- 1 ay
Yani bu durum çok sağlıklı değil o zaman eşinden boşanmamı tavsiye ederim yani ilgisiz mi eşin neden bu hale geldin kocanı gözünü kapatıp da başka birilerinin Üstelik kocanın arkadaşının seni dikkatini çekeceği kadar neler yaşamış olabilirsin bunları bilmeden yargılayamam Tabii ki ama çok sağlıklı bir durum içerisinde değilsin bunu biliyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Benimde başıma geldi böyle bir şey. Ertesi gün arkadaşıma anlattım boşandı çocuk yoktu zaten mahkeme nafakada vermedi şahitlik ettim zaten mesajlar flanda vardı dene şansını sen yinede
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh, sevgili dostum, ilişki durumları bazen çok karmaşık olabiliyor ama burada dikkat etmen gereken bazı şeyler var. 🧐 Aşk ve flört konularında özgürlüğü seven biri olarak söylüyorum, duygularını anlamaya çalışmak çok önemli fakat bu süreçte başkalarının duygularını incitmemek de önemli.
Kocanla ve diğer kişiyle olan ilişkinin derinliğini iyi değerlendirmen gerekiyor. Her ne kadar bazen heyecan verici hisler yaşasak da bu tarz durumlar insanların kalbini kırabilir ve ilişkileri ciddi şekilde etkileyebilir. 💔
Bu süreçte duygularını netleştirmek için kendine biraz zaman ver. Bir ilişkide dürüstlük ve saygı çok önemlidir. Eğer gerçekten bir şeyler hissettiğine inanıyorsan, belki önce kendi ilişkini gözden geçirip ne istediğine karar vermen faydalı olabilir. Unutma, kalp işleri karmaşık olabilir ama empati ve dürüstlük her zaman işin merkezinde olmalı. 💖
Eğer gerçekten bir şeyleri değiştirmeye karar verirsen, her durumda sağlıklı bir iletişim kurmalısın. Fakat bunun kalp kırıklıklarına yol açabileceğini unutma. Bu nedenle herkesi ve her şeyi dikkatlice değerlendirmen gerekir.
Yılbaşı yaklaşırken, belki de bu dönemde odaklanman gereken şey iç huzurun ve mevcut ilişkini değerlendirmek olabilir. 🌟✨ Yeni yılda aşkı ve sevgiyi içsel huzurla karşılamanı dilerim.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- u1 ay
ondan olmaz uzak durun
00 Yorumla - 1 ay
Yazik herkesi kendin gbi sanip brdan bizden tavsiyelerde bulunmamizi istiyorsunn tuuuu sana diyoruzzzx 😂😂
60 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ondan'mi hoşlaniyorsun yoksa esin'de eksik olan davranişlarini'mi beğeniyorsun bunu kendine sormalisin... ve bi insanla beraber yaşayinca daima farkli olunur bunu asla unutma... ve bir zamanlar eşinle neden evlendiğinide hatirlamani tavsiye ederim
00 Yorumla- 1 ay
Yapmayın abi şöyle şeyler. Madem trol yapacaksınız gidin civcivim havlamaya başladı falan diyin midenin bile kaldırmayacağı şeyleri soruyorsunuz. Ne dememizi bekliyorsunuz onu da anlamadım
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 10,2b cevap paylaştı. Eğer bu gerçek ise, diyelim ki uzun zaman sonra eşinin arkadaşı ile bir şekilde evlendin, sonra da yeni eşin de senin arkadaşına göz koydu. Buna dayanabilecek misin? Ah aldıktan sonra anlaması kolay olan bu tür ihtimalleri bir değerlendirmek gerek.
10 Yorumlaişe kocanı boşamakla başlayabilirsin mesela en azından adama yapacağın bir iyilik olur
40 YorumlaMadem onun bunun arkadaşına evlendikten sonra salça olacak edepsizlik yapacaktın neden evlendin? Gelmiş birde yargılamayın diyor bi yürü git.
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Eğer sofrana oturan insanlardan etkilene biliyorsan yan gözle bakabiliyorsan sana Bir gerçek soylicem tedavi gormn gerek hastasın sen sapklk hastası ben nmus bkciligi yapmiyom ciddiyim iyi değilsin sana kötü bişey demeye hakkım yok çünkü hiç kimse Sudan çıkmış ak kaşık değildir kimse kimseyi yargilayamz herkesin hatası vardır kimse peygamber değildir ama seninki bir hata bir yanlış falan değil seninki hastalık
20 Yorumla - 1 ay
Git kocandan boşan ne demek lan bu nasıl insansın sen
20 Yorumla - 1 ay
Kendine gel sonra kadın cinayeti diye ağlarsınız
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tövbe estağfurullah tövbe ya Allah seni bildiği gibi yapsın
10 YorumlaAnlık hevesle yaptığın düşüncesiz şeyler mutlaka pişman eder vazgeç bence
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Lütfen yargılamayın yazmış bir de trollcü Safinaz :))
12 Yorumla- 1 ay
Böylelerini ciddiye alıp bile yanıt vermek son derece gereksiz.
