AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karmaşadasın diyor kafan mı karışık
Ya ona dengesizce davranıyodum
Yapma işte yorarsın ben çok çektim o konuda zaten sonrada gitti
Ya aslında olay tuhaf, bana buluşacağımız zaman da demişti yine, ben ona sürekli aklımda olduğunu söylemiştim buluşalım dedi ama ben o kdr umursamazmış gibi davrandım ki çocuk 2 gün sonra iptal etti daha sonra ona yine yazınca komplekslikten çık demişti
Peki neden öyle davrandın umursamaz davranma amacın neydi
İyi sen yine çekmişsin o hiç çekmedi uzatmadı yani
Ne biliyim kendimi ağırdan dedim biraz b*unu çıkardım heralde
Çok seviyordum ve hala seviyorum, çıkarmışsın bkınu evet ağırdan artık gerek yokmuş zaten ilişki başlamış yani
Ama bak gerçekten seven vazgeçmiyo senin gibi belirsizmiş seninki de ama o hiç uğraşmadı diyorum bıraktı direk
Ki bizim ilişkimiz de yoktu ztn sadece ümitliydim ondan
Benimki terk etti sınra beni belki oda terk etmenden korkuyor olabilir peki ilişkiniz nasıl eğlenceli mi bol kavgalı mı
İlişkimiz yoktuu, sadece ben ona itiraf etmiştim sonra yazmaya falan devam ettim ona belirsiz gibi geldiği için bana, ben net olsun istiyodum öyle ve sonunda en sonunda bak o kdr yazmışım daha yeni dedi bana sevdiği biri olduğunu allah aşkına normal mi bu hem de ahiretlik dedi yani
Sen zaten baştan adım atmışsın sonra umursamaz davranman ağır almaya çalışman saçma olmuş, onu unutmak için mi senle olmuş
Hayır, bana öyle bir şey söylemedi, sadece bu zamana kadar söylemeyip sevdiği olduğunu sonradan söyledi, ben bir de ona istek atmıştım falan daha öncesinde o da kabul etti sonra ben onu çıkarttım falan ve 2. kez daha yaptım bunu sonra öyle bi delirdi ki, ben ona 2. kez takipten çıktıktan sonra ara falan yazmıştım küfür bile etti düşün ya zaten takipten çıkmışsın falan demeye başladı sonradan yine yazıldığında da sevdiği olduğunu söyledi
Bence yalan da gerçekten bir erkeğin sevdiği olsa bu kdr uzatmazdı diye düşünüyorum, canına tak etmişimdir artık
Bak oda olabilir hani artık benden uzak olsun diyip seni öyle kandırmışta olabilir ya da sen ona iyi geliyordun o yüzden ısrarla kalmak istedi sende ama kalmak istediyse neden böyle yaptı
Mal da ondan, ya onu da ben anlamıyodum biliyomusun. Saçmasapan ve sana şöyle bir şey sormak istiyorum. Sence bak ben ona işte sürekli aklımdasın falan yazdıktan tam bir gün sonra buluşalım dedi, ben tabi buluşmayı 4 gün sonraya ayarladım belli olmayabilir o gün dedi ben de o gün geldiğinde konuşuruz dedim tamam dedi. Tam 2 gün sonra işte buluşmaya 1 gün kala iptal etti. Ama ben hisseditodum ztn. Sonra neymiş efendim ümitlenmeni istemedim falan bu konu hakkında konuşmak için buluşmaya çağırdı beni. Ya bi insan bunu daha önceden düşünemez mi ya sen sonuçta bana hemen yazmıyosun yani buluşalım diye tam 1 gün geçiyo öyle. Bence yediremedi kendine
Bencede ondan yaptı en baştan diyebilirdi üzgünüm başkası var aklımda diye, buluşmayı öyle yaptiğin ama iyi olmuş sonuçta her gün herkese uymayabilir kendine göre işi olabilir herkesin
Ya yok ben onu bilerek yapmıştım işte dedim ya kendimi ağırdan almak istedim falan diye😁
