çok fazla travmam ve yaram var inançlı birisi olduğum için hep sığınıyorum fakat bir şeyler kötü gidince de insan soğuyor elimde olan ve olmayan şeylerden dolayı çok fazla hasar aldım aslında yaşamak istemiyorum fakat bunu yapacak kadar uçmadım veya cesaretim yok hayata karışmak da istemiyorum kendiliğimden ölmek istedim fakat hastalık oldu bunlar miras kaldı sanırım hayata karşı gücüm kalmadı kendimi ittirip devam edebilecek olsam da canım istemiyor diğer insanlar gibi olamıyorum kimseyi kötü etkilemek istemiyorum sadece huzurla ölmek isterdim neden böyle bilmiyorum ama büyümek de istemiyorum hayatı hiç sevmiyorum her şey neden bu kadar zor teoman gibi hissediyorum o bile hayatı sevmeye başlamış ama sevilecek bi yanı yok ne yapmalıyım net realist cevaplar tedavi falan sallayın arkadaşlar geçiniz
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
doktora gidin bence,,
gittim ilaç kullandım bazı yapman gereken şeyleri yap deniyo yapmadım bilmiyorum yapmadan da iyi olunmaz da ne hayatlar var benimkisi de hayat mı falan diye sürekli düşünceliyim
Onu sen düzeltcen işte ilaçlar pek kurtarmıyor bence Hani kurtarır ama ilerlemiş bi depresyonu zor Benimki hafifti ve geçti mesela.
aynen öyle insan kendini oyalamazsa hiçbir faydası yok keşke 80 yaşında olsaydım ölüp giderdim ne biçim bi devirdeyiz ya
Bunca strese karşılık kendini ne kadar mutlu edebiliyorsun? Mesele burada yatıyor zira.
yapıyorum bişiler ama o yönüm hiç geçmiyor mutlu olmayı bile istemiyorum artık hep bi melankoli
Yetmiyor demek ki. Gönül beslenemiyor.
aynen öyle ve çok fazla yalnız insan olduğu halde eşleşme yok bu iş nasip işi hep en tuhaf adamlarla kesişti yolum hep en sert en itekleyen acaba bu mu iyi bilmiyorum ama bi o kadar da hırpalandım bunun da etkisi vardır elbet çocukluğumu sevmiyorum büyümeyi sevmedim hayat anlamsız geliyor yaşamak zorundayız sadece belki de büyümeyi kabullenemedim
Gönülden anlayan, gönlü gonle yansiyan insanlarla düşüp kalk. Sana unuttuklarını hatırlatan, hissettiren insanlarla düşüp kalp. Mana yolcuları ile hasbihâl içinde ol ki uykuda olan mülhime uyansın inşallah.
elimden geldiğince öyle yapıyorum her dönem frekansıma uygun insanlar arıyorum ve buluyorum bazıları zarar getiriyor veya zamanla zarara dönüşüyor kimini geride bırakıyorum falan... ama sürekli insanlarla olamam... bir de böyle olgun insan epey az
Çok olmasına gerek yok zira marifet çoklukla değil. Şimdi bana inşallah biraz uyku. Sana da "Kulağımıza Fısıldayanlar" konulu Yasin Pişgin hocanın videosu.
10 yildir major depresyondayim
ben de kendimi bildim bileli böyleyim tabii ki iyi olduğum zamanlarım oldu ama şu anda ite kaka gidiyor bu neden böyle insanlar cıvıl cıvıl aklım almıyor
Bilmiyorum ben uzulcem 1 milyar sey bulurken gulcek 1 gram bisey bulamiyorum disari cikiyorum zombi gibi sevgilileri goruom sacma geliyo birini begensemde gidip konusmuom muzik sigara baska bisey yok hayatimda calismayi isterdim ama bu kafayla hicbisey yapamiyorum ölsem daha o kadar berbat durumdayim yanimda beni anliycak 1 tane insan yok
anlıyorum seni ama çalışmadıkça daha da kafayı kırıcaz biliyon dimi
Kirdim zaten mesele calismak degil
ama kırdığın kafayla kendini işe vermen gerekiyo ki kısır döngüden uzaklaş aslında çalışmak insanı oyalıyor
Sanmiyorum
ama başka napacaksın ki dostum meşgul olmazsan o kafa hiç durmaz boş kalınca daha çok doluyo yorulunca kendini unutuyosun
Sence yaşamak nedir
bu olmadığı kesin... bence yaşamak hayatı sevebilmek ve hayata anlam katabilmek çünkü bunlar yoksa yaşayamıyosun da...
