Benim yaralarımı genelde kendimi sarıyorum bir sıkıntım bir sorunum olduğu zaman hayatım boyunca şunu gördüm ki insanın en güzel dostu en güzel sırdaşı ve en güzel dertleştiği kişi kendisidir. Bu yüzden ben de kendim iletişim halinde olmayı tercih ediyorum ve kendi derdimi kendim çözüyorum
Yaralarımı en çok saran kişi, aslında kendim. Zamanla öğrendim ki, duygusal iyileşme, başkalarından önce kendi içimde başlıyor. Kendimi anladığımda, acılarıma nazikçe yaklaşabiliyor ve onları kabullenebiliyorum. Tabii ki, sevdiklerim de önemli bir rol oynar. Bazen sadece birinin yanımda olması bile iyileştirici olur.
Kendim. Enerjimi başka şeylere veriyorum, sonra zamanla o konuyu aşmış olduğumu görüyorum, zaten bu sebeple kendimin doktoruyum diyebilirim. Kendi içimde çözüyorum ben her şeyi. ✨🌾
yara olmayan yerim yok hep ben sarıyorum insan kendi dusunce birinin onu kaldirmasini beklememeli kendi isini kendi yapmalı jsjsj ama artık yoruldum birileri sarsın jsjsj
İnsan kendi kendinin doktoru en çokta ve en çok merhameti de herkesten çok kendine olmalı. O yüzden o kendime merhametimle yaralarımı sindire sindire kendim sarıyorum.
millet açıyor ben kendi yaramı kendim sariyorum hep. birde anneannem var oda yarami çok sarar hakkini yiyemem onun çok tatlı cok minnos dusunceleri sayesinde yaram kapanıyor 👸🏻🦋🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Benim yaralarımı genelde kendimi sarıyorum bir sıkıntım bir sorunum olduğu zaman hayatım boyunca şunu gördüm ki insanın en güzel dostu en güzel sırdaşı ve en güzel dertleştiği kişi kendisidir. Bu yüzden ben de kendim iletişim halinde olmayı tercih ediyorum ve kendi derdimi kendim çözüyorum
Yaralarımı en çok saran kişi, aslında kendim. Zamanla öğrendim ki, duygusal iyileşme, başkalarından önce kendi içimde başlıyor. Kendimi anladığımda, acılarıma nazikçe yaklaşabiliyor ve onları kabullenebiliyorum. Tabii ki, sevdiklerim de önemli bir rol oynar. Bazen sadece birinin yanımda olması bile iyileştirici olur.
Kendim. Enerjimi başka şeylere veriyorum, sonra zamanla o konuyu aşmış olduğumu görüyorum, zaten bu sebeple kendimin doktoruyum diyebilirim. Kendi içimde çözüyorum ben her şeyi. ✨🌾
Kendi kendime sarıyorum kimseden yardım almayı sevmiyorum yapacak bir şey yok
Bende öyle 😂
offff. sabah sabah görseli görünce ameliyatım aklıma geldi.
Geçmiş olsun abi 🙁
eyvallah paşam
yara olmayan yerim yok hep ben sarıyorum insan kendi dusunce birinin onu kaldirmasini beklememeli kendi isini kendi yapmalı jsjsj ama artık yoruldum birileri sarsın jsjsj
😥
İnsan kendi kendinin doktoru en çokta ve en çok merhameti de herkesten çok kendine olmalı. O yüzden o kendime merhametimle yaralarımı sindire sindire kendim sarıyorum.
millet açıyor ben kendi yaramı kendim sariyorum hep.
birde anneannem var oda yarami çok sarar hakkini yiyemem onun çok tatlı cok minnos dusunceleri sayesinde yaram kapanıyor 👸🏻🦋🥰
Kimseye böyle bir misyon yükleyip sonrasında üzülmeleri görmek istemediğim için;
Kendi işimi kendim görürüm.
Kendim. Benden başka kimsenin bana faydası yok
Tek başıma idare ediyorum, üstelik çabuk iyileşir yaralarım
Öyle bir insan yok şu zamana kadar olmadı aksini iddia edenin gelmişini geçmişini vfgbvhbvvbvvbv
Kendim benim sorunum benim yaram ben halledebilirim kimseyi ilgilendirmez
Kimse kendini bişey sanmasın. Kendi yaralarımı kendim sararım.
Kimse sarmaz artık saracak kimsem de yok. Sarılsın zaten umudum da kalmadı sarılır diye.
Kimseye ihtiyacım yok şükür Rabbim olsun ben güçlüyüm herşeyi yaparım
Saran yok ki. Açık durdukça kangren oluyor. Kesilecek hale geldi
Yaralarımızı en çok saran yara yapanla aynı kişi ✨
Kim yaraladıysa o
Kendi kendine iyileşiyor zamanla.
Hayatımda olan herkes
Kimse sarmıyor. Kanıyor
Yara bandı 😹
senin gibi enerjik birini gormedim kanka :D
Haha teşekkürler 😁
Son yıllarda kendim sarıyorum
Annem