ay ay ay, ne demek "onlar benim arkadaslarim". kabul edilemez, reddediyorum inkar ediyorum hakim bey. soyle eve kapatip cami kapiyi kilitleyip zincire vuramiyo muyuz seni askim? bence kabul edersin cunku karin seni herr seyden cok sevecek 🥰😻🌸😌✨🫠

ay ay ay, ne demek "onlar benim arkadaslarim". kabul edilemez, reddediyorum inkar ediyorum hakim bey. soyle eve kapatip cami kapiyi kilitleyip zincire vuramiyo muyuz seni askim? bence kabul edersin cunku karin seni herr seyden cok sevecek 🥰😻🌸😌✨🫠
Bunun bir evlilik içinde vuku bulması söz konu bile değil.
Kaldı ki kadın sevgili olduğunda bile tahammül edemezken,
Sürekli didik didik ettiğini yaşıyorsak.
Adaletli olmak zorunda olmamız gerekiyor diye düşünüyorum.
Çalışma ortamı , çalıştığı yerde gayet tabi olabilir.
Fakat onun dışında hele ki yaşanan ciddiyete bir ilişki varsa sınırları bilerek yaşanması beklenir.
Hem erkek , hemde kadın için.
En doğrusu olduğunu düşünüyorum.
Güvenmek ayrı bir şey , sevgi ayrı bir şey , saygı başka bir şey.
Bir düşünün size zaman ayırmak yerine dışarda arkadaşlarına zaman ayrılan birinin sizi ne derece sevdiğini , önemsedigine inanırsınız.
Elbette bir erkeğin karşı cinsten arkadaşı olabilir, tabi kadınından aynı şekilde fakat sınırı bilmek gerekir.
O sınır da ilişki yaşayan insanların birbirine karşı olan güveni , sevgisi ve saygısı belirler.
Olaya mantık çerçevesinden bakıca ne olacaktır, çok doğaldır, o arkadaşa sebepsiz yere sinir olmayı düşünmek bile çocukçadır falan filanı bi kenara bırakınca o çerçeve kayıverir.. ve insan kendini "ulan acaba?" isimli büyük bir araziye bakarken bulur camdan.
Uzak durulması gereken insan tipleridir. Sorsan o benim kardeşim çocukluk arkadaşım bilmem ne falan derler. Yalaş yalaş dönme gibi erkeklerin etrafında fink atanlar ile işim olmaz asla
Karşı cins çevresi iş harici olmasın bile mümkünse. Kıskanç akrebim ben akıtırım ona zehirlerimi😅🦂🧛🏻♀️
Her gün korkulu düş görmek gibi bu olay. Sürekli benden daha iyi ve daha güzeli aralarında var mı diye düşünmekten kendimi alamam. Bunun özgüvenden de bağımsız olduğunu düşünüyorum. Kıskançlığı öz güven eksikliğine bağlayanlar var ama ben bu konuda buna katılmıyorum.🤝
ben sana cok katiliyorum, her seyi de ozguvene baglamasinlar. ne kadinlar aldatildi su dunyada
Bende sana hep katılmışımdır bal köpüğüm görüşlerini okuduğumda düşüncelerim seninle hep bakıyorum aynı kapıda buluşuyor.
Kesinlikle alakası yok dediğin gibi. Özgüvenimiz ziyadesiyle yüksek farkındayım sende de😎💓
yeriiimm iyi ki varsiin 🥹💖
Sende yarencimm💖💖
Cevap
9Cevap
Eksi puannnnnn her karşı cins on eksi puannnnnnnn 😏👎👎👎👎👎
Güven oldu mu sadakat varsa gözüm arkada kalmaz ! öyle kadınlar var ki 500 erkeğin içinden geçer yine de bakmaz kimseye !
Olmaz olamaz. Sevdiğim adamın yakın kız arkadaşları olucak ve ben sakin kalıp "ya medeni olun biraz" falan mı dicem, no no no o kadar değil.
bir araya gelmesi zorunlu olan is arkadaslari haric no. bir kadında bulabilecegi her seyi ben vericem zaten sevgilime, napicak baska arkadasi
olmaz balım olmazz, o ne öyle konya ovası gibi
ay bayildim ahshahshs
Olmuyor kızlar emin olun denendi çok ağır şekilde onaylandı
Tabiiki olamaz , düşüncesi bile kafamdan dumanların çıkmasına sebep oldu 😑
Olmaz, olmuyor, olmayacak da.. Bu yazısız kuraldır..
Çevresi geniş olup çok vakit geçirip beraber club mlub gitmeleri varsa özellikle
Delete it
Mümkün değil. Zaten bir kez güvenim kırılmışken böyle bi insana hiç güvenemem. Belki gerçekten güvenilirdir ama bana no✋
Yok aman aman
Olmaz
Olmaz
Sakıncalı durum
Zor çokta olması
Olmaz bir şey olmaz
Kişiye bağlı
Olmaz..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?