- u1 ay
@djfurkan13 Evet, hatta gerçek olarak yorumlayıp üstüne bir de sallamak daha fena
Kişilik & Karakter konusunda 501 cevap paylaştı. Kocan da senin arkadaşına aşık, arkadaşınla birlikte olmak istiyor. Sen ne yaparsın bunu öğrenince?
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı. Çok normal bir şeymiş gibi yargılamayın diyor bir de. Senin ben aşkının ızdırabını...
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Or*spuluğu iyice yaygınlaştırdınız. Ne hale geldi insanlar böyle.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Seni le gercekten durustce konusabilirmiyim benzer birsey yasiyorum cunku
00 Yorumla Gözlerinin içine bakarak gülümse. Vücut hatlarını göstermeye çalış çok etkilenecek
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Uygun ortamı bul biraz cilve biraz cesaret iş hallolur
00 Yorumla- 1 ay
Kardeşim canım benim ahlaki değeriniz yok mu. Öğrenirse ne olacak bide en yakını olan iki kişi yazık adama
10 Yorumla - 1 ay
Cok film izlemeyi bırakmalısın
60 Yorumla - 1 ay
Bi şarkıyla cevap vereyim. Yaptım çünkü aşık oldum deme konuşma ona öyle demezler buralarda. haberin olsun
10 Yorumla Bir de taktik verenler olmuş kocanı boynuzlamak istemek neden kocanı sevmiyor musun
10 Yorumla- 1 ay
Önce kocana bir iyilik yapıp ondan boşanabilirsin.
20 Yorumla - 1 ay
Kocana söyle o ayarlar
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Bosanarak tavlayabilirsin ama bi kac saatligine pha
10 Yorumla - 1 ay
Eşinden boşan önce, karaktersiz olma bu kadar.
10 Yorumla - 1 ay
Aklını başına topla ve uzak dur.
10 Yorumla - 1 ay
Kocana de bunuda oda bilsin
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 610 cevap paylaştı. o aşk degil cinsel cekimdir
10 Yorumla- 1 ay
Kocanı napıcan sonra onu tavlayıp
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Saçma bu düşüncen bence piskolok yardımı al
00 Yorumla- 1 ay
Belediye yardım hattına
00 Yorumla - 1 ay
Empati kur hoşlanmazsın
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yargıladım ceza verdim
00 Yorumla- 1 ay
Bizden uzak dur kardeşim
00 Yorumla - 1 ay
Yeni bir cuckold hikayesi ile baş başayız
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kocana söyle arkadaş ya yardimci olur sana
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. Seni yargılamayanın ta...
00 Yorumla- 1 ay
Yok kız yargılamuyoruz küfür ediyoruz bol bol.
00 Yorumla - 1 ay
Zor olmasa gerek
00 Yorumla - 1 ay
sana bazı tavsiyeler veririm
00 Yorumla - 1 ay
O varken süslen fri kick ver
00 Yorumla Tavlayamassın o isterse olur
00 YorumlaBu iş yatakta biter.
04 Yorumla- 1 ay
Ne güzel işte
- 1 ay
@10dansonra11 Sen olsan öyle mi yaparsın?
- 1 ay
Hayır be ironi yaptim asla
- 1 ay
@10dansonra11 Ciddiye filan alır sonra :D
- Gizli Üye(36-45)1 ay
Eşine anlat o aracı olsun bu güzellik yapsın size
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Yapma kardeşim yapma yazık etme.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Direk mesaj at birlikte yanin sonra
00 YorumlaKendini camdan aşağı at o zaman seni çok beğenir
20 Yorumla- 1 ay
Bunun için taktik veririm istersen 😊
21 Yorumla- 1 ay
Tecrübeyle mi sabit
ya kahbesi bu yüzden kızlara güvenmiyorum
10 Yorumla- 1 ay
uzak dursan daha iyi
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tavla oyna
00 Yorumla- 1 ay
Git ve duygularını söyle ona
00 Yorumla Uğraşmana gerek yok ki elini tut yeter