AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sehir ulke. Daha gidemedigim bir yer ama. Oraya aitim
Takıma knk gs ye ama kdkdkd
Haftasonu maçlar için tahmin lerin neler
Nick den belli ama evlenme
Twitter da görmüştüm bazı gs liler cuckold muhabbetleri dönüyor futbolculugunu örnek al ama karakterini alma o yok cunku
Ne alaka bizim futbolcular da mı karakter yok knk mert hakana bak ilk önce
Biz kazanırız gs de kazanir ama eksikler çok sizde Trabzon hücumu olan defansı zayıf bir ekip sorun çıkabilir sizde zaten Şubat ortasına kadar puan farkı 2 3 4 girersek biz şampiyon oluruz
Şubat dan mayısa kadar 3 ay çok zor gs nin
Knk tamam da normal de yani ekim, Kasım, aralık ayları hep Fenerin lider oldugı en iyi olduğu seri ye bağladıgı zamanlar yani bi önceki sezonlara bakarsak ama bu sezon aralıkta gs 6 puan önde
Mert hakan ne yaptı mesela sadece işini yaptı o size gelmedi diye düşmansınız içerdi peki FENERBAHÇE Başkanının ismini formaya yazdırdı AZİZ YILDIRIM olsa bunu yapamazdı
Mert hakanın Gs derbilerinde taraftara oynamaktan başka bi faydasını gördünmü? Önceki sezonlarda kendin de bilirsin herhalde gitmesi en gerekli olan oyuncunun o olduğunu
Önemli olan Şubat dan sonrasını iyi oynamak
Arkadaşıma 3 yıl önce dedim biz veya gs şampiyon olursa dominasyon olacak diye ki oluyor da he biz bu yıl olursak
Ya 5 de 4 ya 5 yıl dominasyon olur
Knk ama önceki sezonlara bakarsak ta fb hep Şubat sonrası çöküşe geçmiş ya
Mert hakan oyun olarak geçen yıl ki maçta sahanın en iyilerindendi o adam kafaya futbolu taksa çok daha iyi olur ama seyirci ye oynamak şunu getirir rakip oyuncular i oyundan attırmak kart görmesini saglatie
Kadro planlaması ile alakalı hakem ler de bunda etken şanssızlık di geçen yıl ve hakem ler sizi çok kolları bu gerçek geçen yıl özellikle gir bak her sene bisey cikaririm
Geçen yıl ki bu dediğim 1-0 lık maçta iki takımda oynamadıki yani fb de yorgunluk gs de de boşvermişlik vardı gibi gelmişti o
derbi bana
Geçen yıl bizle oynadıgınız ilk derbi 0-0 biten maçta İcardi ensesine tokat yemişti knk ne penaltı verildi ne kart verildi hatırlarsan
Oynadı nasıl oynamadı ezeli rakipin senin kuruluş gününde evinde 1 puan alsan şampiyonsun alamadın ve 80 dk 10 kişi oynadık hatta pozisyon bile bulamadın
Çünkü geçen yılı biz hak ettik ve daha iyi takimdik
O maç oynadığında ben hastane idim 16 Aralık 10 ocak arasi %10 la hayatta kaldım özeti izledim çok sıkıcı maç olmuş
Knk geçmiş olsun bu arada tamam da ama geçen sene farkettiysen sezon genelinde gs ye çok bariz penaltı lar verilmediğinde fenere tek tek veriliyodu bide geçen sene ilk dönem Gs nin puan kaybettiği maçlara bi bak her takıldıgı maçta bariz penaltısı verilmemiş?
Gs ye bariz penaltılar mi gs nin hakem ler aldığı bir çok maç var geçen sene en basiti Antalya maçı p6 p6 değil ilkj Antalya ya yapıldı yok gol bariz ofsayt çizgiler hatalı hakemler den aldığı puanlar düşünülürse 10 puan farkla şampiyon oluyorduk geçen yıl
Bunu yurt dışında da Türkiye de de ölçtüler
Geçen yıl ama ilk dönem puan kaybettiğimiz üç maç dan ikisi hatay ve Sivas maçlarının özetine baksana zaten en çok gündem olan maçlardı net penaltılar verilmedi bu maçları hatırlarsan o pozisyonlar penaltı değil demezsin sanırım
Knk acun Ilıcalı nın açıklamalarını dinlemedin mi sen adam biz TFF te güveniyoruz demedimi? TFF nin en istemediği takım Gs de dedi? Kendinizle çelişiyosunuz gerçekten git bak dediğim şeyleri demiş mi dememiş mi?
Tff nin en istemediği takım gs diye bir şey demedi siz istersiniz her sene büyükeksi olsun geçen yıl la ilgili yabancı hakem siz seçin getirelim dedik yok dediniz bu yıl getirelim gene yok diyorsunuz
Teraziden kaciyorsan suçlusundue
Knk yabancı hakem mevzusunu açan ilk fatih terim değilmiydi bu arada var gelmeden önce kaç kaç kez şampiyon oldunuz var geldikten sonra kaç kez oldunuz yabancı hakem de gelse ne değişcek ki? Son derbi de bile hakem djiku yu atmadı ama Beşiktaş'a basit kartlar gösterdi
Bizim bi 10 yıllık başarısızlığının var Var konusuna girersen var olunca en çok hakkı yenen kim biz en çok puan sağlayan siz dijiku konusunda haklısın ama davinson u barış Alperi konuşmuyorsun mesela
Knk ne barış alperi kdkdkkdkd adamı öldürdüler geçen hafta rakip kart görmedi kdndn
Bjk maçında atmadı hakem barış Alper i davinson 2 kere atmadı hatta eyupspor macinda fa atmadı davinson u 1 değil 2 ayakla faul yaptı faulü dahi vermedi
Ayrıca masaj sarı kart gördü kart görmeme konusu da yanlış
Knk ulaşsana bu arada bişi sorcam
Kendimi her şeyden önce Müslüman diye tanımlıyorum
Uzaya
Kendime aitim
Sanala.
Sana aitim
Teşekkürler