Kişilik & Karakter Parmakla ıslık çalabiliyor musunuz? mathmaxeil Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor bu olaya cidden takıldım yani her yolu denemişimdir yok o ses çıkmıyor 😒Ben çaldığımda her yerden duyulsun istiyorum nası olucak o 🧚🏻♀️ Parmakla ıslık çalabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. çalamam. parmaksız çalabiliyorum sadece 1 0 Yorumla
uykusuz0000 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Bir defa olmuştu ama yarım uzun çıkmadı. Dahada yapamadım 1 1 Yorumla mathmaxeil 1 yıl Bendede çok kısa oluyor Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl tek parmak dört parmak parmaksız her türlü ıslık çalarım 1 4 Yorumla mathmaxeil 1 yıl masllsh becerikli insanın hali başka oluyor 🌸 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl erkekler ve köpekler isliga duyarlı varlıklar malum Yorumla mathmaxeil 1 yıl msjdjd ay bu çok iyiydi 🤭 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl gerçek çünkü ndnd Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Parmak kullanmadan çalıyorum 1 2 Yorumla mathmaxeil 1 yıl Öyle iyi ses çıkıyor mu Yorumla cryptoGuy 1 yıl Evet parmaklı olan kadar değil ama karadenizde çok işe yarıyor 😀 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bir kere denedim boğuluyordum 😅😅 1 5 Yorumla mathmaxeil 1 yıl Yok artık msjd Yorumla Besiktas7834 1 yıl Şaka tabii ki çalabiliyorum 😅 Yorumla mathmaxeil 1 yıl Hımm iyi bende çalabilsem keşke😒 Yorumla Besiktas7834 1 yıl yeğenim tiz bir sesle çığlık atıyor sorana da ıslık çalıyorum diyor tavsiye ederim hahahaa Yorumla mathmaxeil 1 yıl Yok ya ses tellerimi yıpratamam msjdjd Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tek parmakla bile bütün mahalleyi ayağa kaldırırım 1 4 Yorumla mathmaxeil 1 yıl Bende istiyorum ya Yorumla suskun_34 1 yıl Belleşe ders verebilirim 😊 Yorumla mathmaxeil 1 yıl Nası vericeksiniz Yorumla suskun_34 1 yıl Sabırlı olup uğraşırsan yapabilirsin Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Çalamiyorum normal yapabiliyorum sadece 0 0 Yorumla
Guapoo6 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 823 cevap paylaştı. Yapabiliyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
çalamam. parmaksız çalabiliyorum sadece
Bir defa olmuştu ama yarım uzun çıkmadı. Dahada yapamadım
Bendede çok kısa oluyor
tek parmak dört parmak parmaksız her türlü ıslık çalarım
masllsh becerikli insanın hali başka oluyor 🌸
erkekler ve köpekler isliga duyarlı varlıklar malum
msjdjd ay bu çok iyiydi 🤭
gerçek çünkü ndnd
Parmak kullanmadan çalıyorum
Öyle iyi ses çıkıyor mu
Evet parmaklı olan kadar değil ama karadenizde çok işe yarıyor 😀
Bir kere denedim boğuluyordum 😅😅
Yok artık msjd
Şaka tabii ki çalabiliyorum 😅
Hımm iyi bende çalabilsem keşke😒
yeğenim tiz bir sesle çığlık atıyor sorana da ıslık çalıyorum diyor tavsiye ederim hahahaa
Yok ya ses tellerimi yıpratamam msjdjd
Tek parmakla bile bütün mahalleyi ayağa kaldırırım
Bende istiyorum ya
Belleşe ders verebilirim 😊
Nası vericeksiniz
Sabırlı olup uğraşırsan yapabilirsin
Sürekli yapamasam da bazen
Ben yapiyorum ugras gerektiriyo
Hayır yapamıyorum
Çalamiyorum normal yapabiliyorum sadece
Yapabiliyorum
Evet..