www.speakpipe.com/.../1fzzpvxnr2mqbk8s
Bu ses kaydı tıklayarak dinleyebilirsin bildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım
söylediklerin çok doğru 2-3 kere dinledim bunları bi oğlak balık başak veya kova böyle aktarır diye düşünüyorum hangisi acaba bana oğlak gibi geliyo genelde oğlaklar yol gösterir bana çok denk geliyo nys ben küfemi dünyayla dolduruyorum her şeyi düşünmek zorunda değilim ama maalesef ki düşünüyorum bence bu da o yolu yürümekten kaçma isteği çünkü doldurmadığım ve kendi işine baktığım zamanlar da oldu ben aslında o kadar zorluk yaşamışım ki tekrar o zorlukları yaşayıp mücadele etmek istemiyorum yani o yolu yürümekten kaçıyorum yürüdükçe daha da engebeli oluyor yürümeyince bütün sınavlardan muhafız tabii bu da ayrı dertler açıyor başımıza...
Öncelikle boğa burcuyum
www.speakpipe.com/.../c1xlxg2kb8tl4txt
yaa... o da aklımdan geçti ama genelde oğlak insanlarına denk gelirim vay be belki yükselen falan.. şaşırdım.
Burç konularına çok hakim değilim yükselenimi bilmiyorum
ses kaydını dinledim evet yapmadıkça an gelecek her şey daha da sıkışacak zaten mevzu da bu dünyaya mezarda yatmaya gelmedik ama ben onu yapmaya çalışıyorum ben dünyayı yok sayarsam dünya da beni yok sayar mı hesabı haha keşke isteyip istemediğimiz sorulsaydı ama bu çok başka bi aşama
hayatı ve hayatta olmayı kabullenip büyümekle alakalı her şey... sanırım
Aynen öyle o yüzden yaşamak nedir diye sordum bence sorun senin henüz bunu tam kabul etmemiş olmanda umarım biran önce başlarsın iyi geceler
peki şuna da bi cevabın var mı: insanlar neden hep yalnızlığı seçiyorlar artık? herkes aşırı bireyselleşti özellikle de erkekler... ben bu dünyayı erkeklerin bozduğunu düşünüyorum artık çünkü kadın neşesi diye bi gerçeklik var kadının değdiği her yerde çiçek açıyor fakat erkekler mantık abideleri olsalar da topluma sağlayabildikleri başka bişi yok
www.speakpipe.com/.../xb3bvp1zx6a76vb4
www.speakpipe.com/.../y2nri6rn59y1f50r
www.speakpipe.com/.../vthejbnvcp5qnll4
kadınlara yeterli imkanlar sağlanmadığı için erkekler icatlarda da toplumda da kadınlardan önde bu konuda kadını ön plana çıkaran atam nur içinde uyusun iran bugün hala özgürlük savaşı veriyor yani kıyaslama olarak söylemiyorum fakat olaya öyle bakacak olursak dünyada savaşları çıkaranlar da erkekler
evlenememe sebeplerimiz para değil ki asıl sebep erkeklerin egoları ve korkaklığı
kadınlar ilişkim evliliğim evim barkım kapımın önü iyi olsun diye uğraşırken erkekler bunları berbat etmeyi seviyorlar çok iyi erkekler hariç
gel ben sana özel olarak anlatayım bi erkek ne kadar kötü olabiliyor :)
CB açıklama yapmış erkekler kız beğenmiyor kızlar erkek beğenmiyor diye ve hiç kimse evlenmek istemiyor demiş evlenmek istenmeme sebebi belli fakat kimsenin kimseyi beğenmediği de doğru evlilik muhabbeti döndüğü anda erkekler direkt olarak maddiyatı öne sürüyor ama şunu diyen yok o kadar sevdiğim bi kadın yok o yüzden evlenmiyorum asıl gerçek bu ha ben evlilik kurumunun gerçek anlamını bilmiyor da olabilirim belki de olaya fazla romantik bakıyorum, bakıyor-dum. tc'deki hiçbir erkekle evlenilmez bunun altına imzamı da atarım. sevgisiz bir toplumuz. bizden bi cacık olmaz.
Bende
böyle çok insan var ve bu toplumsal bi çöküş... belki her şey daha sağlıklı ilerleseydi bu hallere gelmezdik
Belki de
Yola devam etmek laızm
arkadaş ne yolmuş ya
Yolumuz yol değil ama manzarası güzel
keşke yol kesilse ama inadına da kesmiyo ki
Öyle deme ya
Gğzel olır ilerde
Naptın