Kadını etkilemek için zengin olup bir ortamda rezil etmek mi kadını bağlıyor?
Çünkü kadına dengeli bir şekilde yaklaşırsan kadın senin ilgini somuremedigi için başka yedeklerine geçiyor.
Kadını etkilemek için zengin olup bir ortamda rezil etmek mi kadını bağlıyor?
Çünkü kadına dengeli bir şekilde yaklaşırsan kadın senin ilgini somuremedigi için başka yedeklerine geçiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sorun seçimlerinizde, flört etmeyi tercih ettiğiniz kadının kriterlerini karşılamıyor olabilirsiniz, bu durumda “kadınlar ilgi sömürür, kadınlar paranın peşinde, kadınlar sevmeyi bilmez” gibi bahanelere sığınarak kendinizi tatmin edebilir ya da kriterlerini karşıladığınız kadınlara yönelebilirsiniz eğer aklınız illa ki o kadında kaldıysa bu durumda kendini değiştirmeniz gerekiyor.
Bazı güzellikler fedakarlıkla gelir ve bu durumda kendinize “Onun için neyi feda edebilirim? O buna değer mi?” gibi soruları sormanız önemlidir.
Gittiğim bir kurs var mesela, insanlarla iletişime geçmeye çalışsam da uzak durdular.
Mesela orada 20 tane kadın var, sohbet etmeye çalışıyorum ama uzak duruyorlar. Bazen espri yapınca falan gülüyorlar falan ama genel olarak böyleler.
Ben de soğuk durmak zorunda kalıyorum. Çünkü geçmişte hep ilişki kovalayan oldum, insanlara kıymet verdim ve insanlar hep kiskandilar beni uzak durdular. Bütün bunlar canımı yaktı
Yalnız biriyim. İnsanlar bu yüzden de uzak duruyorlar. Ama kimse bilmiyor ki ben zaten yeterince merhamet gösteriyorum insanlara. Bana çok konuşmuyorsun deseler de konuştuğum zaman da gidecekler ben biliyorum
Yanlışınız ilişkiyi kovalamanız, kaçan kimse yok önce sabırlı olmayı öğrenmelisiniz ayrıca anladığım kadarıyla tanıştığınız her kadınla flört etmeye çalışıyorsunuz, bu da büyük bir hata özellikle aynı ortamda bulunan kadınlarla flört etmeniz onların aklında sizin hakkınızda yanlış fikirler oluşacaktır. Siz de birden fazla erkekle flört eden bir kadın hakkında iyi şeyler düşünmezsiniz değil mi?
Merhamet hak eden kişiye gösterilen bir duygudur, siz eğer her kadına bu şekilde yaklaşırsanız kendinizi ucuzlatmış olursunuz. Kısacası bu özel bir duygudur ve kişiye özel olmalıdır.
Hayatınıza alacağınız kadını iyi seçmelisiniz ve içinizde ki duyguları sadece ona açmalısınız fakat bu durumda bile terk edilirseniz ya da aldatılırsanız bunun suçunu kadına yükleyemezsiniz çünkü onu seçen sizsiniz, evet bu durumda kadın suçlu olabilir fakat siz onu seçtiniz.
Ben başta evet herkese iyi davrandım hata ettim. Ama şimdi kendimi yalnız hissediyorum.
Bazen benimle iletişim kurmaya çalışanlar oluyor ama olduğum gibi olunca yalnız kalıyorum işte.
Aynı ortamda herhangi bir kız bana soru sorduğunda da gülerek cevap vermem yanlış mı? Bu benim kişiliğim aslında, insanlara güler yüzlü olmayi seven biriyim
Merhamet ile güler yüzlü olmak birbirinden tamamen farklı şeyler. Kadınlarla flört etmeyi bırakın önce arkadaş edinmeye çalışın. Maskülenliği benimseyin, yalnız olmanız bir hata değil ben de yalnızım şu an yalnızlığımın tadını çıkarıyorum daha sonra ne olacağını kim bilebilir.
Öyle kadınları seçen erkeğe sormak lazım ne diye onları seçiyorsun diye. Sonuçta yanlış insanlar her zaman olacak ama aklı olan yanlış insanları sevmez. Veya herkes eninde sonunda hak ettiği insanı bulur.
Doğru kadın yok ki. Her kadın bencil kardeşim. Ben değer verince hiç karşılığını görmüyorum. Çevrimiçi olup cevap vermez, paran yoksa selam vermez, arkadaş olarak bile görmez, hayatını sorarsın kadın sana sen ne yapıyorsun bile demez, ilgi için kullanır, bence her kadın böyle kadının doğası böyle
Tamam gay ol