İnsan ilişkileriniz nasıl?
İnsanları hala seviyor ve onlara güveniyor musunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan ilişkileriniz nasıl?
İnsanları hala seviyor ve onlara güveniyor musunuz?

Bana dokunmayan yılan 🐍 bin yaşasın.
Terbiyeli, saygılı, ahlaklı, dini ne olursa olsun insan olanı insan yerine koyarım.
Bu tersini yapanlara hiç acımam yoktur.
İnsan ilişkilerimde dengeye çok önem veririm. Gördüm ki, benim dengem değil, çok mesafeliyimdir. İnsanları çok gözlemlerim. Konuşma tarzı, hal tavranış, verdiği tepkiler, reaksiyonlar hepsini incelerim. Akıl sağlığı ne kadar normal, bunlar çok önemli.
Hayat enerjisi bitmemiş, ruhu hala genç insanları daha çok severim. Belirli kısıtlı kişilere içi bir olana güvenirim. Bana güven verebilmeli. İçim ısınmıyorsa bir sorun var demektir.
Saygı en önemlisidir biliyor musun
@eeecitahhh Saygı ince çizgim. Eklemeyi unutmuşum. Hatırlatman için teşekkürler.
İnsanı yani birisini sevmek sevmemek sana ve yaşadıklarına bağlı olan bir şey. Aslında bizde insanız ve insanlardan nefret eden birisi insan olduğu için kendisindende nefret ediyormudur? Açıkçası ben kalabalık ortamları sevmiyorum. Ama iç doğam gereği yalnız olmakta canımı sıkıyor ama diğer yanım ikiyüzlü sahtekar yapmacık ve yanlış kişilerle olmaktansa yalnız olmayı iyi eğlerim der. Mağara adamı gibiyim. Doğada tek başıma olmayı çok severim. Yeşil vadili dağların eteklerinde bir şelaleden akan nehirin kıyısında Çalgım, Müziğim, kitabım, yemek için erzaklarım ve ben. Çok yalnız hisseder bir dost istersemde insanlardansa bir köpeğim olsa kafîdir.
Hayır ben pek insan sevmiyorum maalesef.. çünkü benim için bir insana güvenmek onu sevmek çok çok zordur.. benim için zaman alan bir şeydir.. ve bu zamanı da tanıyacak kişiler karşıma pek çıkmıyor ya da bana denk gelmiyor maalesef.. ama tabi ki de kalbi güzel ve iyilik yapan merhametli insanları severim ben.. içinde hayvan sevgisi olan dürüst güvenilir ve kafa dengi insanları da severim. çevremde her ne kadar insan olmasa da.
Severim. Ama bu sevgi herkese aynı değil. Kimi insanı hayranlıkla severim, kimi insanı ise mesafeli bir sıcaklıkla. Sevgi benim için bir duygu değil, bir seçenektir. Hak edeni severim, değer vereni severim. Sevgi, saygıyla birlikte olunca anlam kazanır.
Cevap
30Cevap
Nalet olsun içimdeki insan sevgisine 😅
İnsanları sevmem de, güvenmem de.. Sevgimi ve güvenimi haketmiyorlar. Sadece beni ve sevgimi, güvenimi hakedenleri severim ve güvenirim.
İnsanların tamamını sevmem imkansız birçok insanda da imkansız bu durum. Ama onları dinleyip, saygımı korurum tabiki haddini aşmıyorsa.
ınsanları ınsan olabılmeyı korumuş olanları hatta bu konuda gayret gosteren vıcdanlı kışılık ve karakterlerı sevıyorum. Ama guvenmıyorum 😳
Aslında severim, insanlarla sohbet etmek, vakit geçirmek hoşuma gidiyor ama çoğunlukla mesafeli şekilde. Çok fazla yakın arkadaş ya da çok kişiyle samimi olmak bana göre değil, beni yoran bir şey
Kadın çok sevmiyorum erkek seviyorum genelde erkeklerle daha iyi anlasiyorum kadınlarla çok anlaşamıyorum
Özellikle koşup sevmem. Ama sevmeye çalışırım sonuçta ben de bir insanım. Kimde neyi beğenmiyorsam ona sahibim.
Biraz soğuk davranır çoğu kişiyle iletişim kurmam pek ama severim
İnsanlarla olan iletişimim iyidir ama insanları sevmiyorum.
Kolay kolay kimseyi benimsemem.
Bir komodo ejderini bile sevebilirim ancak insan asla
Jnsan ilişkilerim hiç bir zaman iyi olmadı hep bir yalnızdım
Az da olsa sevdiğim kişiler var. Onlar sayesinde sevmeye devam ediyorum 💖
Çok zor insan sevmek, insana güvenmek.. Hep bir mesafe, temkin olmalı arada..
İnsan ilişkilerim kendimi bildim bileli çok iyi olmuştur. Ancak ne yazık ki insan sevemiyorum
Mecbur kalmadıkça tercih etmiyorum. Hayvanlar favorim en azından onlar kazık atmaz
İnsan severim, insanlara güvenirim, insanlara kanarım...
Ben ağaç kedi köpek seviyorum insan yeterince var hayatımda
İnsansa severim.
İnsan olmanın gereklerini saymama lüzum yok sanırım 🤷🏻♂️
Prensip olarak insan sevmiyorum lakin insanlarla iletişimim iyidir..
Yaradılanı severiz yaradandan ötürü 😃
Sen de sevilmez mısın şimdi bee
Sevmiyorlar beni hep aldatıyolar 🥹
Son zamanlarda pek insan göresim yok
Pek sevmiyorum mesafeliyim çoğuna
Zor severim, zor güvenirim.
Az insan severim evet
İnsan severim ama sınırlı olarak tabi ki.
Sevdiklerim dışında sevmiyorum
Pek değil, azlığı ve mesafeyi seviyorum
İnsan sevmiyoz ama sen sevilirsin uzaylı
Belirli insanları severim ama güvenemem.
Güven sorunum var sevemiyorum
Hayvanları doğayı seviyorum yeter…
Kısıtlı seviyorum sanırım
Evet hala seviyorum insanları
Hıc sevmedıgım bır tur
İnsanı liskilerim iyidir
Sevgim var ama güvenim yok
Her insanı değil.
Hayirrr
sevmem
insanina bagli
Sevmem