Böyle bir fırsat olsa, belki de ilk olarak en çok güvendiğim kişiye, Gerçekten benimle ilgili ne düşünüyorsun, içtenlikle beni nasıl görüyorsun?" diye sorardım. Çünkü bazen insanlar, ilişkiyi bozmak istemedikleri için tam dürüst olmuyor. Bende gerçek duygularını öğrenmek, hem kendimi hem de ilişkilerimi daha iyi anlamamı sağlar. Peki ya sen? Kime ne sorardın?
Bu konuda çok şanslıyım, hayatımdaki insan sayısı çok az ve hepsine güvenim sonsuz özenle seçtim, çok emek verdim! bana yalan söylemişlerdir mutlaka ama geçerli bir nedenleri olduğunu biliyorum.
O nedenle bu hakkı bana verselerde saygımdan ve güvenimden soru sormazdım.
Benim kadar şüpheci bir adam bile bunu yapmıyorsa güven gerçekten çok özel bir olgudur...
Bazen gerçeklerle yüzleşmek yerine yalanlarla mutlu olmak daha iyidir. Kafami kurcalayan bir durum olmadığı için kimseye bişey sorup da hayatımı zindan etmek istemem 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Eski kaynanama sorardım beni neden bir türlü benimseyemedin , kabullenemedin geldin benim yuvamı yıktın şimdi nasıl mutlu musun derdim 😏😏
Oyyy kıyamam ya 😕
😌😌😌🥺🥺😢😢
Gerçekleri duymaya hazır değilim soru sormazdim
Böyle bir fırsat olsa, belki de ilk olarak en çok güvendiğim kişiye, Gerçekten benimle ilgili ne düşünüyorsun, içtenlikle beni nasıl görüyorsun?" diye sorardım. Çünkü bazen insanlar, ilişkiyi bozmak istemedikleri için tam dürüst olmuyor. Bende gerçek duygularını öğrenmek, hem kendimi hem de ilişkilerimi daha iyi anlamamı sağlar. Peki ya sen? Kime ne sorardın?
Kaç kişiyle aldatıldığımı sorardım 😅
Yapma ve😃
Öyle yapıyoruz zaten mecbur 😄
Sağlık olsun iyi geceler
Bu konuda çok şanslıyım, hayatımdaki insan sayısı çok az ve hepsine güvenim sonsuz özenle seçtim, çok emek verdim! bana yalan söylemişlerdir mutlaka ama geçerli bir nedenleri olduğunu biliyorum.
O nedenle bu hakkı bana verselerde saygımdan ve güvenimden soru sormazdım.
Benim kadar şüpheci bir adam bile bunu yapmıyorsa güven gerçekten çok özel bir olgudur...
Tahrik ediyorum bu duruşundan dolayı 👏👏👏
Tahrik suçtur 😀
O ha ya tebrik kelimesini nasıl tahrik yapmış 😂😂😂😂
Bazen gerçeklerle yüzleşmek yerine yalanlarla mutlu olmak daha iyidir. Kafami kurcalayan bir durum olmadığı için kimseye bişey sorup da hayatımı zindan etmek istemem 🤣
Şöyle düşündüm de kime ne diye bir şey sorayım? Geçmiş, iyi veya kötü bir şekilde geçmişte kalmıştır...
Sevgilime neden benimle birlikte olduğunu sorardım seviyorum filan diyor ama oturmayan bir şeyler var
Yalancı olduğundan %100 emin olduğum ama ispatlayamadığım biriyle yüzleşirdim. :D
Az çok kim nedir anlıyorum zaten. Sormama pek gerek yok
Eski sevgilime benim duygularımla neden oynadın diye sorardım
ablama beni gerçekten sevip sevmediğini sanki sevmiyorda seviyor gibime geliyor
Kimseye bir şey sormam yakın olduğum insan yok çevremde
Kuzene derdim neden küçüklükten beri benimle uğraşıyorsun?
Kimin bana neden ihanet ettiğini ettiğine değdmi bari onu sormak isterdim
Kimseye birsey sormam.. Cehalet mutluluktur.. Merak ettigim bir seyde yok:))
Eski eşim olmak üzere olan kocama başkasından çocuğu olup olmadığını sorardım
Kızlara gidip beni nasıl buluyorsunuz derdim. İlk beğenen kızla evlenirdim.
Eşime beni aldatmaya devam ediyor musun diye sormak isterdim ama bilmemek daha iyi sanki
Kendime kimseyle sorunum yok
Gereksiz akrabalara (hepsi değil bazısı)
Arkadaşıma benim hakkımda ne düşündüğünü sorardım
Beni ne kadar seviyorsun diye sorardım 😅
olacağını bilsem sorardım zaten
Geçmişle alakali yalanlar
Sormazdım ben
En iyi tanıyana
exime
exlerime
Hiç kimseye hiçbir şey
kendime
Sevgilime