Olur diye düşünüyorum. Anaç bir yapım ve anne olmadan bile bu konuda endişelerim var ama kendime tam güvenemiyorum da. Herkesin harcı değil iyi anne baba olabilmek
Benim öyle bir karım olsa çok kavga ederdik çünkü öyle yetişen çocuklar ileride başkalarının da kontrolü altına girmeyi eğilimi gösterecektir ben çocuklarımın öyle olmasını istemem açıkçası
@Mht254 benim ahlaksız hiç bir yorumum yok. Konuşmaya çalışıyorsun karşilik alamayınca böyle oluyor demekki. İyi ki engel diye bir şey var senin gibilerle muhatap olunmuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İstersem ve karar alırsam kesinlikle inanıyorum annenin kraliçesi olurum benn 😄✌️
Evet diyemem çünkü sinirli biriyim, hayır da diyemem çünkü sabırılı biriyimdir de. Yani cevabı ben bile bilmiyorum.
Kısaca yaşayarak öğreneceğiz diyorsun yani 🤔
Kesinlikle öyle diyorum
Olur diye düşünüyorum. Anaç bir yapım ve anne olmadan bile bu konuda endişelerim var ama kendime tam güvenemiyorum da. Herkesin harcı değil iyi anne baba olabilmek
Evet olur. Çünkü onlara gereken sevgiyi ve ilgiyi verebileceğime inanıyorum. Şahsen çok çocuk seviyorum. Özellikle de kız çocuklarına bayılıyorum.
Sanki. Annelikte sorun yaşayacağımı düşünmüyorum ama teknik olarak iki tık acayip olabilirim annelere göre. Nedense öyle bir ön sezim var.
Benden on numara baba olur ama tabi ilerde baba yaptıracak birini bulabilrsem🤗😂
Kesinlikle olur çok matrak bir kızım öyle böyle değil benim için okumak önemli öğrenmek gezmek eglenmek
İyi bir anne matrak mı olmalı 🤔
Sopasını sallayan bir anne mi isterdin palyaço
Matrak olmayınca sopa mi salliyor insanlar 🤔
Evet ne sandın uçan terlik ister misin
Olmaz fazla baskıcı ve kontrol altında olurlar
Benim öyle bir karım olsa çok kavga ederdik çünkü öyle yetişen çocuklar ileride başkalarının da kontrolü altına girmeyi eğilimi gösterecektir ben çocuklarımın öyle olmasını istemem açıkçası
Olur, çok da güzel olur 😇
Galiba oluyor
Babalık konusuna uzak bakıyorum biraz
Elbette olur arkadaşım
eveett
Olmaz telefonu eline veririm biter
valla ben hiç girmiyorum o toplara
Neden olmasn
Neden olsun 🤔
Olur olurrr 🥹
Silahlı anne mi olur 🤔
Olur
@Lina277 bence olmaz sizden
@Mht254 sana fikrini soran kim? Bunu ben den daha iyi sen mı biliyorsun şaka gibisiniz
Evet ahlaksız yorumlarından
@Mht254 benim ahlaksız hiç bir yorumum yok. Konuşmaya çalışıyorsun karşilik alamayınca böyle oluyor demekki. İyi ki engel diye bir şey var senin gibilerle muhatap olunmuyor
@mht254 soruya millete salça olmak için mi geldin :)))
Zaten ben anneyim)
o zaman senden iyi bir anne oldu mu? 🤔
Yoruldum iyi anne olucam diye.
Bence olur
Deli dolu bi anne olacağım kesin
İyi olurum
Benden çok iyi bir baba olurdu
Kesinlikle olur
Olmaz
@3_FourLeafClover_2 bencede
Olmaz
Evet olur