Arkadaşımın yükseldiği kadın onla geldi benide çağırdılar 7 kişi o gün eğlendik İzmir'de bu aralar neşeli olduğum içinde davetlerini reddetmedim başıma gelen şey bu oldu arkadaşım her hatuna yazıyor zaten ondada sorun yokta ilk defa yazışmalarımı burada paylaştım off
Güncellemeler
1 yıl
Herkese teşekkürler sefer vakti geldi🙏
Kadınlardaki şeytanlığı ve üniforma aşkını açıklayacak biri var mı?
Ne uygulaması cidden soruyorum o kadında birşeyler kastetti anlamadım 2 gündür hastayım arkadaşımda çat kapı geldi rakı sofrasında 4 saat benimi tarumar etti üstüne 3 ten 12 ye kadar çalıştım 1 saatlik uykuyla bi seferim daha var direk söyle bu aralar algılarım zayıfladı galiba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Orkoklordon mo hoşlonoyorsonn 😂 reddedilince gay yapmış seni yazık düz duvara tırmanır artık, genelleme bu teyze kudurmuş bizlik durum yok
Sonunu okumamıştım, Sende niye arslan gibi cevap verdin ikinizde tuhaf tiplersiniz
Ya kardeşim bide ben galiba malım uçur deyince biyere gidicek sandım misafir yolcu opsiyonu var ya
Kadınlar diye genel konuşmaktan bi vazgeçin artık ya
Yok bacım üstüne alınma o lafı ben şöyle kadınlardan hoşlanıyorum desem o role bürünücekti
Vay be açıklayacak izah edecek bir şey yok kuruyup kalıyor insan yüzsüzlük belki de
Kuruyor derken
Donup kalıyo eli ağzında aboo diyo yani
Yol verdim gitti
Yani nolur nolmz başa bela almakdan iyidir geçmiş olsun
Bela felan olmasada can sıkıcı bi durum
Reis baya inandırıcı olmuş hangi uygulama bu
Benim yalana ihtiyacım yok sağol boş yapmana gerek yok
Hayır kadınların bir çoğu hakkındaki görüşünde haklılık payını inkar etmiyorum ama harbiden şakası bir yana hangi uygulama bu
Ne uygulaması cidden soruyorum o kadında birşeyler kastetti anlamadım 2 gündür hastayım arkadaşımda çat kapı geldi rakı sofrasında 4 saat benimi tarumar etti üstüne 3 ten 12 ye kadar çalıştım 1 saatlik uykuyla bi seferim daha var direk söyle bu aralar algılarım zayıfladı galiba
Kızda uçmuş. İkiniz takılın işte. Bence olmuşsunuz. O kız kadar onu paylasan ve bununla övünen insan arasında çok bir fark yok benim gözümde.
burada bi övünme kelimesi göremedim
Bazı şeyler kelimeler ile sınırlı değil
Kafanda kurduğun zırvalara inanıyorsan git tedavi ol
Aklım tutuluyor bazen anlatamıyorum
Neyi
Kadına bak. Yuh yani
Bencede yuh
Ayar vermişsin
Biraz öyle oldu
biz denk gelmedik
Neye denk gelmedin