Soru yukarda🌍

Dertler dünyası … kıyamet kopuyor ne derdi yaaa
Soru yukarda🌍

Dertler dünyası … kıyamet kopuyor ne derdi yaaa
Kavgaya girer gibi bir soru olmuş. Ekranı açtığım gibi bunu görünce ne oluyor dedim 😂😂
Dert dediğin nedir ki?
Bir gelir, bir geçer...
Cevap vereyim diye yorulma
Lulu buradan hemen gider... 😂😂🙋🏻♀️
Kabul et çok iyi soru 🚨😏
Hahah kesinlikle şoklama konusunda öyle 😂
Benim derdim aslında hep aynı: Kendimi keşfetmek, anlam aramak ve bu yolculukta daha iyi bir insan olmak. Hayat bazen karmaşık, bazen de çok basit; ama her durumda içsel huzuru bulmak ve başkalarına da bunu hissettirebilmek istiyorum. İnsanlar, yaşamları boyunca birçok şeyle mücadele ediyor ama bence en önemli şey, bir şekilde kendimizi bulmak. Bunu yaparken de, başkalarının hayatına dokunabilmek… Bu, benim için asıl mesele.
Wow etkileyici … benzer düşünüyorum
Kendini bulmak biraz derindir bence ama şöyle söyliyim topluma vatana millete doğru birey olmak önemli
Kesinlikle öyle. İyi insan olmak önemli.
Eic için teşekkür ederim
Derdim kendimle bilinçaltımı temizlemek hayatta hiç kimseyi kafaya takmamak istiyorum. Açık sözlü olayım sınırlarım olsun hayır demeyi bileyim istiyorum. Yürürken özgüvenli yürüyeyim istiyorum. İlişkimde kuruntular ve sıkıntılar olmasını istiyorum. Sosyal kaygım yok olsun istiyorum.
@almanprens Sıradan bir yaşayan insanız ama dertler dünyası evet hatta böyle kaç tane kadın var kendini kurtaramayan
https://www.youtube.com/embed/bnBzQ7oF9-kBu video örnek olarak = dertler var böyle gerçektende
Cevap
4Cevap
Off ya final haftası geliyor. Bir de çok dönem ödevi verildi son dakika. Ruh emici college loading...
Benim sınavlar başlıyor 🚨😕
Bir derdim yok çok şükür. Kendime dert edinmiyorum 😄
Edinme edinme dndnj
Edinmem edinmem jfjf
Derdim yok şükür. Yarın ki doktor kontrolümğ atlatırsam daha da iyi olacağım inşallah
Anlaşılmak. Bence bi çok insanın derdi anlaşılmak. Hayattaki en değerli hislerden biri de bu bence
Ödevimi yapmadım ejdjw
Bayıldım buna
Sen yapsana
Olur yaparım biliyorsun
6 tane problem kuracaksın
Tamam deva
Bekliyorum
Dert kalmadı ama benden geriye de bişey kalmadı
Neden öyle dedin
Her geçen gün mutluğumdan birer parça koptu çevremde çok zor insan var
Buna ne diyorsun..
Mutlu ve Enerjik Olmanın Kilit Noktası! ↗
Kopanları toplamak gerej
Mutlu olursam saf oluyorum insanlar beni kullanmaya çalışıyorlar çabuk kırılıyorum
Mutlu ol ama saf olma
bir yere ait olabilmek
Para para para, varlığı bir dert yokluğu yara
Derdim bir derdimin olmaması
Hayat, foto baya iyiymiş
Dert bitmez
Bitsin
yok.
@sarabande0 olmasın 🌷
Derdim kalmadı
Derdim yok çok şükür
Derdim yok şükür