Kişilik & Karakter Hiç bir şeyinizi cebinizde unutup makineye attınız mı? Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Canım çekirdeklerim az ziyan olmadılar 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Mal ya tümör diyor 😂 Hiç bir şeyinizi cebinizde unutup makineye attınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 yıl Geçen gün bozuk 5 TL unutmuşuz kazanin iç haznesine düşmüş 1500 TL ödedik 5 TL ye ulaşmak için 🤭 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Rujum pantolonumun cebinde kalmıştı ben de makinaya atmışım bir güzel temizlenmişti dnnsnsjsks 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. peçete SOCCHSGAİDNDOQMQQPŞ 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Çakmak gözünde çakmak vardı ama bir şey olmadı 😂 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çok oldu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Geçen gün bozuk 5 TL unutmuşuz kazanin iç haznesine düşmüş 1500 TL ödedik 5 TL ye ulaşmak için 🤭
Rujum pantolonumun cebinde kalmıştı ben de makinaya atmışım bir güzel temizlenmişti dnnsnsjsks
Evet attım çakmaklarımı
peçete SOCCHSGAİDNDOQMQQPŞ
Çakmak gözünde çakmak vardı ama bir şey olmadı 😂
Evet oldu..
Çok oldu