Öncelikle günaydın, " Bir insan en çok kimin yanında susuyorsa, aslında en çok onunla konuşmak istiyordur" der ;Palahniuk.. Bu açıdan bakarsam, babamla konuşmak için can atıyorum.. hadi hayırlısı. Ya siz? Teşekkürler
Pek konuşmam insanlarla çünkü her şey kalıplaşmıştır
+ nasılsın - iyiyim + ne yapıyorsun - iş güç koşturmaca + tamam görüşürüz - görüşürüz
bu diyaloğu yaşamayan var mı? zaten cevapları biliyoruz neden ses çıkarayımki.
...
ya da her insan haklıdır en son ne zaman haksızım dedi bir insan? yontma taş devri zamanlarında olabilir yok o zamanlarda olmaz sanırsam o zaman Türkçe bulunmamıştı :)))
Neyse işime geldiği zaman konuşurum onun haricinde pek konuşmam kimse ile bu yüzden o cümle benim için geçerli olduğunu sanmıyorum.
Chuck'ın dediğine göre bende en çok babamla konuşmak istiyormuşum, ama doğrusu yüzünü bile görmek istemiyorum. Zaten Chuck'ın bir kitabını okumaya çalışmıştım ve hiç sarmamıştı demekki sözleride bana hitap etmiyormuş.
En çok kendimi dinlerken susuyorum ben.. Şuanda bir göl kenarındayım. Senin attığın fotodaki gibi iskelede oturmasamda pencereden gölü görebiliyorum :)
onu görünce derin bir sessizliğe bürünür yüreğin... dil susuverir bakışlar konuşur... gözler kalbin aynası... derin bir sessizlik bütün benliğini kaplayıverir... bakışlar konuşur sadece bakışlar...
Ben susmam pek... Kimi çok seviyorsam daha çok konuşurum... Kime kızgınsam daha çok konuşurum... Ama ses tonları farklı olur... Kimine #ŞEKER gibi kimine afedersiniz #KOR gibi (Köz koru ateş yanlış anlaşılmasın :S )
En İyi Cevaplar