İnsan severim fakat güvenmem ve her gün görüşmesemde var olmalarını aramam tek başıma daha iyiyim boş muhabbetler zaten beni sıkar ne çok severim ne çok güvenirim hayat insana zamanla her şeyi ögreyiyor fakat sevmem ya da sevmemem onları kötülememi gerektirmez ve çakal çakallarla kaybedecek vaktim zamanım yok , karakterinden vaz geçip menfaati peşinden koşan insanlara da ayrı bir uyuz olurum , çevremdeki insanlar kendilerini bozduklarında ilk beni karsılarında bulur cünkü çok sevsemde lafımı esirgemem o kırılcak bbu darılcak diye yaşamam uzak olsunlar kafalarına göre benim kafam yalnızken daha güzel..., 🥂
Hayatım boyunca anne babam ve kardeşlerim dışında kimseyi sevmedim. Sevemiyorum. Ama tabiatı, ağaçları, hayvanları, çiçekleri çok seviyorum. Bunları görünce heyecanlanıyorum, mutlu oluyorum, sefkat ve sevgiyle yaklaşıyorum. Ama hic bir insana böyle şeyler hissedemiyorum. Neden bilmiyorum
3uncu dunya savasi cikip nukleer felaketle yok edilmesi gerekeri insanligin yerini terminatorler alsin en azindan algoritmalar yukleyip makine ogrenmesiyle katma deger ortaya koyabilirler insanlar cocuk yastan aliyorlar o kadar tonla para egitim veriyorlar hala mal a.. q en cok ornegide Turkiye de var... elini sallasan cakma aydina uzmana moderne carpiyor... bir ulke cumhuriyet olup hala 80 darbesinden anayasa kullanir mi bir tane secilmis meclisiyle sivil anayasa yapacak hukukcu akademisyen politikaci universite sivil toplum orgutu yok mu moliere komedyasi gibi... sonra niye dolar yukseliyor normal tabi bu kafayla..
Sevdiğim tek bir insan var ve kimseyi onun kadar güzel seveceğimi düşünmüyorum. Dünyaya tekrar gelsem, tekrar O’nu aynı güzellikte severim. Sanırım Allah’ın bana vermiş olduğu en güzel armağan “O” 😊🐝💛
İnsanları ya da tüm canlıları sevmek insanlık gereğidir. Ancak bişeyi ayırmak gerek. Hataları, yanlışları, eksikleri kabul edilebilir ama samimiyetsizlik, art niyet, menfaat ilişkisi ya da karaktersizlik höş görülecek bişey değil. Bunları uzak tutmak lazım😜
İnsan olanı severim. Hayvanları aşırı severim. Oradan örnek verirsem mesela hayvan sevmeyenleri sevmem. Daha var böyle kriterlerim. Onun için genelde sevmem. Çok tuhaf bir açıklama oldu farkındayım mdmfmm
Her insanı sevmem. Bana karşı yaklaşımına ve saygısına göre sevgimi kazanır. Ben daha çok hayvanları seviyorum. Hiç değilse hayvanlar beni üzmüyor, laftan anlıyor, kalbimi kırmıyor.
Belli kişiler dışında insan sevmem, tabi zararda vermem. Olabildiğince mesafe koyarım araya çünkü insanlar çok kırıcı ve bencil varlıklar hele de bu dönemde..