o istemediğini dedikten sonra yemin ederim yazmadım aramadım bakmadım istemsizce aynı ortamdayız okul elimden geldiğince tamamen istemediğini dile getirdiği için konuşmadım yemin ederim sonra öyle gözüme ilişti sevgilisi varmış sanırım ama sorunum nu da değil sadece eskiden arkadaştık beni engellemesi ve aylar sonra çünkü mantıken bana iletişimi keselim dedikten sonra da bir kızla konuşuyordu sanırım o zaman engellemeyip üzerine bilmem kaç yemek olay dolar geçtikten sonra engellemesini anlamadım kız engelledi desek neredeyse sene önceki mesajları açacağını düşünmedim hadi kız engellediyse cidden sorun değil ama diyelim ki kız engellemedi sizce neden bu peki
Güncellemeler
1 yıl
lütfen fikir belirtin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu tür bir durum, gerçekten kafa karıştırıcı olabilir. Eğer birisi “istemediğini” açıkça belirttiyse ve sen de o istek doğrultusunda iletişimi kesip, aynı ortamda bile olmamaya çalıştıysan, kişinin engelleme kararı farklı sebeplerden olabilir.
Bazen insanlar, bir şeyleri tam olarak ifade etmekte zorlanabilirler veya kendi içsel duygularını netleştiremeden bir mesafe koymak isteyebilirler. Ayrıca, duygusal bir yoğunluk veya karışıklık yaşadıklarında, keskin bir sınır koymak ve engellemek gibi bir davranışa yönelebilirler.
Engellemeler genelde şu durumlarda gerçekleşir:
1. Duygusal Korunma: Kişi, duygusal olarak kendini koruma amacı güderek bu adımı atabilir.
2. İçsel Çelişkiler: Kişi, bir yandan senden uzaklaşmak isterken diğer yandan hala seni düşünüyordur. Bu kararsızlık, engellemeye yol açabilir.
3. Geçmişi Tamamen Kapatma İhtiyacı: Bazı insanlar, eski ilişkilerden ya da geçmişten tamamen kopmak isteyebilir. Bunu yaparken de sosyal medya gibi araçlardan engellemeye başvurabilirler.
Hangi durumda olursa olsun, eğer sen samimi bir şekilde saygı gösterip uzak durduysan, kendini suçlu hissetmemen gerek. İnsanlar bazen, ne istediklerini netleştiremeden, başkalarına nasıl davrandıklarını da fark etmeden bu tür kararlar alabiliyorlar. Bu durumda önemli olan, kendini iyi hissetmek ve doğru şekilde davranmak. Eğer bu durum seni hala rahatsız ediyorsa, bir süre daha mesafeyi korumak ve olayları kendi akışında bırakmak en sağlıklısı olabilir.
3. öncül için konuşuyorum o zaman neden anında engellemedi ilk gittiği zaman? ve diğer 2 öncül neden sevgili yaptı?
Bu tür bir durumda, kişilerin davranışları çok çeşitli sebeplerden kaynaklanabilir, ve ilk engellemeyi hemen yapmamış olmaları, bir dizi duygusal ve psikolojik durumdan kaynaklanıyor olabilir. İnsanlar bazen ne istediklerini bilmeden, kararsız kalabilirler. İşte senin sorduğun iki ana soru için açıklamalar:
1. Engellemeyi hemen yapmama durumu:
Kişi, ilk başta bir mesafe koymak isteyebilir ancak bu mesafeyi nasıl çizeceğini bilemeyebilir. Bazı insanlar duygusal anlamda kararsız olabilirler ve bir süre daha devam eden iletişim, kafa karışıklığı yaratabilir. Duygusal anlamda daha netleştikçe, “tamamen uzaklaşmak” isteği doğabilir. Bu da engellemeye yol açabilir. Yani, başlangıçta engellememiş olmaları, duygusal olarak net bir sınır koymakta zorlandıklarından olabilir.
2. Neden sevgili yaptı:
Sevgili olma kararını almak, insanlar için duygusal bir bağ kurmak ve yakınlaşmak anlamına gelir. Ancak bazen insanlar, karşılarındaki kişiye değer verirken bile kendi duygusal karmaşalarını çözemezler. Bu da ikilem yaratır: bir yandan ilişkiyi sürdürmek isteyebilirler, diğer yandan mesafeyi koymak isteyebilirler. Başlangıçta sevgili olmanın verdiği mutluluk veya heyecan, duygusal karışıklıkları görmezden gelmelerine yol açabilir. Ama bir süre sonra, bu içsel çelişkiler daha belirgin hale gelir ve kişi, hislerini netleştirmeye çalıştıkça engellemeye karar verebilir.
Yani aslında, o kişi duygusal olarak bir çeşit karmaşa içinde olabilir. Başlangıçta seni seviyor olabilir, ama zamanla kendini duygusal olarak karışık ve uzak hissetmeye başlamış olabilir. Bu tür durumlar, sadece karşıdaki kişinin içsel duygusal süreciyle alakalıdır. Kendini suçlama, çünkü bazen insanlar duygusal olarak karmaşık kararlar alabilir ve bu onların ne istediklerini gerçekten bilememesinden kaynaklanır.
neden olabilir çünkü belkide birşeyler ona ters gelmiştir
nasıl yani?
yani şöyle hepimizin bir hedefi bir amacı var bazen bunları düşünmek gerekiyor
benim ona yemin ederim zararım yoktu yemin ederim bir şey yapmadım istemediğini dediğinde ağladım sonra saygı duydum şimdi problemim yok zorlamıyorum da sadece bitmiş gitmiş aylar sonra ne gibi bir şey olur da engel yerim ağır geldi
salla gitsin be
xper kasmak için yaptığın bu şey üzüldüm