#Wlesya

Saygı ve sevgi önemlidir. Saygısız bir durumun içinde bulduğunuz anda pişmanlık hissettirir insana. Daha dikkatli davranacağım kendime söz verdim her defasında da ben yanılamam. Saygı zor iş fazla beklentiye düşecek kadar samimiyet kurmamaya çalıiıyorum artık. Kendimi üzmeye deymez...
Duyan duyar duymayan kendi bilir
Teşekkürler
Saygılı davranırım insanlara değer gösteririm konuşurken başka şeyle değil onunla ilgilenirim göz teması kurarım ben saygılı davrandığım için onlarda saygılı olurlar
Saygı duyan çok.
Lakin iş gereği de duyulan saygı var
Cevap
29Cevap
Beni tanıyan bilen insanlar elbette saygı duyar gadası
Merhaba,
Evet insanlar genelde bana saygı duyarlar. Çünkü genel duruşum ve hayata bakış açım dikkat çeker.
Duyarlar Kimseye kötülük istesemde yapamam. Kendimden başka, kim olursa olsun haksızlığa gelemem o anda bir set olurum. Yardım konusunda sınırlarımı zorlarım Kendime yardım edemem sadece her ortamda ismimden sonra söylenen abi cümlesindeki saygıyı , sevgiyi gözlemliyebiliyorum. Saygılar
Sevgi de özgür, saygıda mecburlar. Kimseye bir saygısızlığım olmadı, haliyle bende görmedim.
Alt rütbelerim görev dışında zorunda değil, görev içindeyken evet zorunlular. Genelliklede duyarlar ya insanlar.
Bir tek kendim için demiyimde tüm insanlık için diyim her insan sevilmeyi haketmeyebilir ama her canlı saygıyı hak ediyor.
Eskiden duymuyorlardı. Fakat iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okuyunca saygı duymaya başladılar. Mesleğimin basına gecince de önünü iliklerler artık
Kimseden saygı sevgi beklemiyorum, çocuk dahi olsa saygı ve sevgimi veriyorum çünkü bendeki saygı sevgi ölümsüz
18 yaşında olduğum için bazen ailem korumacı yaklaşıyor, çevremdekiler saygı gösterir çünkü saygı görürler öncelikli olarak.
çok şükür çevremde saygı ve sevgi eksik etmezler
arada yaban otları çıkıyor onşarıda temizliyoruz
Saygı duyarlar. Aynı şekilde bende saygılı davranırım.
Kendimi bu konuda ifade edemem beni tanıyan birine sormalısın bunu.
annem çok şahsiyet sahibi olduğumu söylüyor jfjejwjmxd
Gerektiği yerde ciddiyetimi korumayı biliyorum, yani zorundalar.
Biraz okuduğum bölümün etkisiyle olduğunu düşünüyorum evet duyarlar
Evet fazlasıyla. Saygısız insanları çevremde tutmam.
Ben bile kendime saygı duymuyorum. Nefret ediyorum kendimden.
Ne saygı beklentim var ne başka bir şey, tek isteğim uzak olmaları.
Başarıma ve hayattaki güçlü duruşuma saygı duysunlar. Gölge etmesinler yeter...
Yaşımdan olgun olduğum için genelde saygı duyarlar ve dinlenirim ortamlarda
Saygı duyulmasını karakter ve davranıslarla saglarsın bunuda saygıyı gercek anlamda bılen ve anlayanlar gosterır
Ben pek hakettiğimi düşünmüyorum ama benle konuşan herkes nedense kısa sürede sevip sayıyo nasıl oluyo bilmiyorum yanlışta anlamayın egomu tatmin etmiyorum
işimden dolayı saygı duyarlar. özel hayatımda da kişiliğimden. ama benim saygımın katkısı daha büyük bence
aşırı derecede saygı duyulurum hatta soru sormaya bile korkarlar cunku 7dalda dövüş ustası ve antrenörlük yapıyorum :)
Kimse birine sevgi duymak zorunda değil ama saygı duymalı karşısındaki kim olursa olsun hepimiz insanız
ben pislik şerefsiz bir insanımama kendime saygı duydurması da bilirim.
kim olduğuna göre değişir. okuldaysa evet sokakda beni tanımayan biriyse sanmam
Evet saygı duyduğum için insanlarda bana saygı duyar herşey karşılıklı
E tabi , saygılı olursan saygı görürsün
Öyle olduğunu düşünüyorum,
Tabii ki de saygi duymayani zükerüm
Sevgi insanlara kaldı ama saygı göstermek zorunda
Fazla bir beklentim yok açıkçası
Duymalı değiler mı zaten
Saygıyı hak ediyorsam duyarlar.
Başarılıyken duyarlardı şimdi bilmiyorum
Evet
Duyuyorlar