Kişilik & Karakter Yapacak işiniz olmadığında modunuz düşüyor mu? aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Can sıkıntısından depresyona giren garibanlar Güncellemeler1 yıl Sıkıldım Yapacak işiniz olmadığında modunuz düşüyor mu? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. düşmez 0 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 657 cevap paylaştı. yapacak o kadar işim var ki bu yüzden modum düsüyor ahshas 1 1 Yorumla aloneenolaa 1 yıl Üf benimde var aslında ama canım istemiyo Yorumla
Gabriel_Pasternak Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Köpek balığı gibiyim, durduğum zaman batıyor ölüyor gibi oluyorum, durmamam lazım 1 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Depresyondayim zaten 0 3 Yorumla aloneenolaa 1 yıl Niye ki Yorumla whysosreious 1 yıl boş ver uzun hikaye Yorumla aloneenolaa 1 yıl Tamam Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Hep düşük ki 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Kafayı yiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
düşmez
yapacak o kadar işim var ki bu yüzden modum düsüyor ahshas
Üf benimde var aslında ama canım istemiyo
Köpek balığı gibiyim, durduğum zaman batıyor ölüyor gibi oluyorum, durmamam lazım
Bazı zamanlar evet
Hayır buraya dadanıyom lsdkfşs
Yapacak bir iş illaki çıkıyor
Yok valla hiç sıkılmıyorum 😂
Depresyondayim zaten
Niye ki
boş ver uzun hikaye
Tamam
Hep düşük ki
Kafayı yiyorum
Evet
Gece gece ne yapılır başka.