— “ben” i çok kullanması 🤦♂️ +tamam her şeyin merkezi sensin
— karşıyı aptal yerine koyup göz göre göre yalan söylemesi + karşı da senin kadar zeki be güzelim 🤦♂️

— “ben” i çok kullanması 🤦♂️ +tamam her şeyin merkezi sensin
— karşıyı aptal yerine koyup göz göre göre yalan söylemesi + karşı da senin kadar zeki be güzelim 🤦♂️

Küfrederek konuşması
İki lafından biri cinsellik olan ve bu amaçla karşındaki kişiyle çıkar ilişkisi kurmaya çalışıp tek ayaküstünde kırk yalan atan ve istediğini elde edemeyince manipülasyona başvurup “yetersiz “,”Sen, ileride eşini de elinde tutamazsın.” , aldatıp “ Sorunu kendinde ara.”demesi. Sanki kendisi kendi arzularına sahip çıkamazken, Allah’ın verdiği beyini kullanamaz ve kendine dur diyemezken veya ben kimim diye soramazken çok mükemmel? Yani çıkarı için her yalanı söyleyen , aile terbiyesinden yoksun tipler …
Kendini devamlı övenler… Bırak da seni başkaları övsün.
Kıyas yapanlar var. En nefret ettiğim şeylerden biri. Kim kıyas yaparsa nefret ederim. Bu kendi akrabam da olabilir ki bir tanesini görmezden geliyorum bu yüzden görünce. Çünkü konuşursam bozacağım dediğini hatırlatıp. Vaktinde kendi İngilizce hocam da bizi Ankara’daki öğrencileriyle kıyas yapıyordu ve sayesinde İngilizceden soğumuştum. Her dili öğrenmek isterim ama hâlâ tekrar ısınamıyorum İngilizceye.
Tutarsız diyeceğim de yalancı kişilerden nefret ederim demiştim. Aynı şey.
Özgüveni olmayan , eziklerden nefret ederim.
Listeye bakınca ben insan sevmiyormuşum. Resmen onu fark ettim. 😂😂 Aklıma şimdilik gelenler bunlar.
Beni karşı cinsten soğutan kelime ve davranışlar genellikle saygısızlık ve yapmacıklık içerir. Örneğin, "Ne yapıyorsan yap" ya da "Umurumda değil" gibi umursamaz ve küçümseyici ifadeler, birine değer vermediğini hissettirir. Ayrıca, sürekli ilgi beklemek ama karşılık vermemek, başkalarına karşı sürekli şikâyetçi bir tavır sergilemek ya da başkalarını küçümseyerek kendini yüceltmeye çalışmak, ilişkiye zarar verir. Samimiyet, saygı ve empati benim için çok önemlidir. Bu değerler eksikse, sağlıklı ve kalıcı bir bağ kurmak oldukça zorlaşır.
Aşırı özgüvensizlik ya da kibir dolu cümleler, kaba ya da saygısız bir üslup, her şeyi cinselliğe çekme çabası, yalan söyleme ve tutarsızlık... Bunlar direkt soğuma sebebi. Davranış olarak ise başkalarını küçümsemek ve empati yoksunluğu bende tamamen hayal kırıklığı yaratır.
Cevap
4Cevap
Herşeyde bencilce konuşması diyebilirim gadası
Israr, devamlı sevgi sözcükleri kullanması Sen ilksin teksin gibi Klişe sözler bunları sevmiyorum
Ben şöyle bir adamım , seni seviyorum senin için bunları yaparım diyip , bir sıkıntı olduğunda çözmek yerine tribe triple karşılık vermesi
Her kadını aynı kelimelerle tavlamaya çalışıyorsa, ilgi budalası gibi takılıyorsa 🤢
Herseyi bildiğini sanması, gereksiz ego kasması, boş boş konuşması vs vs
Kibirli olması, herşeyi bildiğini sanıp toplum içinde böbürlenmesi, sahte olması
Israr, ego, anlayışsızlık.
Benim dediğim olucak diyen tip
Manipülatif insanları sevmem
Bir çok sebep var liste kabarık🫢
80 tane sebep var. Saymakla bitmez
Arkadaşım: kötü koku
Ben: ilgisizlik
bir cok var
Resimdeki penis mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?