Bugün başıma gelen durum gibi. Ürünleri alıyorsun, kasaya geliyorsun ve cüzdanı almadığını fark ediyorsun. Allah'tan kasiyer tanıdıkta sıkıntı yaşamadım :D
Yanımdaki insanı unuturum ya da Kendimi unuturum ama asla cüzdanı unutmam yani büyük konuşmak gibi olmasın tabii yine de yani İnsanlık hali sonuçta dalgınlığına gelebilir boşluğuna denk gelebilir insanlar unutabilir Tabii o anda görevliler anın da uyarır Açıkçası ben şimdiye kadar böyle bir durumla hiç karşılaşmadım ATM'de bile mesela önce kartı alırım orada kartımı hapsetmesin yemesin yutmasın diye Ondan sonra parayı böyle şıp diye alırım anında çekerim oradan Yani bu tarz şeylere çok dikkat eden bir insanım Cüzdanımı da hemen çantama atarım sağda solda bırakmam öyle
Cevap
3Cevap
Öyle bir şey başıma geldi.
Markete girdim baktım cüzdan yok, neyse telefonla öderim dedim kasaya gittim baktım telefonda yok 😅
Evden boş başımı almış çıkmışım.
Birde kasiyer qr kode ile ödeyebilir muyum diye sordum, kız gitti müdürüne sordu, müdür geldi kasaya ben yardımcı olayım diye. 😂
Geçen gün başıma geldi😂 kuzenime vermiştim çantasına katmış ikimizde unuttuk ufak bir şeyler almıştım neyseki bozukluk vardı çantada sorun yaşamadım😂😂
Evden çıkarken paramı anahtarımı ve telefonumu 10 kere kontrol eden biriyim.
Henüz başıma geldi.
Yaşamadım bu durumu hiç ama yaşarsam da sorun olmaz ev markete yakın, malzemeleri orada bırakıp cüzdanı almaya gider gelirim.. Keyifli günler..
#smellsmoke
Hayır ama telefonumu unutmuştum. Eve döndükten sonra telefonu bulamayınca markete geri döndüm.
Toplu alışverişte başıma geldi bu.
Hayır çok dikkat ederim asla unutmadım.
Az kalsın ATM de kartı unutuyordum
Hayır
Hiç başıma gelmedi
Hayır.
dün kasada telefonumu unuttum anlık kalp krizi
Unutmadim