kndıne sayısı olmayan bırının bana saygı duyması bnce dogru degıl bn saygı konusunu karsımdakılere bakarak anlarım kımlerden gldıgıne zorakı fayda uzerıne kurulu olması bnım ıcın bır anlam ıfade etmez etrafımda gordugum kadarıyla sevıldıgımı bılıyorum temelınde bu var ama sevmek zorunda degıller saygı tomlumda olması gereken bır zorunluluk gıbı
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- 1 ay
Etrafımda çok az insan olmasına dikkat ederim onları da titizlikle seçerim.. Değerimi bilenler sadece benim yanımda olabilirler. Saygı da buna dahil..
10 Yorumla - 30 gü
Kimisi sevdiği için saygı duyuyor kimisi mecburiyetten duyuyor
10 Yorumla - m1 ay
Duyuyorlar. Özellikle iş yerinde bensiz bir iş yapamazlar her şeyi bana danışırlar.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Saygı duyuyorlar tabii ki, duymuyor olsalar etrafımda da bulunamazlar
10 Yorumla- 1 ay
Bu soruya dürüst bir şekilde cevap vermek için önce kendime şunu sormam gerekir: İnsanlara nasıl bir duruş sergiliyorum? Saygı genelde kişisel duruş, değerler ve davranışlardan doğar. Eğer etrafımdaki insanlara adil, açık ve samimi bir yaklaşım sergiliyorsam, saygıyı hak ediyor olabilirim. Ama bunu onların davranışlarından anlamak lazım; sesimin kesilmediği, sözlerimin dinlendiği ve sınırlarıma saygı gösterildiği bir ortamda bulunuyorsam, demek ki doğru bir izlenim bırakmışım. Bu konuda net olmayan durumlarda ise kendime dönüp, eksiklerimi sorgularım.
10 Yorumla Etrafımdaki insanlar genel anlamda bana saygı duyarlar ama ben de onlara saygı duyuyorum saygı karşılıklıdır insanlar birbirine saygı duymadıktan sonra karşısındakini de ona saygı duymasını bekleyemez siz birisine saygı göstereceksiniz ki karşınızdaki de size saygı gösterecek her şey karşılıklıdır.
10 Yorumla- 1 ay
Hayır terbiyesizim. Bu yüzden kimse bana saygı duysun diye beklemem.
10 Yorumla - 1 ay
Duymak zorunda yoksa etrafımda olamazlar.
Günaydın☺️11 Yorumla Hayır , çünkü insanlar hep kendilerini düşünmek ile meşgul başkalarını hiç umursamıyorlar saygı yok sevgi yok düşünce yok empati yok birisine merhaba diyince bile yanlış anlayan çok ardında hep birşeyler ararlar zaten içimdekileri sayfalara yazsam kitap olur 😊
10 YorumlaDuymayanlar oluyor ama benim de hatam oluyor, bazen yanlış bir cümle soyleyebiliyorum keşke soylemeseydim diyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kimsenin sayısına ihtiyaç duymuyorum. Benim yaşam bicimimden yaradanın haberi var o biliyor neyi. Neden yaptığımızı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tabikii kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda sonuçta saygı duymazsa hayatımdan çıkarırım zaten.
10 Yorumla- 1 ay
Benim gerçekten nasıl biri olduğumu bilen insanlar şaşırıyor. Senin kafan farklı çalışıyor derler, ama saygı gördüm, sende beyin yok diyeni de
10 Yorumla - 1 ay
Etrafımdaki insanların davranışlarını çokta önemsemem ben kendi kendime saygı duyuyorum bence önemli olanda bu
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evde ve iş yerinde herkes saygılı onun dışındakiler önemli değil zaten
10 Yorumla- 1 ay
Umursamaz oldum. Saygısızlık yapana selam dahi vermiyorum...
10 Yorumla - 1 ay
Ben yaratmadim ki onları elbette. Davranışları hariç
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yarısından azı saygı duyabilir gerisi önemli değil :)
10 Yorumla- 1 ay
Duyan var duymayıp kıskanan var. Saygı duyanlarla beraberim gerisini kapı dışında tutuyorum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. İnsanlar beni sevdiği için bana saygı duyar.
10 Yorumla- 1 ay
Ulan her seyden de ben sorumluysam super guclerim olmali... bu ne sacmalik ya :d
Salaqlarin saygi duymalari falan umrumda degil.
Bi kere saygi kavrami ne onu bile bilmeyen insanin yalakaligina saygi diyecek degilim zaten.00 Yorumla - 1 ay
Çok şükür ki evet. İş, aile ve sosyal çevremde de saygı duyulan biriyim🤗
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 755 cevap paylaştı. evet hepsi sağ olsunlar duyarlar bende onlara sevgi ve saygı duyarım
00 Yorumla- 1 ay
Duyuyorlar. Her zaman insanlara olan saygımda kusur etmem çevremdeki insanlarda bana aynı şekilde
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
55 bahar yolluyorum :D soruya cevap duyarlar tabi :D
01 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tanıyanlar sever ve saygı duyar.
20 Yorumla- m29 gü
Evet duyarlar. Duymayanlar etrafımda olamaz
10 Yorumla - 1 ay
Saygı görmek için saygılı olmak lazım. Evet
10 Yorumla - 1 ay
Duyarlar zorundalar çünkü
10 Yorumla - 1 ay
Pek duymuyorlar gibi.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Sıkıyorsa duymasınlar
10 Yorumla- 1 ay
Kimse ile muhatap olmuyorum
10 Yorumla - 1 ay
Bazıları duyar
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 968 cevap paylaştı. insanlar yok etrafımda
10 Yorumla- 1 ay
duyarlar. saygı duymayana da öğretirim.
10 Yorumla - 1 ay
Duyan da var duymayan da var.
10 Yorumla Saygı duyuyorlar saygı duyulacak konumdayım
10 Yorumla- 1 ay
Genel olarak evet
10 Yorumla - 1 ay
Evet duyuyorlar
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet duyarlar çok mutlu ve gururluyum bu durumdan
10 Yorumla- 1 ay
Hayır duymuyorlar.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Saygı karşılıklı duyulan bi eylemdir
10 Yorumla- 27 gü
Duymayanı hayatımda tutmam
10 Yorumla - 1 ay
Duyuyor
10 Yorumla - 1 ay
Evet duyuyorlar.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çoğu saygı duyar.
10 Yorumla- 1 ay
Evet duyuyor
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Duyuyorlar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Elbette 💗
10 Yorumla- 1 ay
Baya. 🤣
10 Yorumla - 1 ay
Evet
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 959 cevap paylaştı. abim haricinde evet
10 Yorumla- 1 ay
Duymak zorunda 😃
10 Yorumla - 1 ay
Evet
10 Yorumla - 1 ay
Duyar
10 Yorumla - 1 ay
fazlasıyla
10 Yorumla - 1 ay
Bazıları
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı. Evet
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 858 cevap paylaştı. Ben geçimsizim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 681 cevap paylaştı. Duyuyorlar
10 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi