Genelde konusurkende flörtlesirkende zıtlasiyorum. Sarkastik cevaplar veriyorum, umursamaz davraniyorum. Biri sizinle bu tarzda konusursa konusmayi birakir misiniz? Nasil biri olduğunu düşünürsünüz?
Fazla naz aşık usandırır. Sen adamı parmaginda oynatıyorsun. Okuduğum mesajlara göre bence sevmiyorsun. Ben sevgilim sinirlenmesin kızmasın üzülmesin diye elimden geleni yapıyordum. Böyleleri değerli olur zaten
Kimseye kendimi yamamaya calismiyorum farkindaysan kendisi pesimden koşuyor. Senin ne bu kadar zoruna gitti. Senin gibi kaybetmekten korkmuyorum çünkü her zaman ondan daha iyisine layığım tamam
Aslında kimseden daha iyisine layık falan değilsin burası Türkiye bu ülkede eşeğe bile hallenen var kendini özel görme. Konuştuğun erkek başka bir kız görse aha bunda vajina var deyip sana tekmeyi koyabilir. Senin vücudunda 3. bir delik olması dışında hiç bir özelliğin yok.
Kaybetme korkusu değil bu. Ben sevdiğim adama kıyamam. Gözlerinin içine bakarım onu mutlu etmek için. O benim peşimde koşup dursa bende sürekli hırlasam elime ne geçirir bu? Çok varoşca duruyor, nazik olup iyi huylu davranmak varken
Az önce dediğim gibi. Vücudunda 3. bir delik olması dışında hiç bir özelliği yok. Erkekler genelde kadınların tipini sever zekasına kültürüne bakmaz pek yani kendisini aşırı değerli görüyor ama yılların eskiteceği bir varlık sadece
O çocuğu ziktir et kendine saygısı yok daha ondan bi bok olmaz. Kendine saygısı olan adamda seni ziktir eder onada senden bi bok olmaz. Her türlü yalnız kalmaya mahkumsun bu kafayla
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Exim. Normalde çok samimiyimdir ama o değerini bilemedi ayrildiktan sonra ne kaybettigini anladi şimdi kendisi sürekli yazıyor ama sinirliyim hâlâ ona. Bu yüzden bu tavrım 🥺
Sen ne istedigini bilmiyorsun bence. Yani yazim dilin senin istegine gore sekillenecek. Tahminimce, sen bundan hoslaniyorsun halen unutamadin zaten ama cocuk seni kizdirdi gecmiste. Bu nedenle sert yapiyorsun
Atatürk gibi alfa adamlar kadından korkmak yerine onlara güvenir, değer verir. Beta erkekler ise günümüzde değeri tolerans ya da güç gibi görürken kadından korkarlar. Red pillciler tam eziklik örneği.
Aşırı toksiksin valla şöyle davranan kız olsun geçmediğim dalga kalmaz aşırı zorbalardım millete anlatırdım bakın bu böyle diye milletin maskarası olurdun valla
Erkege sen ne kadar yakinlasirsan bi sure sonra sana olan ilgisi azalir ama boylede kaba olma bence gercekden asik olsan buna boyle davranamazsin sevmiyorsan konusma
O zaman yükselen sıkıntılı. Tamam soguk yapmanin arada cekiciliği olabilir ama seninki baska seviye. Belli taktiğin bu. Ama uzun süre gitmez söyliyim, normal bir sey değil
Ama yanlis yaptigini biliyorsun. Yani düzeltebilirsin demektir bu. Kabul etmesen de bu çocuk seni kosulsuz sevdiği için onu cepte gorduğunden ve bu ilgisinden hoslandiğin için ters yaparak aslinda kendi egonu yüceltiyorsun.