Anasını satayım şeytan bari şu olayda peşimizi bırak. Ben ıslıkla çağırıyorum her şeyi. :d:d

Hayır, ıslık çalmak ne becerebildiğim bir şey ne de ilgimi çeken bir uğraş. Şeytanla işimiz olmaz😅 Ses çıkarmaya çalışırken saçma sapan bir uğraş içine girmektense sessizliği tercih ederim. Hem ne gerek var? Kendimi ifade etmenin daha anlamlı yolları varken ıslıkla vakit kaybetmem.
Hayır, ıslık çalmak gibi yetenek sahibi değilim. Bu yetenek biraz pratikle gelişiyor. Sen ıslık çalabiliyor musun, yoksa öğrenmeye mi çalışıyorsun?
Cevap
21Cevap
çalabiliyorum evet
Her şeye şeytan işini kattılar. Çalarım severimde.
İki türlü ıslık var. Biri taksiyi ya da bir arabayı durdururken parmakları dudaklarının arasına koyup çalınan ıslık onu hiç beceremiyorum. Diğeri ise basit ıslık onu çalabiliyorum.
Parmakla değil, dudakla çalabiliyorum sadece.
Parmağı çok denedim öğrenemedim bi türlü jsfjjdf
Çalıyorum ama iyi çalamıyorum. Her şey şeytan işi zaten anasını satayım, utanmasalar uyumak bile şeytan işi.
Çocukken çalabiliyor muydum acaba, silik silik hatırlıyorum bazı detayları, ıslık sesi çıkaramıyorum şimdi
İki parmağı ağıza sokup çalınandan yapamıyorum ama normal üfleyerek olandan (aynen aynen 🌈 ıslığı aynen) yapıyorum.
Klsa ufak bir ıslık çalıyorm ama ıslkla melodi falan beceremiyrm yda birini çağıracak güçte deyil
Küçüklüğümden beri ne kadar denediysem olmadı. Ailem öğretmeye çalıştı doğru yaptım yine olmadı. Sesimle çıkarıyorum bende.
Elimle de çalıyorum dudaklada çalıyorum. Sokakta oynayarak büyüdüm ben çalmayı öğrendik.
Başaramadım öğrenmeyi 🥲 Çok havalı buluyorum ıslık çalan girlları
Çalmayı beceremiyorum pek ama çaldım diye de şeytan gelmez yani ne alakadjjfjfjf
Yok ablam çok güzel çalıyor 2 sokak öteden bile duyulur
Kendi kendime melodi tuttururum ama yüksek sesli çalamıyorum 🥹😂
Evet dudakla yapılanı yapabiliyorum, iyiyim de. Sadece şu elle yapılanı yapamıyorum. Gıcık bir şey.
Melodi bile yapıyorum aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi hareket edemem 😂
Calıyorum. Hatta bubyaz bir ay boyunca sultan papağanlarıni eğlendirdim🤣
Çalabiliyorum ama profesyonel değilim henüz snckdsj şarkıların arka planında çalan ıslık melodileri gibi çalabilmek isterdim
Islık diye bağırıyorum ksjshg
Evet çalıyorum...
Her tonda her şekilde çalarım.
Yok ya maalesef olmuyor
Calabılıyorum amma ve lakın uzun degıl
Kendimce çalışyorum işttee
Yapamiyorum ben islik
Islıııık ıslıııık 😂
Çalamıyorum
Islık çalmak degil de, gece ıslık çalmak o.
Maalesef çalışmıyorum bir türlü beceremiyorum 😂😂
Küçükken Çok denemiştim ama maalesef çalamıyorum
Az mı baktırdık milleti arkasına
Soru komik 😂 bu yüzden hiç bir zaman öğrenemedim
ıslık calmayi bilmiyorum
Çalamıyorım o zaman şeytanın ta kendisiyim
Bir yeteneksizliğime sevindim bravo
Evett çalayım mi 😂
Hayır (
Evet ne var onda
Hayııır
Hayr