AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Insanlarin inançlarına gore yaşamaları geri kafalılık olarak degerlendirilmemeli bence. Herkes kendi yaşantısından sorumludur sonuçta. Biz ülke olarak örf adet ve ananelere bağlı bir toplumuz bunun geri kafalilik olarak değerlendirilmesi dogru değil. Ayrica yurtdışında yaşayıp asimile olmamak yaşadığı toplumun herseyini benimsememek de geri kafalilik değildir.
Bir insanın geri kafalı olup olmaması onun memleketi ile alakalımı? Eğer böyle düşünüyorsan geri kafalı bence sensin.
Merak ediyorum onla alakasi var mı dir diye cunku insan yasadigi yerin kulturunu alir sacma degil aslinda
bence gerçekten alakası var bu arada
@kitlarimseni3 demi bencede var cunku yurt disinda ki insanlarin kafa yapisi neden farkli?
Şu yurt dışını ne abarttınız be. Her yurt dışında yaşayanlar bilgili alim insanlarmı sanıyorsunuz? ya da kaç ülkeyi gezip, kaç tane insan tanıdınız.
Eminim sizlere göre Hakkarideki insanlar geri kafalı, İzmirdeki İstanbuldaki insanlar bilgili alim insanlar. Bu düşünceleriniz çok yanlış.
yok öyle değil ben doğu taraflarında eğitim çok iyi olmadığı için sadece biraz daha farklı açıdan bakamıyorlar olaylara daha saflar daha muhafazakar değişmez düşüncelere sahipler batı kesimine göre bunu demek istedim
istisnalar olabilir elbette
Ben fransa ya, almanyaya, hollandaya, belcikaya, ingiltereye gittim yani evet ulke gezdim ve insanlari gordum
Ve evet diyarbakirdaki insanlar izmirdeki insanlardan farkli geldi ayni degil kultur diyorum ya
Bende Kamboçya Nijerya, Uganda, Papua Yenigineye gittim oradaki insanlarda bilgili alim insanlar
her gelişmiş ülkenin bütün insanları süper zeki olacak diye bir şey yok Amerikalı öğrenci Amerika'nın dünya haritasındaki yerini bilmiyor, ihtiyacı da yok orası ayrı konu ama bizim gencimizin çok daha zeki olduğunu düşünüyorum. sadece bazı kalıplaşmış şeylerden kurtulmamız gerek özellikle doğu illerimiz
Eski kafali derken mesela yurt disinda kaldim bir sure ama turklerimiz o ulkeye uyum saglamak yerine ulkeyi kendileri ne gore degistirmeye calistiklarini gordum. Hani deriz ya irkcilik var insanlar ister istemez yapiyor misafir geldigin ulkeye kendi kurlarini koymaya calismak sacma geliyor ve bu olayi yapanlar da cogu ayni sehirlerden geliyor ben sadece gordugumu diyorum...
Çok yanlış düşünüyorsun. Bir insanın yaptıklarını o şehirde yaşayan tüm halka yüklemen çok yanlış. Bir kişinin hatasını sen herkese yüklüyorsun.
Bak turkiyede su olay var ya suriyeliler cogu insan ayni kefeye koyar ya da ak partiler chpliler herkes birbirini ayni kefeye koyuyor ya. Buna tabi karsiyim ama bir erkek bir kizin kalbini kirdiginda on yargili olur ister istemez bir kadin erkegi aldatir sa erkek birdahakine dikkat eder sectigi kizda. Insanlar yasadiklarina gore hayatina bir yol cizer
Peki sen nerelisin?
Bu on yargi degil insanlar yasadiklarina gore bir dusunce cizer.. Banada zamaninda irkcilik cok yapildi ama anliyabiliyorum belki eskiden birsey yasamis ra bana on yargili davrandi ben iyi tarafimi gosterip algiyi ortadan kaldirmak icin cabaladim
Neden ırkçılık yapıldıki sana? ya da sana ırkçılığı yapanlar kimlerdi. Nereli olduğunuda söylemedin?
Malatyaliyim mesela benim dedelerimde eski kafalilardi bu kotu birsey demiyorum zaten ama zaman degisiyor mesela bir kizin bir kiza asik olmasi bir erkegin bir erkege asik olmasi bunlari desteklemem ama kesinlikle saygi duyarim. Insanlarin birbirine saygi duymamasi beni sinirlendiriyor
Ben yurt disinda okudum orda yapildi ama malatyada dogup buyudum ordayim su an
Bak bende Sivaslıyım. Kız kıza aşık olanlar ya da erkek erkeğe aşık olanlara kimsenin birşey dediği yok. Bunlara benimde saygım var ama bunlar ilişkilerini kendi aralarında kimsenin görmediği bir yerde yaşamaları lazım. Ulu orta yerde kız kıza ya da erkek erkeğe el ele tutuşurlarsa öpüşürlerse vb eylemlerde bulunurlarsa çocuklar çok kötü etkilenir bundan
Irk olarak diyorsan bulgar-türk karışımıyım ama ağırlıkla türk.
Bulgar göçmeni cansın
Ben, Nerelisiniz? sorusundan "eski kafalı geliyor" cümlesindeki bağlantıyı çözmeye çalışırken Oksijenin yurdu Ordu yazayım.
Kocaeli - kafam konuya ve işime gelmesine göre ileri geri gider
Adamına göre diyosun
Eski kafalar iyidir. Doğru olanı çoğu zaman onlar yapar
Ben melezim baba Rus anne Türk ben de geri kafayim, şehirle yerle alakası yok😂
Rus babadan sarışın doğar ;)
@SaAdimAzrail sarışınım zaten 😄
bu şekilde çok kişi var ya sitede melez
Süpersin yeminle
@kitlarimseni3 bilmem vardır heralde ben hiç denk gelmedim de
suquat hareketi olabilir ya da kardiyoplaktik tarz
Doğma büyüme İstanbul
O zaman sen göçmensin :)
@Ferhat0380 hayır İstanbul’luyum en az 8 nesil öncesine kadar öyle. Ondan öncesini bilmek gereksiz. Ailede göçmen yok
O zaman sen paşalardansın hangi konak
Niğdeliyim ve tek niğdeli olduğuma inanıyorum
Aslen Selanik göçmeniyim, İzmir / Karşıyakalıyım.
İstanbul. İleri kafalıyım. Konu kilit.
Zonguldak almanyada yasiyorum ama
Evlenek mi beni de götür oralara
@SaAdimAzrail ulan 😄
Çağdaş güzel insanlar
İzmir
Bi incimiz daha
Kırklareli
Bise srcm
@Utdsy sor
Xper dus bi yazablmsn
@Utdsy mesaj attım