Ama bak sen erkeksin ankarsın erkeklerin halinden, senin bu kadar sevdiğin olacak söylersin yani değil mi? erkenden
İyide yapmışsın o kadar da değil tamam sana hissederim yazarım ama hemen de her dediğini yapamam yani. Bence erkek kadın farketmez varsa öyle bir şey söylemeli baştan
Aman her neyse yolu açık olsun daha ne diyim, karşı tarafı kırmamak içindir diyorum ama imkansız ya sevdiğin birini söylemnin neyini kıracakmış gibi düşünebilirsin ki
Ama sonra daha çok kırılacak o kaç yaşında bence ne istediğini bilmiyo
20 be
Yani kırmak için söylememesi imkansız, net olmak ayrı kırmamak ayrı
Daha tam olgunlaşmamış demek ki
Keşke herkes net olsa
Bir de sorsan kompleksli benmişim ama gerçi tamam ben de çok hata var ama bi yakınım dediği gibi hiç şans tanımadı yani
Ben ona ilk yaz ayında yazmıştım bana diyodu işte 3 ay ortalıkta yokuz bu zamanda yazmak ne kadr doğru falan diyodu gerçekten sevdiği olan bunları dert eder mi acaba
Keşke hemen buluşma lafı açmasaymış o zaman ne diyim ki ama böylesi hayırlı demek ki
Özlemekte aşka dahil benim sevdiğim de bana çok uzaktı ama kalbimiz hep yakındı
Hemen de değil işte bence o tanışma maksadıyla böyle bir şey yapmaya kalkıştı ama top elinde patladı benim umursamaz tavrım sonrası
Yok artık ya ben nefret ederek seviyorum bi değişik unutmak istiyorum etkisi artık eskisi gibi yok
Mesela sana bi kahve içelim oturalım deseydi belki daha anlamlı olabilirdi tanırız birbirimiz diyerekten, o zaman ne mutlu sana üzme kendini başkası çılar karşına acele etle
Yok ya o gururlunun ta kendisiydi, bana benim için takipleşmek önemli değil diyen , ben ona ilk yazmadan önce takipten çıkmıştım da çıkartmıştım da. Bana hemen sormuştu konuyla alakasız niye takipten çıkarttın diye. E hani senin önemli değildi? Tamamen gurura bürünmüştü ya kendisi çaktırmadığını zannediyodu da ben anlıyodum. Yani o bir şey söylediği zaman da gizli gizli konuşur gibiydi.
Bence kompleksli olan kendisiymiş anlattıklarına bakılırsa eğer, nasıl gizli gizli birinden gizli mi yani
Ona diyodum bana karşı ne hissettiğin belirsizlikten bahsediyorum demiştim birine karşı bir şey hissetmiyorum dedi bana. Sana diyemedi ve bu zmana kadar yazdığımda da diyememişti. Bana küfür bile edecek kıvama geldiğinde de diyemedi sevmiyorum seni diye
Hayır, yani direk bir şey söyleyemezdi o. Mesela tanışmadığımız için sonuç yok demişti daha sonra işte bu zamanda yazmak ne kadar doğru dedi. Şey demek istiyo niye şimdi yazıyosun niye daha önceden gelmedin gibi. Karşı tarafı düşündürücek şekilde yazıyodu işte
Küfür ettiyse orada durman hata küfür demek saygısızlık demek demek ki sana saygısı yoktu
O bence bir an önce sonuca varmak istemiş
Onu da işte ben ikinci kez takipten çıkartıp çıktığımda dedi, baya sinirlenmişti. İşte şey diyodu, ya ztn takipten çıkmışsın demişti
Ama takibin önemli olmadığını söylemiş ikinizde bence kendiniz gibi davranmadınız ve umursamazlık ağırdan satmanızın kurbanı oldunuz
İşte diyorum ya gurur yapıyodu ben de önemsiyodu ki delirdi işte. Ya biz daha birbirimizle tanışmadan böyle tartışıyosak biz anlaşamazdık bence. O dik başlı ben de.
