Tam olarak bunu söylemiyorum biz de kadınız ama aklımız fikrimiz kas mı erkek mi değil ha öyle kadınlar varsa da alan hayrını görsün ne diyim 😂😂 Hani bir erkeğin aklının fikrinin kadın olmasını hormonlara ve erkek olmasına bağlamayalım mümkünse ya bunu normalleştirmek saçma
Kadın ve erkek olarak genellemek doğru değil. Ben seni anlıyorum. Aynı şekilde davranan kadınlar da var. Bu tamamen kişilik ve karakter meselesi. Çok düzgün, efendi görünüp alt zeminde sapık, manyak olanlar da var.
Efendi erkekler de cinsel yaşamına düşkün olabilirler. Neden cinselliği eksiltelim ki? O da olsun, efendi de olsun hatta zeki de olsun😄
Neden daha fazlasına sahip olmak, yaşamak varken daha azıyla yetinelim ki?
Bu hormonal bir döngü değil normal hiç değil aklı fikri kadın vücuduyla kaplı biri kime yakın olur bilmiyorum da bana uzak olsun 😂 aklı fikri gördüğü adamı soymak olan kadınlara yakın olabilir mesela körler sağırlar birbirini güzel ağırlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
çok azalır.
o düşünceye sahip erkek çok az
yan mumla aramak durumunda kalabilirler erkekleri:)
Diğer paylaşımın kategorisini cinsellikten sen değiştirdiysen teşekkür ederim
Yani bütün erkekler aseksüel olsa diyorsun 😄
Tam olarak bunu söylemiyorum biz de kadınız ama aklımız fikrimiz kas mı erkek mi değil ha öyle kadınlar varsa da alan hayrını görsün ne diyim 😂😂 Hani bir erkeğin aklının fikrinin kadın olmasını hormonlara ve erkek olmasına bağlamayalım mümkünse ya bunu normalleştirmek saçma
Kadın ve erkek olarak genellemek doğru değil.
Ben seni anlıyorum. Aynı şekilde davranan kadınlar da var.
Bu tamamen kişilik ve karakter meselesi.
Çok düzgün, efendi görünüp alt zeminde sapık, manyak olanlar da var.
Efendi erkekler de cinsel yaşamına düşkün olabilirler.
Neden cinselliği eksiltelim ki?
O da olsun, efendi de olsun hatta zeki de olsun😄
Neden daha fazlasına sahip olmak, yaşamak varken daha azıyla yetinelim ki?
Bu hormonal bir döngü değil normal hiç değil aklı fikri kadın vücuduyla kaplı biri kime yakın olur bilmiyorum da bana uzak olsun 😂 aklı fikri gördüğü adamı soymak olan kadınlara yakın olabilir mesela körler sağırlar birbirini güzel ağırlar
Efendi erkekler görünmez olduğu için pek fark etmezdi yani %0 olurdu
Haklarını yemeyelim düzgün olanları da var. Öyle herkesi eleme şansı olsa Dünya kurtulurdu, sonra ver elini ütopya…
Bişey olmaz
bir şey olur
Olmaz dünyanın sapığı da bitmez kötüsü de bitmez
Erkek olur ama adam olmaz ondan. İnsancık diyorum ben öylesine
Yakisikli veya zengin erkek isteyen kizlar out desek herhalde ulkede sadece yuzde 5 oraninda kiz kalir 😂
Kıtlık konusunda haklısın