyle yazıcam diyerek ısrar edip durdu kızıp çıkışınca tamam yazmam sadece erkek arkadaşım var cildi düşünüyoruz falan yazarım dedi yazıp bana ekran resmini atmış bende kendisine açıkça dedim sen adama önce o dediklerini yazdın sildin ben görmeyeyim diye dedim oda yazmadım inanmazsan bir şey diyemem dedi
Seni cok fazla umursadigini düsünmüyorum kizin ne yaptigini anliyorum senin ilgin onun hosuna gittigi icin sinirlenmen vs ve bak pesimde kac kisi kosuyo ona göre dedigi icin cevresindeki erkekleri anlatiyo eger gercekten seni önemseseydi hoslanmadıgını bildigi halde erkekleri israrla anlatmazdi ve cevap vermezdi ben biseyler sakladigini düsünüyorum kendimden biliyorum ona göre yorum yapıyorum iliskiniz 2 yillikmis benim dedigime cok takilma neyden süpheleniyosan emin ol ki o sey gercektir sadece sen kabullenmiyosundur eger bisey varsa zaten ortaya cıkar
Ve sürekli ayrilip aradan zaman gecince geri dönmeside cevresindeki erkeklerle yakın olup flört sevgili vs sonra onlardan sıkılıp size dönmesidir
Evet bende öyle düşünüyorum birimleriyle konuşup mesajlaşıp sonra tekrar bana geri dönüyor diye şüphelerim var bana çok alıştım çok bağlandım çok seviyorum diyor sevmen ayrı bir şey alışman çok ayrı bir şey
Evet kendiside bunu zaten daha önce itiraf etti benim sinirlenmem kıskanmam çok hoşuna gidiyormuş o yüzden öyle diyormuş ve saklamak istemiyorum diyor birlikteyken mesaj atarlar ya da ararlar sorun olmasın diyor ki bu konu kafamı çok bulandırıyor sen ne kadar samimisin ki seni zırt zırt arayıp ya da mesaj atsınlar diyorum ya kafam çok karışık aklıma o kişilerle mesajlaşıp telefonda sesli olarak konuşmak ve belki de yüz yüze görüşüyor dur diye sürekli kafamda ve o yüzden bana şimdiden söylüyor birlikte zaman geçirirken ararsa mesaj atarsa erkeğin biri haberin olsun sorun olmasın şimdiden diyorum diyerek kendini garantiye alıyor bence aklıma gelen bu benim.
Geçen sene komşusu olan kendimden küçük olan bir erkekle mesajlarını gördüm erkeğe bir kadının cilve yaparak odaya girdiği bir video atmış ve bende seni böyle karşılayacam diye de mesaj yazmış çocukta çok iyi cilve severim ben diye mesaj yazmış. Daha sonra erkek mesaj atmış aynen yazan mesajlar söyle
Napıyorsun manita
Nisanimiza elbise bakıyorum diyip elbisenin resmini atmış açık saçık dekolteli kısa elbise
Offf bu çok iyi ha
Bunu giyersen düğüne halimiz kalmaz yavru yazmış
Kız arkadaşımda kalır benim diye cevap yazmış
Tabi ben bu mesajları okuyunca delirdim sen nasıl böyle bir şey yaparsın diye küçük benden hem kardeş gibi büyüdük benim elimde büyüdü diyerek kendinin yaptığı sadece birbirimize takıldık kötü maksatla değil falan diye kendini savundu birdaha kesinlikle yapmam seni üzmek istemedim diye kendini affettirmeye uğraştı 2 hafta kadar konuşmadım sonra tekrar konuşmaya başladık
E seni aldatmis o zaman zaten belliydi sasirmadim bence bu yaptıklarindan sonra yavas yavas icinde bitir ve ayril en azından aci cekeceksen gitmenin verdigi aciyi cek sürekli aldatilmanin verdigi aciyi degil
Zaten bitirdim ayrıldım zaten uzun zamandır soğumuştum önceden geceleri uyumadan önce telefondan en az 1 saat konuşurduk çok nadir konuşamadık o zamanda mesajlaşırdık mesajlaşmasak uyuycagi zaman mesaj atardı ben uyuyorum diye son 2 aydır eskisi kadar geceleri konuşamıyoruz uykum var diyip uyuvam. diyor uyuyor ya da bana mesaj atıp uyuyorum demeden uyuyor sorduğum zamanda dalmışım hemen diyor bahene bitmiyor günahına girmek istemiyorum ama uyuycam diyip ya da uyumuşum diyip başkalarıyla mı mesajlaşıyor kafam patlayacak düşünmekten
5 gün önce ayrıldım artık beni çok yoruyor böyle ergen kız hareketleri yaşını başını almış daha oturaklı ağır olması gerekirken böyle şeyler yapması beni çok yordu yıprattı
Ahahhahahahaha bu bi yerden tanidik geldi bana hep uykum var uyicam diyosa asla uyumuyodur ve uyuyakalmisim diyosa sürekli kac ahahahhahaha
Seni sevmiyo kısacası uzak dur seni kullanıyo olabilir
Sorun değil artık diyorum ya. Şüphelendim hep önceden öyle yapmayan bir anda uyuya kalıyor ya da çok uykusu geliyor çok nadir öyle yapardı uykum geldi uyuyorum ben derdi artık onuda yapmıyordu artık her konuda serbest istediği zaman uyuyup istediği kişiye ya da kişilere mesaj atıp ve mesaj artırabilir benim için bitti artık
Bu arada nereden tanıdık geldi sana anlatırmısın 😁
Bende birini istemeyince böyle yapiyorum onlarda uyudugumu düsünüyo
Tahminim doğru çıktı
Nasil
Bu bana tanıdık geldi demenden tahmin ettim bu arada hangi şehirde ikamet ediyorsun 😊
hep ilgisi senin üzerinde ise anlarsın
Evet öyleydi hep ilgiliydi ve benimde öyle olmamı sağladı bir kaç saat ilgisiz davranınca çıkışırdı noldu bir sorun mu var diye
Aniden lacmaya meyillidir
En ufak sorunda tartışmada Bir anda olmuyor bitsin diyor 1 hafta 10 gün sonra tekrar devam etmek istiyor şu an yine ayrıyız bu sefer yöne aynını dedi bende dedim evet olmuyor dedim bitirdik artık birdaha denemek istemiyorum hep aynı sorunlar