O yüzden iyi ki olmamış deyip geç ilkten böyle heyecansız kavgayla başladıysa sonu gelmezdi
Ama sevmiştim onu ya baya hemde, şu an mesela o yatay geç yaptı ve geçen sene kütüphanede olan çocuk şimdi yok burada (şu an kütüphanedeyim)
Sevdin ama işte yanlış davrandınız ve olmadı, uzağa mı gitti kitap kurdu musun
Uzak tabi ya başka şehirde okuyo işte
Ve bana hiç yatay geçiş yapacağını da söylemedi mal ya vallahi mal
Nerde ki ne kadar uzak, siz geçmeden önce konuşuyo muydunuz
Yok ben geçmedim o geçti, biz klasik bakışıyoduk falan da , o yazma işine yaz tatilinde gerçekleştirdik
Kanka o geçmiş zaten onu anladım, sizin ilişki bile kompleks her şey var ama kavga var heyecan yok sonra daha çok üzlürdünüz
Bizimki neydi anlamadım ki Allah'ım ya
Ya asıl kırılma noktası buluşmaydı biliyomusun
Ben çok abartı davrandım sonra çocuk ipleri çekti ya
Ki bide ben ona buluşma işi olmadan önce yazdığımda bile çocuğa buluşalım diye hiçbir şey demedim bende de var canım
Sende de var ama hemen buluşmak gerekmiyor ki hadi tamam buluşun ama bir gün ona uymaz diğeri sana herkesin kendine göre işi olabilir ikinizinde birbirine anlayışı yoktu herhalde
Ya ben ona yarın deseydim eminim o buluşurdu. Perşembe belli olmayabilir gibisinden konuşuyo. O bekledi ki yarın falan buluşuruz belki de
O zaman keşke deseydin belkide hevesini kırdın ondan öyle yaptı heveslenip hayal kurmuş olan yapmış olabilir
Ya sonuç olarak bitti mi bitti daha da yapacak bir şey yok ya, sadece aklımdan çıkaramıyorum o da zamanla olur heralde ne biliyim
Bana geçen biri şey önermişti burada bizde yoktu ama sizde var herhalde kötü anlarınızı aklına getir demişti öyle yap belki işe yarar
Önceden baya kötüydüm, kütüphane falan varya bana ölüm gibi geliyodu şimdi iyiyim tabi de işte dediğim gibi bi aklımdan çıkmıyo o
Ki güya neymiş buluşmayı iptal etmiş ümitlenmiyim diye lan slk sen madem mesaj yoluyla sevdiğin olduğunu söyleyebiliyodun niye söylemedin de bide buluşmaya çağırdın yalan olduğu burdan belli buluşmama sebebinin
İyi bari alıştıysan buda gelişme, işte artık dediğin gibi gurur yapıp bahane üretiyor boşveeerrr neler çıkar karşına daha zaten toksikmiş sizin
komplekslisin demek ki
tamam ama ne anlamda dengesizlik anlamında mı bir çok anlamı var bunun, ben de de dengesizlik vardı şimdi
oyle tabii ama onu sen bileceksin hangi konuda ben seni tanimiyorum ki yorum yapayim tanimam lazim ki yorum yapayim
Bos yapmis
Ne yani kompleks derken ne anlamda
Dengesizlik anlamında olabilir mi acaba?
Birçok anlama gelebiliyor seninki ne manada düşünüp dedi bilmiyorum sormak lazım ne diyorsun diye
Ya ben ona karşı çok dengesizdim ne yaptığım belli olmuyodu bi sevdiğimi yansıtıyodum bi umursamazca falan davranıyodum